Твоята количка е празна!

Опитай
 • Бърза доставка от куриер
 • Връщане на парите в 14-дневен срок
 • Купи на изплащане

Здраве

1-10 of 48

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Може ли подремването да бъде смъртоносно?

  Може ли подремването да бъде смъртоносно?

  Свърши всичката работа вкъщи, заведе децата при съседските, напазарува и сега е време за добре заслужения следобеден сън! Очакваш следобедния сън да те възстанови, но дали наистина ще стане така?

  >
 • Победи есенните настинки със 7 лесни стъпки

  Отново подсмърчаш? Е, не си единственият, защото есента е сезонът на настинките, което прави мрачните есенни дни още по-неприветливи. Не се страхувай – определено знаем как  да се предпазиш от грипа: ето 7 лесни стъпки, с които да го победиш. 

 • Две жизненоважни устройства за дома: йонизатори и овлажнители

  Зимата бавно настъпва, а това означава, че идва периодът, в който ще прекарваме по-голяма част от времето си в затворени помещения, където въздухът може да бъде десет пъти по-замърсен, отколкото навън.

 • Да успееш в бизнеса

  В света на бизнеса, да оцелееш означава да си сред най-добрите... Ученето през целия живот е точно това, което в момента се превръща в правилна формула за нарастване конкурентоспособността и успеха..

 • Здравословен и активен начин на живот за цялото семейство

  Повечето от вас със сигурност ще се съгласят - няма нищо по-хубаво от това да прекараш активно деня си или да бъдеш със семейството си. Защо тази есен не съчетаеш двете? Ето няколко съвета как да се погрижиш за здравето си, като същевременно бъдеш с хората, които обичаш най-много…

 • Зимно пречистване на организма

  Замърсената природа, забързаният живот и недостигът на време за възстановяване хармоничното равновесие във функциите на организма се отразява не само на общото телесното състояние, но и психическото здраве.

 • Kоя част на деня за какво е най-подходяща

  Денят се дели на сутрин, следобед и вечер. Чувстваме се, а и се държим различно в различните части на деня. Идва момент когато сме изтощени и уморени и спешно се нуждаем да полегнем за кратка дрямка. Но има и моменти, когато сме изпълнени с енергия и сме хиперактивни.

 • Главоболието - как да справим с него

  Главоболието е един от най-често срещаните видове болка, тъй като всеки е страдал от него поне веднъж в живота си. Съществуват множество причини за този вид неприятна болка, която – когато не съществува някаква здравословна причина за нея– не е опасна. Можете да направите много, за да я предотвратите: прочетете как.

 • Алергиите съсипват нощния ти сън?

  Кихане, въртене в леглото – сезонът на алергиите за вас е кошмар? През деня използваш лекарства, избягваш полена. Разсейват те различни дейности, но когато си легнеш и се опиташ да заспиш, не можеш. Как да се предпазиш от алергиите, които разбиват съня ти?

   

 • 9 стъпки към по-активен начин на живот

  Смятате, че можете да тренирате и да се заредите с енергия само във фитнес залите? Грешите! Днешният начин на живот е изключително изтощителен и не оставя никакво време за спортуване– но можем да направим много за тялото си и по време на ежедневните ни задължения и заниманияи да се заредим с допълнителна енергия, която ще ни бъде от полза.

1-10 of 48

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Безплатна консултация за поръчка
x
ПОРЪЧАЙТЕ ЛЕСНО ТУК.

ОБАЖДАНЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Консултантите ни са готови да отговорят на твоите въпроси, свързани с продуктите, които те интересуват. В допълнение ти помагат да се ориентираш в сайта и може да ти съдейства при пазаруване. Не се колебай и ни се обади!

ОБАДИ СЕ