Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Стоун Ледженд Класик Тенджера

Основата на Делимано Стоун Леджeнд Класик Тенджера е направена от въглеродна стомана и емайл. Повърхността е напълно незалепваща, благодарение на устойчивото покритие Куантаниум, подсилено с каменни частици и титан. Със здрави пластмасови дръжки за лесно и удобно пренасяне -  определено си заслужава пространството в шкафа. Може да се ползва върху всякакви котлони. Размери 20 см и 24 см.

Стоун Ледженд Класик Тенджера

От Редовна цена: 49,90 лв. Нагоре от


Специална цена: 39,90 лв. Нагоре от

Club5*: 37,91 лв.
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Основата на Делимано Стоун Леджeнд Класик Тенджера е направена от въглеродна стомана и емайл. Повърхността е напълно незалепваща, благодарение на устойчивото покритие Куантаниум, подсилено с каменни частици и титан. Със здрави пластмасови дръжки за лесно и удобно пренасяне -  определено си заслужава пространството в шкафа. Може да се ползва върху всякакви котлони. Размери 20 см и 24 см.

Виж повече
Детайли за продукта

Тенджера в традиционен стил за приготвяне на тайни семейни рецепти

Тенджерата е с подходящ размер, за да приготвяш храна за цялото семейство. Благодарение на характеристиките, които притежава, тази тенджера  ще ти осигурява фантастични резултати, винаги когато я използваш. Изработена е от 3 слоя - комбинация от въглеродна стомана и емайл, със стилен дизайн, който лесно се вписва във всяка съвременно обзаведена кухня. Независимо какво готвиш - неустоим гулаш, лют чили кон карне или вкусна яхния за всички – с тази тенджера всеки път ще постигаш перфектни резултати. Благодарение на покритието Уитфорд Куантаниум, залепващата и загоряла храна ще остане в миналото.

Тенджерата се предлага в два размера - 20 см и 24 см.

Емайлът е висококачествен, широко използван материал

Емайлът е широко използван материал в производството на съдове за готвене от десетилетия, заради отличните си характеристики:

  • Твърда, но гладка и непореста повърхност
  • Химически устойчив
  • 100% рециклируем
  • Устойчив на надраскване и износване
  • Дълготрайно запазване на цвета
  • Лесен за почистване
  • Храната не загаря

Покритието Уитфорд Куантаниум – съвременен подход към традиционните методи на готвене

Покритието Куантаниум е едно от най-иновативните и модерни покрития на пазара, но произхожда  от много стара техника за готвене, използвана в миналото от нашите предци. То имитира готвене върху истински камъни, тъй като сплавта съдържа каменни частици. Те задържат топлината и постепенно я отдават към храната, като по този начин се запазват естествената й сочност, витамини и вкус. Каменните частици придават на храната онзи традиционен вкус, сякаш е приготвена върху истински камъни.  

Покритие, включващо 5 слоя, с титан и истински каменни частици  

Делимано Стоун Ледженд Класик са изработени от 8 слоя, като основата се състои от 3, а покритието от 5 слоя. Това означава, че покритието е доста по-дебело - но това не е всичко. За да придадем допълнителна здравина, сме добавили титанови частици, които подсилват покритието и го правят неуязвимо, дори ако се използва с метални прибори

Проектирано с идеята да издържи дълго – дори при употреба на метални прибори

Покритието Куантаниум е изключително устойчиво и издръжливо, и ще бъде твой неизменен спътник в приготвянето на семейните ястия, в продължение на дълги години. Освен това, е напълно устойчиво на надраскване и дори е подходящо за използване с метални прибори.

 

Подходяща за всякакви видове котлони

За осигуряване на пълно удобство и функционалност, тази серия съдове е подходяща за ползване върху всякакви котлони, включително индукционни и ще ти гарантират винаги перфектни резултати.

Безопасно както за околната среда, така и за теб  

Покритието Куантаниум е на водна основа и представлява екологично чиста повърхност за готвене. Всички материали, използвани в производството му, са нетоксични и 100% без съдържание на PFOA. Поради тази причина, не се отделят вредни токсини, когато използваш тигана. Изключително устойчивото на надраскване покритие не изпуска химикали в храната, както правят някои PTFE.

100% незалепваща повърхност за лесно измиване

Никога повече няма да ти се налага да се бориш със загоряла храна - със Стоун Ледженд Класик Тенджера, тя просто ще се плъзга по повърхността. Можеш да готвиш с минимално количество мазнина и незалепващата повърхност ще гарантира, че храната ти никога няма да залепне. След готвене, просто я постави в съдомиялната машина или я измий с малко гореща вода и сапун.

Допълнителна информация
Техническа информация
Безопасно за миене в съдомиялна машина Да
Вътрешни материали QuanTanium Истински Камък
Капацитет 3,3l, 5,5l
Материал enamel, въглеродна стомана
Основен материал стомана
Размери 20cm, 24cm

Клиентско мнение (0 Reviews)

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56