Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Стоун Ледженд Класик Тиган за палачинки

Забъркай френски крепчета, вкусни, традиционни, холандски палачинки, испански тортили или пухкав Кайзершмарн с лекия, но устойчив Делимано Стоун Леджeнд Класик Тиган за палачинки. Благодарение на основата си от емайл и въглеродна стомана и незалепващото покритие, обръщането на палачинка ще бъде като детска игра. Покритието Куантаниум предотвратява залепването на тестото. Размер: 24 см.

Стоун Ледженд Класик Тиган за палачинки
35,90 лв.
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Забъркай френски крепчета, вкусни, традиционни, холандски палачинки, испански тортили или пухкав Кайзершмарн с лекия, но устойчив Делимано Стоун Леджeнд Класик Тиган за палачинки. Благодарение на основата си от емайл и въглеродна стомана и незалепващото покритие, обръщането на палачинка ще бъде като детска игра. Покритието Куантаниум предотвратява залепването на тестото. Размер: 24 см.

Виж повече
Детайли за продукта

Зарадвай вкусовите си рецептори с възхитителни палачинки, направени с незалепващия тиган за палачинки

От крехки крепчета до неустоима тортила или омлет - с този тиган за палачинки можеш да приготвяш голямо разнообразие от ястия. Основата на тигана е изработена от емайл  и въглеродна стомана, което гарантира, че топлината се разпределя бързо и равномерно по целия тиган и ястието придобива еднакъв навсякъде, златисто-кафяв цвят. Здравата дръжка, която не се нагрява бързо, осигурява удобно и безопасно използване на тигана. Благодарение на специалния, изключително гладък, незалепващ слой Куантаниум (без PFOA) и плиткостта на тигана, ще обръщаш палачинките с лекота - а загорялата храна ще остане в миналото.

Най-новата ни гордост: обновена класическа серия Стоун Леджънд  

Делимано Стоун Ледженд Класик Тиган За Палачинки е част от новата ни серия съдове за готвене - Делимано Стоун Ледженд Класик. Тази великолепна серия, разпознаваема с наситения си червен цвят, е изработена с основа, включваща въглеродна стомана и емайл, с покритие Уитфорд Куантаниум, подсилено с частици камък и титан. Тиганът се предлага в един размер - 24 см и може да се ползва за много други ястия, освен палачинки.

Какво друго можеш да направиш с този тиган? Широката и равна повърхност ти позволява да печеш всякакви неща. Можеш да приготвяш:

• омлети

• зеленчуци

• тортили

• холандски палачинки

• кайзершмарн (леко подсладена палачинка, произхождаща от Австрия)

• блини

• пържоли

• препечен хляб

• Френски тост

Тиган с 8 слоя, подсилен с титан

Делимано Стоун Леджънд Класик са изработени с 8 слоя, като основата се състои от 3, а покритието от 5 слоя. Тези съдове имитират готвене върху истински камъни, тъй като сплавта съдържа каменни частици. Те задържат топлината и постепенно я отдават към храната, като по този начин се запазват естествената й сочност, витамини и вкус. Каменните частици придават на храната онзи традиционен вкус, сякаш е приготвена върху истински камъни. 

За да придадем допълнителна здравина на покритието, сме добавили титанови частици, които го подсилват и го правят на практика неуязвимо.

Покритието Куантаниум ще ти служи дълги години, през които с лекота ще приготвяш любимите си палачинки. Напълно устойчиво на надраскване и издръжливо, дори е подходящо за използване с метални прибори.

Използвахме емайл - материал, за който всички се сещаме с носталгия

Емайлът е легендарен материал, използван в производството на съдове за готвене от десетилетия, защото е твърд, но гладък и с непореста повърхност. Той е устойчив на надраскване, издръжлив и храната не загаря.

Подходящ за всякакви видове котлони

Делимано Стоун Ледженд Класик Тиган За Палачинки може да се използва върху всякакви котлони, включително индукционни и е подходящ за миене в съдомиялна машина.

Обръщането на палачинки с незалепващото покритие е като детска игра  

Радостта от приготвянето на палачинки се крие в майсторството да ги подхвърляш и обръщаш във въздуха. С Делимано Стоун Ледженд Класик Тиган За Палачинки те просто ще се плъзгат по повърхността му. Можеш да печеш с минимално количество мазнина, за да получиш нискокалорични палачинки, а след като приключиш, просто постави тигана в съдомиялната машина или го измий с малко гореща вода и сапун.

Допълнителна информация
Техническа информация
Безопасно за миене в съдомиялна машина Да
Вътрешни материали QuanTanium Истински Камък
Капацитет 0,8l
Материал enamel, въглеродна стомана
Основен материал стомана
Размери 24cm

Клиентско мнение (0 Reviews)

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56