Твоята количка е празна!

Опитай
 • Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане

За съня

1-10 of 46

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Официални правила за участие в игра „ДОРМЕО БАЛОНИ”

  Официални правила за участие в игра „ДОРМЕО БАЛОНИ”

  1. Организатор на Играта Организатор на играта „ДОРМЕО БАЛОНИ” („Играта“) е „Студио Модерна България” ЕООД, ЕИК: 121009078, със седалище и адрес на управление гр. София, бул. „Цариградско шосе“ № 40, бл. ЮРО ПАРК - ОФИС СГРАДА

 • Изненадващи причини защо родителите спят лошо

  Изненадващи причини защо родителите спят лошо

  Разбери защо родителите не могат да се наспят хубаво.
 • Ние сме това, което сънуваме

  Ние сме това, което сънуваме

  Можем да разберем кои сме в действителност, като анализираме сънищата си. Представяме ви откъс от статията "Ние сме това, което сънуваме" - част от първото Дормео списание "Сънят".

 • Как да изберем идеалния матрак и за двамата

  Как да изберем идеалния матрак и за двамата

  Избирането на подходящ матрак обикновено е трудна задача за двойките. Тя предпочита да й е по-меко, а той- обратното: тя обича да се сгушва на малко, уютно местенце, а той - да има достатъчно пространство…За какво трябва да гледаме, когато избираме матрак за двама и как да постигнем компромис, така че и двата партньора да бъдат доволни?

 • Защо матракът ти се нуждае от топ матрак?

  Защо матракът ти се нуждае от топ матрак?

  За да не му е самотно? Вероятно. Но истината е, че подходящият топер ще подобри няколкократно съня ти. И ето ги 8-те причини да си вземеш висококачествен топ матрак днес. 

 • Sleep Test с Ана Пападопулу

  Sleep Test с Ана Пападопулу

  Много хора в действителност не знаят на какъв матрак ще се чувстват най-удобно. Някои предпочитат по-твърд, други – по-мек матрак. А какво се случва, ако сте двойка и имате различни нужди? Често с възрастта потребностите на тялото се променят. Когато избирате нов матрак, най-вероятно го изпробвате в магазина. Надяваме се, че го правите! Все пак ще спите доста години на него. И едва ли сменяте матрака си всяка година. Има и случаи, в които сте изпробвали матрака и сте го харесали, но след няколко нощи вкъщи, откривате, че сте направили ужасна грешка и той изобщо не е това, което сте очаквали. И тогава какво?

 • 10 лесни трика да спиш по-комфортно през горещите летни нощи

  10 лесни трика да спиш по-комфортно през горещите летни нощи

  На всички ни е познато: въртене, мятане, потене и проклятия срещу нахлуващата отвсякъде нощна жега…Понякога през топлите летни нощи си е истинско предизвикателство да се наспиш добре? Вече не! Ето 10 лесни съвета, които да ти помогнат да спиш отново като бебе…

 • 6 вечни истини за съня

  6 вечни истини за съня

  Спим средно една трета част от живота си, но прави ли ни това експерти по съня? Всъщност не. Има толкова неща, които не знаем за този специален начин за почивка, въпреки че се възползваме от него всяка нощ. Време е да разкрием 6-те важни истини за спането!

 • 3 лесни съвета, с които да подобриш съня си

  3 лесни съвета, с които да подобриш съня си

  Проблемите със съня са нещо, което не приемаме на сериозно, докато не ни се случи. Ако не се наспиваш достатъчно, това ще засегне целия ти живот: здравето, професионалните отношения, приятелства и общуване, както и общата физическа форма.

1-10 of 46

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