ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Матрак айМемори Силвър

100 99 66
SKU: 99-1000000688

айМемори Силвър е висококачествен матрак с 18 смвисочина и 3 зони на комфорт. Ядрото му е от два вида пяна: по-мека и по-плътна. Калъфът на матрака е с мемори пяна. Имаш 4 опции за сън: върху по-твърдата или по-меката страна, с мемори пяна в калъфа отгоре или отдолу. айМемори Силвър е направен от хипоалергични материали. 30 нощи тест период и 15 години гаранция. Произведен в Италия.

Матрак айМемори Силвър
От 657,90 лв. Нагоре от
Club5*: 625,01 лв.
Безплатна Доставка
Избери опции за продукта, за да получиш информация за доставка.
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

айМемори Силвър е висококачествен матрак с 18 смвисочина и 3 зони на комфорт. Ядрото му е от два вида пяна: по-мека и по-плътна. Калъфът на матрака е с мемори пяна. Имаш 4 опции за сън: върху по-твърдата или по-меката страна, с мемори пяна в калъфа отгоре или отдолу. айМемори Силвър е направен от хипоалергични материали. 30 нощи тест период и 15 години гаранция. Произведен в Италия.

Виж повече
Детайли за продукта
 • 30 НОЩИ ТЕСТ ПЕРИОД

  Тялото ти има нужда от време, за да прецени дали това е точният матрак за теб. Имаш 30 нощи да се увериш, че си направил правилния избор.

 • 15 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

  Това са 5,470 сутрини, в които се събуждаш готов да прегърнеш деня.

 • 0 лв. доставка

  Всички матраци Дормео идват до дома ти с безплатна доставка!

Страхотен матрак за двойки

 • 2 ядра в един калъф: всеки сам избира дали да спи на по-меката или на по-твърдата страна (размери от 140х190 см нагоре)
 • 4 нива на твърдост в 1 матрак: персонализираш матрака според предпочитанията си
 • С два вида пяна: оранжевата е по-мека, а синята – по-твърда. Обръщаш от по-удобната страна за теб
 • Калъф с мемори пяна: ако тялото ти е с повече извивки, за повече нежност обърни калъфа с мемори пяната отгоре. Ако предпочиташ по-стабилно усещане, остави мемори пяната отдолу
 • 3 зони на комфорт за оптимална опора на различните зони на тялото
 • Сребърни нишки в калъфа: отлични антибактериални свойства за чиста среда на сън
 • Climalite® нишки: абсорбират влагата и осигуряват сухо легло
 • Калъф с цип, който се сваля и пере в пералня на 60°C
 • Произведен в Италия
Матрак айМемори Силвър
84% от хората, които спят на Дормео АйМемори твърдят, че са изключително доволни от него.

Знаеш ли, че

Съществуват доказателства, че липсата на сън уврежда имунитета: проучванията показват 70% редуциране на броя естествени имунни клетки при наличие на четири до пет часа сън. В резултат на това, организмът не може да се бори ефективно със заразни вируси, като корона например. За щастие, броят на имунните клетки се възстановява, веднага щом си осигуриш достатъчно сън (седем до девет часа).

Матрак 4 в 1:

Изборът на матрак не е лесно решение. Когато си решил да инвестираш в добрия сън, е нормално да се колебаеш дали избираш най-доброто за себе си. Затова е добре да се спреш на матрак, който ти дава възможност за избор. АйМемори Силвър има 4 опции за сън. Избираш дали да спиш на по-твърдо или на по-меко, както и от коя страна да бъде мемори пяната в калъфа. Така имаш възможност да променяш матрака, в случай че нещо в предпочитанията ти се промени – смениш позата си на сън, напълнееш или отслабнеш, за дамите: ако станете двама :) Имаш избор и адаптираш матрака според промяната в нуждите ти.

Матраците с размер 140х190 см и нагоре са с две отделни ядра. Идеално решение, ако споделяш леглото си с любим човек и всеки от вас има различни предпочитания за сън. Всеки сам избира как да нагласи матрака и има комфортно легло без това да се отразява на близостта ви.

Структура на матрака

 1. калъф с цип
 2. вътрешен калъф за защита на ядрото
 3. 15 см въртящо се ядро с два вида пяна
 4. дръжки за лесно пренасяне и поставяне
 5. 2 см Мемори пяна в калъфа
 6. CleanEffect® защита
 7. Climalite® нишки
 8. сребърни нишки
 

Въртящо се ядро

Въртящото се ядро с два вида пяна ти позволява да избираш твърдостта на матрака независимо от човека, който спи до теб. Размерите от 140х190 см нагоре на матрак айМемори Силвър имат 2 отделни ядра в един общ калъф. Така всеки партньор завърта своята половина от предпочитаната страна - по-твърда или по-мека. Само отваряш ципа и да завърташ ядрото на матрака от предпочитаната от теб страна:

 • Синята част е по-твърда и ти осигурява стабилна опора
 • Оранжевата част е по-мека, адаптира се към формата на тялото и дава повече комфорт

Избери сам твърдостта

ПО-ТВЪРДА СТРАНА

Избираш между твърда и мека страна

ПО-МЕКА СТРАНА

Любов без разстояние

Хубавото при айМемори Силвър е, че двете ядра са в общ калъф. Не се усеща разстояние между ядрата и не се получава луфт. Спите заедно на един матрак и всеки се радва на собствен комфорт.

