ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Матрак Сън&Вдъхновение

Ново

С този матрак ще се чувстваш сякаш спиш върху облак и ще се събуждаш освежен и отпочинал. Той осигурява адаптивен комфорт и благодарение на уникалната му многослойна структура ще спиш спокойно и непробудно. Различните слоеве работят в синергия, за да осигурят адаптивност към телесното тегло и форма, и да абсорбират точките на натиск. Обработката CleanEffect® гарантира хигиена. Калъфът се пере.

Матрак Сън&Вдъхновение
От 739,90 лв. Нагоре от
Club5*: 702,91 лв.
Безплатна Доставка
Избери опции за продукта, за да получиш информация за доставка.
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

С този матрак ще се чувстваш сякаш спиш върху облак и ще се събуждаш освежен и отпочинал. Той осигурява адаптивен комфорт и благодарение на уникалната му многослойна структура ще спиш спокойно и непробудно. Различните слоеве работят в синергия, за да осигурят адаптивност към телесното тегло и форма, и да абсорбират точките на натиск. Обработката CleanEffect® гарантира хигиена. Калъфът се пере.

Виж повече
Детайли за продукта

Комфорт и опора

Матракът Дормео Сън&Вдъхновение е създаден на базата на 20-годишен опит в производството на висококачествени матраци, осигуряващи качествен сън на милиони удовлетворени потребители. Това е първият матрак на Дормео®, който има пет различни слоя пяна, приспособяващи се към всяка позиция за сън и всякакви форми на тялото. Той предлага опора, за която спящите настрани ще бъдат особено благодарни, тъй като ще абсорбира и облекчи всеки възможен натиск по време на сън. Предлага се с 15 г. гаранция.

Комфорт – матрак, който ще те потопи в дълбок сън

Благодарение на горната част на матрака, състояща се от 3 вида мемори пяна от ново поколение, наредени един върху друг, тялото ти ще почувства облекчение в мускулите и ставите.

Когато легнеш, пяната ще реагира на телесната ти температура и ще се оформи по контурите на тялото, адаптирайки се към индивидуалната форма, тегло и позиция за сън. Различните степени на мекота си взаимодействат, за да разпределят равномерно телесното тегло, реагирайки на натиска. Това ще придаде успокояващо усещане за потъване:

  • Горният слой от 2 см бяла мемори пяна с отворена клетъчна структура е най-мек
  • Средният слой се състои от 3 см мека синя мемори пяна с отворена клетъчна структура
  • Долният слой от 5 см зелена мемори пяна с отворена клетъчна структура е с най-ниска степен на мекота

Оптимална опора за гръбнака, включваща 5 зони

Основната част на матрака се състои от 2 различни слоя от ново поколение пяна Ecocell®, отличаващи се с отворена клетъчна структура и еластичност, които го правят дишащ и приспособим.

  • От долната страна има 7 см бяла пяна Ecocell®, която е по-твърда от 5-те см светлосиня пяна Ecocell®, поставени отгоре. Двата вида пяна осигуряват комфорт и отлична опора за гръбнака.
  • От долната и горната страна на слоя има множество въздушни каналчета, осигуряващи постоянна циркулация на въздуха, което поддържа матрака сух и надгражда дишащите му свойства.
  • Въздушните каналчета в горния слой са внимателно позиционирани, обособени в 5 зони, за да осигурят адаптивност там, където е най-необходимо (под ханша, раменете, коленете). Така гръбнакът ти ще бъде правилно позициониран по време на сън.

Атрактивен дизайн и обработка с CleanEffect®

Горният калъф е с десен на малки сини кръгове, преливащи се в по-големи кръгове в централната част на матрака. Разтяга се по ръбовете и е снабден с цип. Долната част е изработена от тъмно син плат.

Освен че е с модерен дизайн, калъфът е обогатен с обработка CleanEffect® . Тя осигурява антибактериална, антиакарна и антимикробна защита. Калъфът се сваля и може да се пере за поддържане на отлично ниво на хигиена.

Вакуумирана опаковка

Матракът се доставя навит на руло, във вакуумирана опаковка, за по-лесно транспортиране и предпазване на матрака от замърсявания.

Техническа информация
Антибактериално покритие Да
Височина 22 cm
Гаранция 15 години
Зони на ядрото 5
Линия Dormeo Виталити
Материал Екосел®, Мемори пяна
Мемори Пяна Да
Миещ се капак Да
Програма Dormeo спане
Твърдост мек, умерено твърд

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56