ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Възглавница Октаспринг

100 100 11
SKU: 99-1000072447

Възглавница Octaspring® е най-дишащата възглавница на Dormeo®. Идеална за всеки, който спи по гръб и настрани. Революционната технология Octaspring® с пружини от Ecocell® и мемори пяна я превръща в мечтаната възглавница. Тя е адаптивна, дишаща и хигиенична. Избираш от 2 височини: 12 cм и 16 cм. Размер 40х60 cм. Переш калъфката на 40℃.

Екстра -10% на множество оферти + Безплатна доставка при поръчка над 100лв. До 30.11!
Оставащо време
Възглавница Октаспринг

Редовна цена: 119,90 лв.


Специална цена: 71,90 лв.

Club5*: 68,31 лв.
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Възглавница Octaspring® е най-дишащата възглавница на Dormeo®. Идеална за всеки, който спи по гръб и настрани. Революционната технология Octaspring® с пружини от Ecocell® и мемори пяна я превръща в мечтаната възглавница. Тя е адаптивна, дишаща и хигиенична. Избираш от 2 височини: 12 cм и 16 cм. Размер 40х60 cм. Переш калъфката на 40℃.

Виж повече
Детайли за продукта

Технология Octaspring®

Първата възглавница, създадена с революционната Octaspring® технология. В основата си има 24 пружини от пяна, които са с дизайн на пчелна пита. Те правят възглавницата до 8х по-дишаща от традиционните възглавници с пяна.

 • 12 Octaspring® пружини от Ecocell® пяна от външната страна, за да осигурят нужната опора на врата
 • 12 Octaspring® пружини от мемори пяна в сърцевината, за да поемат нежно извивките на главата.

Дишащите пружини осигуряват несравнима опора и комфорт за врата и главата по време на сън, за да спиш пълноценно и качествено. Octaspring® пружините винаги заемат първоначалната си форма, без значение какъв натиск им се оказва. Благодарение на тяхната 3D адаптивност, реагират и се адаптират към всяко движение на главата.

Възглавница Октаспринг

Защо тази възглавница е различна от останалите?

Възглавница Октаспринг е:

Адаптивна

В средата на възглавницата Octaspring® пружините са от мемори пяна. Там е по-меко, по-нежно, по-адаптивно. Octaspring® пружините се напасват индивидуално по врата и главата, а това е гаранция за спокоен сън. Допълнително слоевете мемори пяна ти дават много нежна грижа за всяка извивка. Лягаш и всяка част си намира мястото. За спокойна нощ и здравословна почивка.

Дишаща

Възглавница Octaspring® освен удобна е и дишаща. Направена е от хипоалергични материали. Пружините от пяна Octaspring® са до 8 пъти по-дишащи от плътната пяна. Това означава сън без претопляне и мокра калъфка. Уникалната структура на възглавницата осигурява постоянна циркулация на въздуха. Всяко движение на главата помага на топлия и влажен въздух да преминава извън възглавницата. Слоевете от мемори пяна са специално перфорирани и образуват въздушни канали, за да осигуряват нужната проветривост. По този начин възглавница Октаспринг осигурява свежа и здравословна среда за сън нощ след нощ.

Хигиенична

Възглавница Октаспринг е направена от хипоалергични материали. Осигуряваш си сън в среда без акари и бактерии. Octaspring® е равно на кристална чистота. Калъфката на възглавницата е по италиански дизайн за нежно и приятно докосване. За твое удобство добавихме цип, с който лесно сваляш калъфката и переш на 40⁰С.

Възглавницата предлага чудесна опора и комфорт и е идеална за тези, които спят по гръб и настрани, и особено за тези, на които им е топло по време на сън.

Спиш по гръб и на страни

Как да избереш подходящата за теб?

Избираш от 2 височини: 12 или 16 см.

Ако си с по-широки рамене и спиш настрани, трябва да избереш по-високата възглавница, за да може да запълни празното разстояние между матрака и рамото ти. Ако си с по-тесни рамене, тогава 12 см е по-подходяща за теб. Избери правилната за теб и се наслаждавай на пълноценен и спокоен сън без хъркане.

Защо да избереш възглавница Octaspring®

 • Получаваш отлична адаптивност благодарение на иновативната Octaspring® технология;
 • До 8 по-дишаща от стандартните възглавници с пяна;
 • Избираш подходящата височина за теб: 12 см и 16 см;
 • Идеална за тези, които спят по гръб и настрани;
 • Переш калъфката на 40°C;
 • Калъф по италиански дизайн за нежно и приятно докосване.

Състав:

 • Външна част: 100% полиестер
 • Ядро: Мемори пяна, 12 бр. пружини Octaspring, 12 бр. пружини Ecocell
Възглавница с Октаспринг пружини
Допълнителна информация

*Перете само калъфката на възглавницата. Извадете вътрешността на възглавницата преди да я изперете.

Техническа информация
Линия Dormeo Хармония
Покритие 100% polyester
Програма Dormeo спане
Размери 40x60x12 cm / 40x60x16 cm
Ядро Octaspring®, Ecocell®
миеща се Пери при 40 °C

Клиентско мнение (1 Ревю(та))

5

11 Ревю(та)

11-11 of 11

Page:
 1. 1
 2. 2

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Passionflower

www.dormeo.bg

Чудесна!
Строхотна е! МНОГО бих желала да я имам и аз. Родителите ми имат и нямат вече оплаквания от болки във врата. Участвам в играта ви.
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56