• Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане

Възглавница Мемосан Класик

ID: 100260797

0 Оценка(и)Оцени този продукт

Анатомична възглавница с класическа форма, пълна с парченца Мемори пяна. Мемосан Класик е подходяща за хора от всяка възраст, тъй като еластичната й структура осигурява опора на врата и главата, независимо от теглото и възрастта.

Цена: 89,90 лв.

Клубна цена: 69,90 лв.

Поръчай

Телефон за информация:
02/80 843 56

Виж повече
Описание

Мека и еластична възглавница, подходяща за всяка възраст

Възглавницата Мемосан Класик е удобна възглавница със класическа форма. Тя е пълна с малки парченца от 100% Мемори пяна. Предлага ви анатомична опора за гръбначния стълб, главата, раменете и осигурява почивка за мускулите. Мемори пяната се моделира спрямо врата по време на спане, което позволява спокоен и лек сън.

Създадена е за хора, които предпочитат да спят по корем, както и за всички, които харесват стандартните, класически по форма възглавници, а същевременно може да регулирате височината й за оптимален комфорт.

Мемосан Класик съдържа чувствителна към топлина Мемори пяна, която винаги възвръща първоначалната си форма. Възглавницата се наглася спрямо личните ви предпочитания. Можете да я сгъвате, мачкате или навивате, но тя ще си възстанови напълно първоначалната си форма след употреба.

Еластичността на Мемори пяната гарантира, че възглавницата не се сляга по време на сън, в резултат на което осигурява опора през цялата нощ и здрав сън.

Знаете ли че ...?

Класическата възглавница Дормео Мемосан Класик спомага за облекчаване на болките в областта на гърба. Просто легнете на една страна и поставете възглавницата между коленете си. Използвана по този начин, възглавницата облекчава натоварените мускули, а позата е удобна и безопасна за коленете ви.

Особености

Облекчава болката и осигурява удобен сън

Възглавницата Дормео Мемосан Класик е създадена, за да се променя според индивидуалните ви форми и характеристики, за да ви осигури пълно удобство. Тя е подходяща за всички поколения. По-възрастните я предпочитат, защото имат нужда от надеждна опора по време на сън, която да облекчи ставните и костните им болки. За по-младите осигурява здравословна и анатомична среда, за да се възстановят напълно от стреса и напрегнатото ежедневие. Възглавницата от Мемори пяна предотвратява болката във врата, предизвикана от неестествената позиция на тялото ви по време на сън, от прекалено дългата продължителност на съня или лош матрак.

Освен това Мемосан Класик:

 • поддържа тялото ви в правилна позиция по време на сън, защото осигурява правилно разположение на главата, врата, раменете и гръбнака
 • намалява сутрешните схващания и болките в мускулите на раменната област
 • регулира се спрямо позата ви по време на сън и според позицията на главата, което намалява натоварването върху чувствителните части на тялото (тила, мускулите на врата и раменете, гръбначната област)
 • подобрява качеството на съня от първата вечер

За всички, които обичат да спят по корем

Възглавницата Дормео Мемосан Класик е подходяща за всички пози по време на сън, но е особено препоръчителна за хора, които спят по корем. Тази поза изисква ниска възглавница, за да се избегне вдигането на врата в неестествена позиция, което би довело до напрежение на мускулите и болки във врата и гръбнака, а понякога и до главоболие.

Подходящ за

ПОДХОДЯЩА ЗА:

 • хора, които предпочитат да спят по корем
 • всички, които търсят по-мека и еластична възглавница
 • онези, които страдат от алергии или астма, защото тази възглавница не позволява развиването на прахови акари в нея
Характеристики

Чудесен избор за всички, които харесват големи възглавници

Възглавницата Дормео Мемосан Класик отговаря по размер на стандартна калъфка с размери 54 x 72 см, размер, подходящ и за много високи хора с широки рамене.

 • Размер: 50 x 70 см
 • Пълнеж: парченца от 100% Мемори пяна
 • Калъфка: 100% памук

Цена: 89,90 лв.

Клубна цена: 69,90 лв.

Поръчай

Телефон за информация:
02/80 843 56

Виж повече

Мнения на клиенти0 Оценка(и)

Сподели своето мнение

Как оценяваш този продукт?

Полетата означени с * са задължителни.

Благодаря ти! Твоето мнение беше прието за одобрение

Your review has been accepted and waiting for approval!
 • Възможности за плащане в зависимост от твоите нужди
  Можеш да платиш он-лайн чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.
 • 100% гаранция
  Ако по някаква причина не си напълно удовлетворен от продукта, който си поръчал, можеш да го върнеш съгласно условията в документите, придружаващи продукта.
 • Обади ни се
  За доставка, отказ от поръчка, гаранции, сервиз и оплаквания: 02/80 843 56
 • Сигурност
  Заплащане при доставката, без риск от злоупотреба с твоята кредитна карта. Ние гарантираме пълна конфиденциалност на твоите лични данни.

Дормео България

Kaчествени матраци, протектори, матраци с мемори пяна, топ матраци, възглавници, завивки, спални бельо и комплекти и аксесоари. Всичко от което имаш нужда за комфортен и здравословен сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС.

Запиши се тук за нашия електронен бюлетин:

ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ

Всички матраци Дормео с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!

Виж повече