Перфектният матрак за двойки

Комфорт според нуждите на всяка област от тялото

В калъфа на айМемори Силвър има 2 см мемори пяна. Тя е вискоеластична полиуретанова пяна, която се отлива по всяка извивчица на тялото ти. Реагира на натиска и температурата на тялото, като има свойството да възвръща формата си. Имаш възможност да обърнеш калъфа с мемори пяната отгоре. Ако тялото ти е с повече извивки, мемори пяната дава повече нежност. Ако предпочиташ по-стабилно усещане, остави мемори пяната отдолу.

айМемори Силвър има три зони за допълнителна адаптивност към различните части на тялото. Те подпомагат гръбначният стълб да бъде в правилна позиция. Централната част в зоната на ханша е подсилена за повече стабилност, тъй като обикновено това е най-тежката област от тялото. Зоните на раменете и краката имат нужда от нежен комфорт за всяка малка извивчица. Затова в тези зони матракът е по-мек.

Перфектна опора за цялото тяло

 

 1. поддържа долната част на тялото: крака, глезените и петите
 2. поддържа гърба и лумбалната област: гръбначния стълб, таза и бедрата
 3. поддържа главата, врата и раменете

Благодарение на трите зони на комфорт, айМемори Силвър осигурява оптимална опора за гръбначния стълб, врата и долната част на тялото. Ето защо, се будиш отпочинал и освежен

 • Двойно обръщащо се ядро

  Двойно обръщащо се ядро

  Два вида пяна: избери синята, ако предпочиташ да спиш на твърдо; или оранжевата ако си фен на по-меки легла.

 • айМемори пяна

  айМемори пяна

  айМемори пяната е специална мемори пяна с уникални характеристики. Тя има терморегулативни свойства. Направена е от специални капсули (РМС), които променят агрегатното си състояние в зависимост от температурата. Подпомагат тялото да се охлади, ако е прекалено горещо, или да се стопли при по-ниска температура.

 • Клималайт Силвър

  Climalite® Silver

  Покритието на матрака регулира температурата и влагата, като запазва матрака свеж и проветрив. Сребърните нишки притежават антиалергични и антистатични свойства. Нишките Climalite® абсорбират влагата за суха среда на сън.

 • Ecocell® пяна

  Тя има отворена триизмерна клетъчна структура. Обяснено просто, това означава, че Ecocell® е супер еластична – без значение на какъв натиск е подложена, тя възвръща формата си. Това я прави и изключително устойчива, което гарантира дългия живот на матрака. Ecocell® е неблагоприятна среда за развитие на бактерии и акари, така че можеш да спиш спокойно в хигиенична среда всяка нощ.

Обработка CleanEffect® за максимална защита

Обработката CleanEffect® на покритието допълва хипоалергичните качества на матрака. Не позволява развитие на бактерии, задържането на акари и неприятни миризми. Получаваш отлична хигиена и се грижиш за здравето си.

Без бактерии

Без неприятни миризми

Антибактериален

АНТИБАКТЕРИАЛНО

СРЕБРО

Влияние на среброто върху бактериите:

 1. Дестабилизира клетъчните мембрани
 2. Предотвратява дишането им
 3. Възпрепятства хранителния прием
 4. Потиска деленето на клетките

Лесен за поддръжка

Калъфът е изключително лесен за поддръжка. Имаш удобен свалящ се калъф с цип, който переш на 30°C.

айМемори Силвър е подходящ за всеки, който:

 • има нужда от свобода в избора си
 • споделя леглото с любим човек
 • държи на хипоалергични материали
 • държи на качеството
 • хигиената е приоритет
Перфектна опора и комфорт

30 нощи тест период

Покупката ти е защитена, защото твоят добър сън е наш приоритет. Предоставяме ти 30 нощи тест период, за да имаш достатъчно време да тестваш новия си матрак. Понякога на тялото му е необходимо известно време, за да свикне с промяната на матрака. Ако по някаква причина матракът не отговори на очакванията ти, имаш възможност да ни го върнеш, а ние ще ти възстановим сумата. Разчитаме, че ще се грижиш за матрака и ще ни го върнеш без петна или увреждания.

4 лесни стъпки да разопаковаш матрака

 • Разрежи

  Внимателно разрежи външната опаковка с ножици, като внимаваш да не срежеш пластмасовата опаковка вътре в матрака. Не използвай нож.

 • Развий

  Развий вакуумно опакования матрак върху леглото си.

 • Разстели

  Внимателно разрежи пластмасовия плик по ръбовете и наблюдавай как матракът веднага започва да се надува. Отстрани пластмасовата опаковка.

 • Изчакай

  Остави матрака да се надува 6 часа.

