Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Стоун Ледженд Класик Касерола

При изработката на класическата касерола от серията Делимано Стоун Ледженд е използвана екосъобразна технология. Идеална за подгряване на супи, приготвяне на поширани яйца или сосове. Устойчивата й основа разпределя топлината равномерно, а покритието Куантаниум предотвратява залепването на храната. Подходяща за всички котлони. Размер 16 см.

Стоун Ледженд Класик Касерола
35,90 лв.
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

При изработката на класическата касерола от серията Делимано Стоун Ледженд е използвана екосъобразна технология. Идеална за подгряване на супи, приготвяне на поширани яйца или сосове. Устойчивата й основа разпределя топлината равномерно, а покритието Куантаниум предотвратява залепването на храната. Подходяща за всички котлони. Размер 16 см.

Виж повече
Детайли за продукта

Удобна касерола за малки, ежедневни задачи в кухнята

Загрей мляко, за да си приготвиш неустоим, горещ шоколад или забъркай любимите си сосове и кремове в него. Тази удобна ксерола е с размери само 16 см, но е подходяща за множество основни, готварски задачи и е сигурно, че често ще я използваш в ежедневието си. Запознай се с Делимано Стоун Ледженд Класик Ксерола -  в нея има повече, отколкото изглежда на пръв поглед. Лъскавата, червена, външна страна я прави атрактивна на вид, но това не е всичко. Тя ще се превърне в твой незаменим помощник в кухнята.

Касеролата, която наистина дава обещаното

Делимано Стоун Ледженд Класик Касерола е част от Делимано Стоун Ледженд Класик съдове за готвене. Основата е изработена от 3 слоя: емайлът, използван в конструкцията на този тиган, осигурява бързо и равномерно нагряване, а въглеродната стомана е подходяща за индукционни котлони.

Покритието Уитфорд Куантаниум, подсилено с частици камък и титан, е изключително здраво и устойчиво на надраскване. Поради тази причина, ние ти гарантираме, че ще използваш касеролата в продължение на много години.

Покритието Уитфорд Куантаниум е причината, поради която всички харесват тези съдове за готвене  

Истинският герой зад серията Делимано Стоун Ледженд Класик е Куантаниум - най-иновативното и модерно покритие на пазара. То съдържа истински каменни частици, които задържат топлината и я отдават към храната постепенно, като по този начин се запазва нейната естествена сочност, витамини и вкус. Каменните частици придават на храната онзи традиционен вкус, сякаш е приготвена върху истински камъни.

 

Покритие, включващо 5 слоя, с титан и истински каменни частици

За да се осигури по-добра функционалност и качество, покритието се разпределя в повече слоеве. Тиганите, състоящи се от три слоя, вече са често срещани, но тази серия включва цели пет слоя! А тази характеристика значително променя резултатите при готвене с тези съдове. Покритието е доста по-дебело, но това не е всичко. За да придадем допълнителна здравина, сме добавили титанови частици, които укрепват покритието и го правят на практика неуязвимо, дори ако се използва с метални прибори.

Безопасно както за околната среда, така и за теб

Покритието Куантаниум е на водна основа и представлява екологично чиста повърхност за готвене. Всички материали, използвани в производството му, са нетоксични и 100% без съдържание на PFOA. Поради тази причина, не се отделят вредни токсини, когато използваш тигана. Изключително устойчивото на надраскване покритие не отделя химикали в храната, както правят някои PTFE.

 

Нискомаслено готвене и супер лесно измиване

Никога повече няма да ти се налага да се бориш със загоряло мляко - върху незалепващото вътрешно покритие на Стоун Ледженд Класик Касерола, нищо не полепва и измиването е като песен. Можеш да готвиш с минимално количество мазнина, а незалепващата повърхност ще гарантира, че храната ти никога няма да залепне или загори.

Техническа информация
Безопасно за миене в съдомиялна машина Да
Вътрешни материали QuanTanium Истински Камък
Капацитет 1,4l
Материал enamel, въглеродна стомана
Основен материал стомана
Размери 16cm

Клиентско мнение (0 Reviews)

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56