Твоята количка е празна!

Опитай
  • Бърза доставка от куриер
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Купи на изплащане

Заземяване на тялото или как карбоновите нишки помагат за пълноценния сън?

Само до преди век, хората са живели в постоянен физически контакт със земята и са били естествено заземени. В днешно време, обаче, нещата стоят по друг начин. Живеем във високи сгради, носим обувки със синтетични подметки и общо взето нямаме почти никакъв директен контакт със земята. Естественото заземяване липсва и това позволява на чуждата електроенергия да влияе на нормалните биоелектрични дейности на тялото, като по този начин пречи на физическото здраве и на съня ни.

Днес почти няма човек, който да не се оплаква от болки и схващания в мускулите, болки в ставите и проблеми със съня. Тези проблеми до голяма степен се дължат на свръх стимулиране на нервната система и/или смущения на биоелектричното взаимодействие между клетките в организма ни. В резултат на тези смущения, мускулите се напрягат многократно, а това води до умора, проблеми с костите и болки.

Кабелите в битовото електричество излъчват ток, който създава слаби електрически връзки между клетките в човешкото тяло. Според проучване на Националната Фондация за Съня в САЩ, това слабо, неестествено електричество пречи сериозно на съня. А редица лабораторни изследвания доказват, че то може да доведе и до ускоряване растежа на туморни образувания, промени в имунната система, промени в дейността на мозъка, нарушаване на сърдечната честота, намаляване нивата на хормона мелатонин, промени в биоритмите.

Преди години, когато хората са спали върху кожи или директно върху земята са се радвали на качествен и спокоен. Въпросът е как обаче в съвременния свят да се възстанови това заземяване?

В търсене на отговора се провеждат редица проучвания, опити, изготвят се доклади… И всички резултати показват, че спането върху матраци с карбонови подложки заземява тялото и по този начин се разсейват всякакви външни електрически полета и тялото е защитено и от статичното електричество.

Във всичките проучвания участниците, чието тяло е било заземено, показват значително подобрение на съня, намаляване на стреса, болките в мускулите и ставите. При някои от тях се наблюдава и облекчение при заболявания като астма, ревматоиден артрит, сънна апнея, хипертония и респираторни заболявания. Някои учени обявяват, че заземяването на тялото е от жизненоважно значение за физическото здраве на хората, дори го определят като едно от най-важните открития на 21 век.

Именно заради тези констатации, някои производители на матраци, загрижени за здравето на своите потребители, въвеждат карбоновите нишки в своите продукти. Ползите от това са: подобряване на съня, отпускане на мускулите, намаляване на болките в гърба и врата, подобряване на общото здравословно състояние. 

/* */
Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