ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Нова колекция Емоционални Бухалчета

Цяло Семейство от шест нови Емоционални Бухалчета, ще се настани удобно в дома ти. Вече знаем, че децата обожават бухалчетата, затова създадохме прекрасна колекция за сън с тях.

Емоционални Бухалчета Семейство

Всяко 3в1 бухалче може да се използва освен като пухкава плюшена играчка и добър приятел, като удобна възглавничка и супер мекичко одеялце, в което твоят малчуган да се сгуши. Всяко бухалче си има и мини версия с височина 16 см.

Виж още

Емоционален Бухал Матрак

Матрак, специално разработен за деца. За да им осигури комфорт и опора. Горният калъф е обработен с CleanEffect®, сваля се, пере се и е непромокаем, за да гарантира максимална хигиена и свежест.

Виж още

Емоционален Бухал Завивка и Възглавница

Създай уютна и приветлива спалня за твоето дете със Завивка и Възглавница с очарователен дизайн на Емоционални Бухалчета.

Виж още

Емоционален Бухал Спален Комплект

Внеси свежест в спалнята на детето си и допълни колекцията му Емоционални Бухалчета с новия комплект спално бельо с любимите на децата бухалчета. Получаваш 4 визии в 1 сет!

Виж още

Емоционален Бухал Детски Гащеризон

Остави въображението на твоя малчуган да се развихри с този очарователен гащеризон, изработен от мек и комфортен полар, който ще осигурява топлина и радост на всяко дете - у дома, навън или по време на пътуване.

Виж още

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56