ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!
brand-presentation brand-presentation

МАТРАЦИ, на които да се довериш

Когато става дума за твоите здраве и комфорт, можеш да се доверите само на най-добрите. За да гарантира високо качество, всеки матрак Дормео преминава лабораторен тест за стандартни характеристики..

Тествани и сертифицирани

Нашите матраци са тествани, сертифицирани и награждавани по всички критерии от независими лаборатории и институции.

Матраците Дормео притежават OEKO-TEX® сертификат, който гарантира хипоалергичните материали, от които са направени, проветривост и издръжливост

Тест за издръжливост

Тествано от лабораторията CATAS, Италия.
Водеща световна независима институция за тестове за издръжливост на матраци.

След 15 години употреба нашите матраци са със само няколко милиметра по-ниски и с няколко процента по-меки в сравнение с чисто новите.

Тест за ергономични качества

Тествано от лабораторията CATAS, Италия.
Технологичен институт, специализиран в ергономичните тестове повече от 28 години

Тестът е фокусиран върху комфорт по време на сън и способността на матрака да осигури необходимите опора и поддръжка за цялото тяло.

Нашите матраци имат изключителни ергономични качества и благодарение на това идеално се адаптират към формите на тялото. В комбинация с отличната проветривост, без задържане на влага и претопляне, матраците Дормео осигуряват изключителен комфорт по време на сън.

Тест за проветривост

Тествано от институтите TÃœV Rheinland Nederland B.V.

Дизайнът на нашите дишащи матраци отговаря на най-високите стандарти за проветривост в индустрията.

Матраците Дормео осигуряват суха и свежа среда за сън.

Тест за хипоалергичност

Тествано от отличения институт Centro Tessile Cotoniero E Abbigliamento S.p.A., Италия

Институт, носител на множество награди

Благодарение на тестовете за защита от бактерии, акари и неприятни миризми, можеш да бъдеш сигурен, че нашите матраци осигуряват чиста и безопасна среда за сън.

Сертификат по Standard 100 на OEKO-TEX®

Всички матраци Дормео притежават сертификат OEKO-TEX STANDARD 100. Стандартът OEKO-TEX е световна унифицирана система за изследване и сертифициране на текстилни продукти. Целта на системата е да гарантира, че проверените продукти не съдържат вредни за човешкото здраве вещества като алергени, пестициди, неодобрени азобагрила или тежки метали. Този сертификат се дава само на продукти, които са преминали успешно изследванията и са показали, че не съдържат вещества, опасни за здравето на човека.

Използваме само най-добрите материали и този сертификат го доказва.

brand-presentation brand-presentation

Подбрали сме само най-доброто за теб!

Нашата отдаденост към развитието, прилагането на най-новите технологии и иновации в производството на матраци и тестването на продуктите ни ти гарантират, че създаваме перфектния за всеки един човек матрак.

...Материали

brand-presentation

Октаспринг® технология

Octaspring® е иновативна патентована технология, смятана за най-голямото откритие в продуктите за сън за последните 20 години. Тя се използва ексклузивно за матраци Dormeo®. Това са пружини от пяна, които имат формата на пчелна пита. Уникалният им дизайн им позволява да се движат свободно във всички посоки. Това ги прави супер адаптивни към всяка извивка на тялото, за да ти осигурят приказен комфорт.

Octaspring® пружините са до 8 пъти по-дишащи от блок пяната. Затова гарантират отлична проветривост на матрака, без задържане на влага и претопляне. Това ти дава и още нещо: перфектна хигиена.

Знаем, че когато споделяш леглото с някого, това може да се окаже истински кошмар. Octaspring® пружините решават този проблем. Те не позволяват пренос на движението и са напълно безшумни за разлика от металните пружини. Затова не усещаш, ако партньорът ти става, ляга или се завърта – страхотно решение за двойки!

Формата на пчелна предоставя персонализирана опора за естествените движения на тялото, с по-малък натиск и повече комфорт.

Покажи повечеПокажи по-малко brand-presentation

Мемори пяна

Мемори пяната първоначално е разработена за НАСА и е наричана също и космическа пяна. Използвана е от НАСА заради нейната способност да разпределя натиска по цялата повърхност, което облекчава силните гравитационни сили по време на полет. Мемори пяната е плътен, изключително стабилен материал, който се адаптира към различните типове форма на тялото по време на почивка и възстановява формата си, след като станете.

