ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Уред за Готвене Четири Сезона

Този компактен и мултифункционален 4в1 Уред За Готвене Четири Сезона прави чудеса в кухнята без да заема много място. Бързо загряващата плоча в комбинация с допълнителените съдове – тава, тенджера и грил плоча, ти позволяват да приготвяш разнообразни ястия чрез гриловане, печене и обработка на пара. С инфрачервена технология и 12 регулируеми температурни настройки, стигащи до 300°C.

Уред за Готвене Четири Сезона
289,90 лв.
Club5*: 275,40 лв.
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Този компактен и мултифункционален 4в1 Уред За Готвене Четири Сезона прави чудеса в кухнята без да заема много място. Бързо загряващата плоча в комбинация с допълнителените съдове – тава, тенджера и грил плоча, ти позволяват да приготвяш разнообразни ястия чрез гриловане, печене и обработка на пара. С инфрачервена технология и 12 регулируеми температурни настройки, стигащи до 300°C.

Виж повече
Детайли за продукта

Кулинарен празник само с 1 един уред за готвене, който ти спестява място

Кухнята ти е малка, отрупана, използваш я често, но никога няма достатъчно място, за да събере всички уреди, които са ти нужни – печка, грил, фурна, съдове? Имаме предложение за теб!

Делимано Уред за Готвене Четири Сезона ще сбъдне всички твои кулинарни желания! Той е компактен, иновативен, функционален и комбинира няколко уреда в едно. Ще те улесни максимално в кухнята и ще ти помогне да приготвиш богато и разнообразно меню. Не се колебай! Приготви с лекота неустоими бургери на грил, вкусна пица, ароматна супа или превъзходни палачинки. Не е ли фантастично?

4 уреда за готвене в 1  –  прояви кулинарните си умения!

Този практичен и мултифункционален уред е подходящ за всякакви случаи. Делимано Уред за Готвене Четири Сезона замества няколко кухненски уреди и е с размера на една тенджера. 1 уред с толкова много възможности. Ползваш го като:  

  1. Електрически грил
  2. Тава за печене
  3. Уред за готвене
  4. Тенджера

Но това не е всичко: Делимано Уред За Готвене Четири Сезона може да се използва още като:

  • Универсален уред за готвене
  • Съд за печене на пица
  • Уред за палачинки

Основното тяло може да се използва с други тенджери и тигани, така че няма ограничения в начините на употреба на Делимано Уред за Готвене Четири Сезона: готвене, пържене, гриловане, печене, готвене на пара. Закуска, обяд или вечеря – готви с удоволствие   разнообразни и вкусни ястия.

С инфрачервена технология на нагряване за по-сочни ястия

Делимано Уред за Готвене Четири Сезона приготвя храната, чрез най-новата тенденция в готвенето - инфрачервена технология. Готвенето с нея се доближава до стария метод на готвене - върху огън на открито. Уредите за готвене с инфрачервена технология използват концентрирано енергията, като я насочват към съда, което води до изключително бързо сготвяне на храната. С уредите, които използват тези иновативна технология, можеш да изпечеш пържолата или картофите много по-бързо, отколкото с обикновените грилове.

При готвенето с конвекция, въздухът около храната се нагрява и по-голямата част от влагата в нея се изпарява. Инфрачервената енергия загрява самата храна, като предизвиква  бързо движение на молекулите вътре в нея и запазва сочността си.

12 настройки на температурата, достигащи до 300 ͦ C

Делимано Уред за Готвене Четири Сезона може да готви в температурен диапазон от 40 ͦC до 300 ͦC, с 12 настройки на температурата. Благодарение на инфрачервената технология, нагряването е по-равномерно в сравнение с обикновените нагреватели.

Удобен за употреба от студенти, семейства в малки апартаменти, за вили, каравани

Делимано Уред за Готвене Четири Сезона спестява място и е удобен в случай, че кухнята ви е малка. Компактен и с разнообразно приложение, той е идеален за студенти, млади семейства, за хора, които живеят в малки апартаменти, за вили, каравани и кемпери.  

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56