Твоята количка е празна!

Опитай

Червен петък

Спести пари за черни дни. Не излизай на червено. Влез в Червения петък!

-70%
 
[banner_timer]
 

Детски матрак Dormeo® Бейби

Осигури перфектния сън за твоето дете с детски матрак Бейби. Матракът има ядро с две нива на твърдост за нуждите на различните възрасти. Има водоустойчив калъф с цип, хипоалергичен е. Произведен в Италия. Височина на матрака: 10 см

Всички матраци Дормео идват при теб с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!
Детски матрак Dormeo® Бейби
От 179,90 лв. Нагоре от
Безплатна Доставка
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 56
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
  • Техническа информация
Бърз преглед

Осигури перфектния сън за твоето дете с детски матрак Бейби. Матракът има ядро с две нива на твърдост за нуждите на различните възрасти. Има водоустойчив калъф с цип, хипоалергичен е. Произведен в Италия. Височина на матрака: 10 см

Виж повече
Детайли за продукта

30 НОЩИ ТЕСТ ПЕРИОД

Имаш 30 нощи да се увериш, че си направил правилния избор. Ако не си, ще ти върнем парите.

10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Това са 3 647 сутрини, в които знаеш, че детето ти е спало добре.

0 лв. доставка & 0% лихва

Всички матраци Dormeo® идват при теб с безплатна доставка и възможност за изплащане с 0% лихва.

Матракът има по-твърда и по-мека страна, за да гарантира на детето добър сън във всяка възраст

През периода на интензивен растеж нуждите на тялото на децата се променя. Затова е важно матракът лесно да отговори на тези промени. Dormeo® Бейби прави точно това. С две степени на твърдост той лесно се адаптира към потребностите на детето в процеса му на развитие.

Твърдата страна на матрака – за първите месеци

Бебетата се нуждаят от твърда повърхност за спане през първите няколко месеца след раждането, защото все още не са развили способността си да се обръщат самостоятелно, когато заспят по корем. Твърдата повърхност предотвратява възможността лицето им да потъне в матрака, осигурява им безпроблемно дишане и улеснява опитите им да повдигнат главичката си.

Ако бебето спи по гръб, твърдият матрак гарантира, че гръбчето му е в правилна позиция. По този начин Dormeo® Бейби осигурява здравословно развитие на гръбнака на малкото съкровище.

По-меката страна – след пълзенето

Когато бебетата достигнат до етап на развитие, в който започват да пълзят, по-подходящ за тях е по-мек матрак. Причината е, че по-мекият матрак се адаптира към развиващото се тяло на детето, съответно и към движенията му когато се обръща. Меката повърхност дава удобство независимо от позата по време на сън. А това е важно, така че детето да спи спокойно и необезпокоявано.

Изработен от Екосел пяна – отлична проветривост и хигиена

Dormeo® Бейби е направен от еластична Ecocell® пяна: материал, който се състои от милиони малки клетки, в които въздухът непрекъснато циркулира. Това ти гарантира, че матракът е добре проветрен и влагата се изпарява без да забелязваш. Така детето ти няма да се поти по време на сън, защото не му става топло.

Хипоалергични материали – здраве за мъничето

Алергията към прахови акари често се развива в ранно детство, най-вече когато децата спят върху матраци, които предразполагат появата на прахови акари. Ecocell® пяната, от която е направен матрак Dormeo® Бейби, е неблагоприятна среда за развитие на бактерии и акари. Можеш да спиш спокойно, защото детето ти има хигиенична среда за сън всяка нощ. Защитено е от алергии и дихателни проблеми. Грижиш се не само за любимото същество, но и за природата, защото Ecocell® е 100% рециклируем материал.

Водоустойчив и свалящ се калъф

Матракът Dormeo® Бейби има водоустойчив калъф – огромно удобство за детски матрак. Предпазва от течности, храна и др. Помага ти по-лесно да поддържаш чистотата на детското легло и защитава матрака. Лесно свалящ калъфа и го переш в пералня.

Подоходящ за:

  • Новородени от първи ден на раждането им
  • Бебета до 6 месеца (твърдата страна)
  • Бебета на 7 месеца (меката страна)

30 нощи тест период

Покупката ти е защитена, защото добрият сън на теб и любимите ти хора е наш приоритет. Предоставяме ти 30 нощи тест период, за да имаш достатъчно време да тестваш новия матрак. Ако по някаква причина матракът не отговори на очакванията ти, имаш възможност да ни го върнеш, а ние ще ти възстановим сумата. Разчитаме, че ще се грижиш за матрака и ще ни го върнеш без петна или увреждания.

Лесно и бързо разопаковане

Новият ти матрак пристига вакуумно навит на руло в два слоя полиетилен и в транспортна опаковка. Нашият метод на доставка е с грижа към природата и защитава матрака по време на транспорт.

  • Матрак Dormeo® Бейби

Внимателно срежи външната опаковка с ножици, като внимаваш да не срежеш вътрешната полиетиленова опаковка на матрака. Не използвай ножове.

  • Матрак Dormeo® Бейби

Разстели вакуумирания матрак на леглото. Внимателно срежи краищата на опаковката и я свали от матрака.

  • Матрак Dormeo® Бейби

Дай 6 часа на новия си матрак, за да се раздуе напълно.

Техническа информация
Височина 10 см
Линия Dormeo Гроу
Материал Екосел®
Миещ се капак Да
Покритие водоустойчив
Програма Dormeo деца
Смяна на посоката на ядро Да
Твърдост умерено мек
Ядро Ecocell®

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star