ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Матрак Фреш Прима - един матрак за цялото детство

Матрак Дормео Фреш Прима расте с твоето дете! Той осигурява опора от най-ранна възраст, което го прави идеалният матрак за деца. Когато става дума за детето ти, не трябва да правиш компромиси.

Защото ни е грижа за техните сънища

Изборът на матрак за дете е важна инвестиция! Защо Фреш Прима е подходящият матрак?

Матракът "расте" паралелно с твоето дете

Децата растат бързо. Това не означава, че трябва да купуваш нов матрак всяка година, защото старият вече е малък. Един от най-важните фактори при избора на подходящ матрак за детето ти е размерът му. Колкото е по-къс, толкова по-бързо детето ще го израсте. Пълноразмерните матраци обикновено са най-добрият избор за деца.

Пълноразмерният матрак е с идеален размер, тъй като ще пасне на детето ти по време на целия му растеж, чак до пълнолетие. Когато децата са малки, пълноразмерният матрак позволява удобно да лягаш до тях. А по-късно, през тийнейджърския период, порасналото дете ще се радва на уединение в пълноразмерен матрак.

Фреш Прима е висококачествен матрак, който може да издържи от 8 до 12 години. За твоето дете подходяшите размери са: 80х190, 80х200, 90x200, 90x190 см.

Матрак, който позволява на детето да расте здраво и да спи спокойно

Важно е да осигурим на подрастващото дете адекватна поддръжка на гръбнка по време на сън. Ако детето ти няма подходящата опора през нощта, това може да попречи на растежа му, както и да има отрицателно въздействие върху здравето му. Най-удобната и здравословна поза за сън е с изправен гръбнак, което означава, че всички се нуждаем от стабилен матрак.

Фреш Прима е висококачествен умерено твърд, стабилен матрак. С3 зони на комфорт за различните части на тялото и височина 18 см. Това означава, че е адаптивен матрак, който се приспособява към всички извивки на тялото, включително рамене, бедра, талия и глава.

От колко сън се нуждае твоето дете?

Новородени бебета (1-4 седмици)
се нуждаят от 12-17 ч/ден

Бебета на 4 седмици - 12 месеца
12-16 ч/ден

12 месеца - 3 години
12 - 14 часа

Малко дете на 3-6 години
11-12 часа

Ако детето страда от алергии?

В днешно време много деца страдат от алергии, и е почти невъзможно да се открият причинителите им. Някои алергии са причинени от домашни акари и бактерии, които живеят в матрака. Ако детето ти страда от алергия, не трябва да забравяш, че е необходим хипоалергичен матрак.

Фреш Прима е антибактериален и хипоалергичен матрак. Мемори пяната, зашита в красив мек калъф, е изключително хигиенична. В меката памучна материя са втъкани сребърни влакна, които са обработени с CleanEffect® за максимална защита. Тя служи като ефективна защита срещу акари, бактерии и лощи миризми. Калъфът е изключително лесен за поддръжка. Имаш удобен свалящ се калъф с цип, който переш на 30°C.

Осигури на детето си по-добър сън с матрак Фреш Прима!

Твоят добър сън е наш приоритет

Детето ти може да се наслади на 60 нощи тест период с Фреш Прима. За да сме сигурни, че ти и твоето дете сте имали време да се уверите в качествата на Фреш Прима. Матракът има 15 години гаранция. Това са 5 470 сутрини, в които детето ти ще се събужда наспало се, в готовност за ново приключение всеки ден.

Матракът Фреш Прима ще осигури на твоето дете спокоен сън през цялото му детство.

Защото ни е грижа за техните сънища

Перфектният семеен матрак

Хипоалергичен, умерено твърд!

Виж повече тук  

Заложи на здрав и спокоен сън

Един матрак – за цялото детство, чак до пълнолетие.

Виж повече тук  
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56