Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Стоун Ледженд Класик Тиган

Стоун Леджeнд Класик Тиган е идеален за пържене. Изработен е от 8 слоя въглеродна стомана, емайл и незалепващо покритие Куантаниум, гарантиращи перфектни кулинарни резултати. С него ще приготвяш вкусни и неустоими ястия. Размери: 24 & 28см.
Стоун Ледженд Класик Тиган

От Редовна цена: 35,90 лв. Нагоре от


Специална цена: 28,90 лв. Нагоре от

Club5*: 27,46 лв.
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед
Стоун Леджeнд Класик Тиган е идеален за пържене. Изработен е от 8 слоя въглеродна стомана, емайл и незалепващо покритие Куантаниум, гарантиращи перфектни кулинарни резултати. С него ще приготвяш вкусни и неустоими ястия. Размери: 24 & 28см.
Виж повече
Детайли за продукта

Запознай се с този 8-слоен тиган – твоят най-добър приятел в кухнята

Делимано Стоун Леджeнд Класик Тиган е разработен с цел да осигурява винаги перфектни резултати и да изглежда фантастично на котлона ти. Изработен е от 5 слоя незалепващо покритие  Куантаниум и 3 слоя, комбиниращи въглеродна стомана и емайл за ефективно и равномерно нагряване без абсолютно никакви шансове за образуване на горещи точки. Дори и по-едрата риба  ще бъде приготвена перфектно, а благодарение на оптималния си размер, е удобен за правене и на палачинки.

Нашият Делимано Стоун Леджeнд Класик Тиган се предлага в два размера - 24 и 28 см.

Надградена и разпознаваема серия заради наситено червения цвят  

Делимано Стоун Леджeнд Класик Тиган е част от новата серия съдове за готвене на бранда Делимано - Делимано Стоун Леджeнд Класик. Тази серия съдове за готвене използва интелигентно проектирана 3-слойна система, комбинираща въглеродна стомана и емайл, за да поддържа перфектното състояние на съдовете, независимо от какъв материал са приборите, които ползваш. В добавка към това, те са изработени с незалепващо покритие Уитфорд Куантаниум - изключително ефективно и издръжливо, но без вредни химикали. И това не е всичко, добавили сме и частици от камък и титан, за да осигурим устойчива защита за повърхността на тигана.

Какво прави покритието Куантаниум толкова специално?  

Покритието Куантаниум е едно от най-иновативните и модерни покрития на пазара, но произхожда  от много стара кулинарна техника. То имитира готвене върху истински камъни, тъй като сплавта съдържа истински каменни частици. Те задържат топлината и постепенно я отдават към храната, като по този начин се запазва нейната естествена сочност, витамини и вкус. Каменните частици придават на храната онзи традиционен вкус, сякаш е приготвена върху истински камъни.

Подходящ за всякакви видове котлони

За осигуряване на пълно удобство и функционалност, Делимано Стоун Леджeнд Класик Тиган е подходящ за ползване върху всякакви котлони, включително индукционни и може да се мие в съдомиялна.

100% незалепваща повърхност за лесно измиване  

Никога повече няма да ти се налага да се бориш със загоряла храна - с Делимано Стоун Леджeнд Класик Тиган тя просто ще се плъзга по повърхността. Можеш да готвиш с минимално количество мазнина и незалепващата повърхност ще гарантира, че храната ти никога няма да залепне. След готвене, просто я постави в съдомиялната машина или я измий с малко гореща вода и сапун.

Техническа информация
Безопасно за миене в съдомиялна машина Да
Вътрешни материали QuanTanium Истински Камък
Капацитет 1,8l, 2,5l
Материал enamel, въглеродна стомана
Основен материал стомана
Размери 24cm, 28cm

Клиентско мнение (0 Reviews)

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56