Твоята количка е празна!

Опитай
 • Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане

За съня

1-10 of 43

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Защо матракът ти се нуждае от топ матрак?

  Защо матракът ти се нуждае от топ матрак?

  За да не му е самотно? За да не му е студено през зимата? Вероятно. Но истината е, че подходящият топер ще подобри няколкократно съня ти. И ето ги 9-те причини да си вземеш висококачествен топ матрак днес. 

 • Sleep Test с Ана Пападопулу

  Sleep Test с Ана Пападопулу

  Много хора в действителност не знаят на какъв матрак ще се чувстват най-удобно. Някои предпочитат по-твърд, други – по-мек матрак. А какво се случва, ако сте двойка и имате различни нужди? Често с възрастта потребностите на тялото се променят. Когато избирате нов матрак, най-вероятно го изпробвате в магазина. Надяваме се, че го правите! Все пак ще спите доста години на него. И едва ли сменяте матрака си всяка година. Има и случаи, в които сте изпробвали матрака и сте го харесали, но след няколко нощи вкъщи, откривате, че сте направили ужасна грешка и той изобщо не е това, което сте очаквали. И тогава какво?

 • 10 лесни трика да спиш по-комфортно през горещите летни нощи

  10 лесни трика да спиш по-комфортно през горещите летни нощи

  На всички ни е познато: въртене, мятане, потене и проклятия срещу нахлуващата отвсякъде нощна жега…Понякога през топлите летни нощи си е истинско предизвикателство да се наспиш добре? Вече не! Ето 10 лесни съвета, които да ти помогнат да спиш отново като бебе…

 • 6 вечни истини за съня

  6 вечни истини за съня

  Спим средно една трета част от живота си, но прави ли ни това експерти по съня? Всъщност не. Има толкова неща, които не знаем за този специален начин за почивка, въпреки че се възползваме от него всяка нощ. Време е да разкрием 6-те важни истини за спането!

 • 3 лесни съвета, с които да подобриш съня си

  3 лесни съвета, с които да подобриш съня си

  Проблемите със съня са нещо, което не приемаме на сериозно, докато не ни се случи. Ако не се наспиваш достатъчно, това ще засегне целия ти живот: здравето, професионалните отношения, приятелства и общуване, както и общата физическа форма.

 • Dormeo X-Sensor Test напълно безплатно

  Ела в магазините ни и изпробвай безплатно с Dormeo Х-Sensor различни модели матраци. X-Sensor е дигитална технология за измерване зоните на комфорт и натиск на тялото. Открий кой е най-подходящия матрак за теб!

 • Избери матрак според позицията, в която спиш

  Вероятно знаеш, че има три основни позиции за сън, според които се определя колко твърд трябва да е матракът. Някои хора спят по гръб, други - по корем, трети - настрани. Позицията, в която спиш най-често, е най-важен фактор за избор на твоя матрак.

 • Защо изборът на възглавница е толкова важен?

  Със сигурност си прекарал много време избирайки матрака си, но що се отнася до възглавницата, нещата не ти изглеждат толкова сериозни. Въпреки това ще останеш изненадан колко важна е удобната възглавница за доброто ти самочувствие и здраве. 

 • Йога за добър сън

  Всеки от нас е имал или все още има проблеми със съня. Възможно е да сме пили кафе преди лягане и то да е повлияло на съня ни, или е възможно да сме си легнали, след като нещо много ни е ядосало, или сме си легнали, но се тревожим за трудния ден, който ни предстои.

1-10 of 43

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