Твоята количка е празна!

Опитай

Бизнес раница за път Go

Ново

Бизнес раница за път Dormeo Gо е идеална за ръчен багаж. Има метална дръжка, джоб за таблет и отделение за лаптоп макс. 15,4". С два странични джоба. Раницата е направена от водоотблъскващ материал, устойчив на петна. Вместимост: 17,5 л, тегло 0,9 кг, размери 40х31х13 см.

Бизнес раница за път Go
79,90 лв.
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 56
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
Бърз преглед

Бизнес раница за път Dormeo Gо е идеална за ръчен багаж. Има метална дръжка, джоб за таблет и отделение за лаптоп макс. 15,4". С два странични джоба. Раницата е направена от водоотблъскващ материал, устойчив на петна. Вместимост: 17,5 л, тегло 0,9 кг, размери 40х31х13 см.

Виж повече
Детайли за продукта

Перфектната раница за бизнес пътуване

Предстои ти пътуване по работа, командировка в чужбина или страната? Значи ти трябва Dormeo Go бизнес раница. Тя е проектирана така, че да покрива всичките ти нужди, докато изпълняваш професионалните си задължения - в самолета, по пътя, дори по време на бизнес срещи. Дизайнът ѝ е изчистен, стилен и модерен, така че да пасва идеално на бизнес визията ти. Металната дръжка е допълнителен акцент, който няма да остане незабелязан и в същото време не влияе на теглото на раницата. 

Смарт дизайн за бързо чекиране на летището

Бизнес раницата за пътуване Dormeo Go е проектирана така, че да можеш да организираш личните си вещи по най-бързия за чек ин начин. Допълнителният джоб за таблет, както и специалното вътрешно отделение за лаптоп макс 15,4˝ правят чекирането лесно и бързо.Раницата има и допълнителен джоб за лаптоп аксесоари, химикалки и джоб с цип за всякакви други по-дребни принадлежности. Два странични джоба позволяват да носиш със себе си бутилка с вода и приятно четиво при по-дълги пътувания.

Водоотблъскваща, устойчива на петна

Dormeo GO бизнес раницата е направена от водоотблъскващи материали, устойчиви на петна за максимална сигурност на техниката и вещите ти. Благодарение на допълнителен колан - лесно можеш да закачиш раницата към куфара си и да се предвижваш комфортно по време на дълги пътувания със или без прекачвания. С вместимост от 17,5 л бизнес раницата Dormeo Go ще побере абсолютно всичките ти лични вещи, необходими по време на пътуването ти. Тя е подходяща за ръчен багаж.

Теглото на раницата е 0,9 кг. Размерите ѝ са: 40x31x13 см. 

Продуктите Dormeo Go са проектирани и произведени съгласно най-високите стандарти и отговарят на всички нужди при пътуване.

Dormeo Go e колекция висококачествени куфари, раници и чанти за всеки ден и всеки повод, преминали:

  • тест на изпускане
  • тест на дръжките
  • тест на телескопичната дръжка
  • тест на колелата
  • тест на циповете
  • тест на падане

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56