Мемори пяната е чувствителен на температурата вискоеластична полиуретанова пяна, което означава, че при по-ниски температури е по-твърд, а при по-високи температури е по-мек и по-удобен. При стайна температура мемори пяната се отлива по всяка извивчица на тялото ти в рамките на няколко минути, за разлика от обикновения матрак, който просто е плосък. Мемори пяната поддържа нежно тялото във всяка позиция, като позволява мек комфорт в зоните на бедата, раменете и гърба, което значително намалява точките на натиск и спомага за здравословен и спокоен сън.

Покажи повечеПокажи по-малко brand-presentation

Ecocell® пяна

Ecocell® пяната има отворена триизмерна клетъчна структура. Обяснено просто, това означава, че Ecocell® е супер еластична – без значение на какъв натиск е подложена, тя възвръща формата си. Това я прави и изключително устойчива, което гарантира дългия живот на матрака. И още нещо важно: Ecocell® е неблагоприятна среда за развитие на бактерии и акари, така че можеш да спиш спокойно в хигиенична среда всяка нощ. .

Грижиш се не само за себе си, но и за природата, защото Ecocell® е 100% рециклируем материал.

Покажи повечеПокажи по-малко brand-presentation

Tencel™ Lyocell нишки

Tencel™ са естествени евкалиптови фибри, които притежават отлични терморегулиращи и абсорбиращи свойства.

Те имат хипоалергични свойства и не задържат прах. Меки като коприна и прохладни като лен. Когато температурата на тялото ти се покачи, нишките абсорбират топлината, за да ти е винаги добре. По-топло при по-студена температура и по-хладно при по-топло време. Така спиш спокойно през цялата година без да се притесняваш, че през лятото ще ти е топло, а през зимата - студено.

Покажи повечеПокажи по-малко brand-presentation

... и технологии

brand-presentation

ОБРАБОТКА Adaptive®

Технология, открита за първи път от института HeiQ в Швейцария. Тя представлява технология с революционно двойно действие. Охлаждането се активира от повишаването на температурата и се деактивира, когато тялото се охлади достатъчно.

Например: при ниски температури на тялото покритието задържа влагата в своята структура, като така пази тялото ти сухо и съответно по-топло. С повишаването на температурата на тялото ти покритието, обработено с Adaptive®, освобождава абсорбираната влага, охлажда тъканта и кожата ти. Затова вместо ти да се приспособяваш към текущата температура, Adaptive® динамично адаптира температурата към тялото ти.

Покажи повечеПокажи по-малко brand-presentation

Обработка CleanEffect®

Калъф на матрак, обработен с CleanEffect®, осигурява защита против бактерии, акари и неприятни миризми създава, а това означава чиста и свежа среда за сън.

Независимо колко чист е твоят дом, с времето в матрака се наслагват бактерии, акари и неприятни миризми. Обработката CleanEffect® ти гарантира защита от всички тези неприятни "гости".

Покажи повечеПокажи по-малко brand-presentation

Обработка Ривайталайз

Специална обработка с негативни йони. Процес, при който платът се обработва със специална течност, която съдържа вещества, генериращи електростатични заряди. Звучи много сложно, но тази обработка има много ползи за теб и твоето здраве.

Обработката Ривайталайз спомага за подобряване качеството на съня и пълноценната почивка през нощта; спомага за ускоряване на процеса на възстановяване, така че да се будиш с повече енергия; подобрява отпускането на тялото за по-дълбок сън.

Покажи повечеПокажи по-малко brand-presentation

Обработка Алое вера

Обработката с Алое вера дава приятно на допир усещане за кожата и глези всичките ти сетива. Текстилът, обработен с Алое вера, е много мек и гладък, успокоява ума и тялото.

Алое вера оказва благоприятно влияние върху имунната система. Предпазва от развитие на вируси и бактерии. Има успокояващо действие, за да заспиваш по-лесно.

Покажи повечеПокажи по-малко brand-presentation
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56