Техническа информация
Двойно ядро Да
Антибактериално покритие Да
Височина 18 см
Гаранция 15 години
Зони на ядрото 3
Линия Dormeo Виталити
Материал АНТИБАКТЕРИАЛНА ОБРАБОТКА, Екосел®, Мемори пяна
Мемори Пяна Да
Миещ се капак Да
Покритие сребърни фибри и клималайт фибри
Програма Dormeo спане
Смяна на посоката на ядро Да
Твърдост мек, умерено твърд, Средно твърд, Твърд
Ядро Екосел пяна, Мемори пяна

Клиентско мнение (10 Ревю(та))

4,95

66 Ревю(та)

11-20 of 66

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Галина

www.dormeo.bg

Идеалният семеен матрак
Харесва ми че можем да "настроим" матрака спрямо предпочитанията си. Аз обичам по-твърд матрак, съпругът ми определено иска по-мек, а детето може да избира на коя страна да се излежава.
Мечтая за този маткар, защото благодарение на него, няма да се налага никой от нас да прави компромис. Преди бяхме с твърд матрак и съпругът ми се оплакваше че му е неудобно. Взехме си мек матрак, сега аз се събуждам схваната ... С айМемори Силвър можем да се събуждаме и двамата щастливи, въпреки различията ни.

Tany

www.dormeo.bg

Страхотен продукт - мечтан матрак!
Матрак ай Мемори Силвър изглежда страхотен най-вече с възможността всеки индивидуално да избира нивото на твърдост. Ергономичната опора на цялото тяло, която осигурява матрака също много ми допада. Мечтая да бъде мой заради целия комфорт, който осигурява по време на почивка и сън. Когато сутрин се събудиш да се чувстваш бодър и отпочинал, да не ти се иска да се разделяш с матрака си и мислено да му благодариш, че го има.

Веска

www.dormeo.bg

Матрак айМемори Силвър
Здравейте ДОРМЕО !
С най голямо-удоволствие играя във Вашата игра на 15-я Ви рожден ден за Матрак айМЕМОРИ СИЛВЪР ! Точно този матрак е моята мечта,от дълго време търся подобен.Защото имам проблеми с гръбнака и безброй шипове.Винаги съм искала ,когато стана сутрин ,да съм без болки.Мечтая да се будя бодра и отпочинала в тази възраст след 50-те.Мисля,че този матрак е точно за мене ,но не бих могла да си го позволя и дано спечеля. ДОРМЕО , бъдете Благословени с тези прекрасни продукти с които ни дарявате .

Ани

www.dormeo.bg

Качеството на матраци Дормео е доказано във времето,желая да притежавам един от тях!
Матракът айМемори Силвър винаги е бил в полезрението ми като качество за добър сън. Поради болки в гръбнака винаги съм искала съня ми да е спокоен и да не се будя при всяко обръщане,пък е протиовоалергичен,но цената ....Затова си закупих топ матрак Силвър сребърни йони ,много съм доволна успокои до голяма степен съня ми,подобри неговото качество! Така,че притежаването на матрака само ще довърши комплекта ми от топ матрак.

Нели

www.dormeo.bg

Съчетаващ в себе си перфектните качества за матрак!
Това наистина е мечтаният матрак за мен! Откакто имам болки в кръста и старият ми матрак е "изкорубен" точно в поясната зона, не мога да опиша какво "преживяване" е да си "легнеш", слагайки анатомична възглавница под кръста... Но ... за моите мъки има решение - Матрак айМемори Силвър - за мен меко и удобно, за моя съпруг - твърдо и ...удобно ;)
Ще се радвам истински ако стана горд собственик на прекрасен матрак!

Миша

www.dormeo.bg

АйМемори Силвър събира различните желания в едно цяло - за цялата нощ!
Това е матракът за нас! Изборът на достатъчно комфортен матрак е трудна задача, когато единият партнъор предпочита твърдост, а другият копнее да усети меката нощна прегръдка. АйМемори Силвър събира различните желания в едно цяло - за цялата нощ!
Аз предпочитам да усетя мекотата на матрака и тъй-като имам болки в кръста, за мен е много важно да отпусна тялото си комфортно и да не се събуждам схваната на сутринта. А и в различни ситуации предпочитам различна мекота на матрака.
Съпругът ми определено предпочита твърд матрак и би било чудесно да притежаваме този матрак.

Крис

www.dormeo.bg

Кристина
Страхотен матрак,за който всеки,който няма средства да си го закупее си мечтае да си го има в своя дом. А това с обръщащото се положение за да си го нагодим който както иска е стеашно предимство. Уникално ще е решението за болки в гърба,които например имам от край време от моето легло -диванче . Не съм усещала какво е чувството когато легнеш на такъв матрак но мисля че ще е неописуемо.... И двете ни деца биха се търкаляли с кеф на такъв матрак. Ще помогме и на тях ,защото са с алергични кашлици доста често време. Уникални сте в творенията си.Пижелавам ви много иновации във вашия бранш :)

Гергова

www.dormeo.bg

Комфорт, съчетан с качество и мекота
Много качествен продукт! Сестра ми го има и аз много го харесвам. Удобен и за спане и за малка следобедна почевка. Очарована съм от качеството и сомфорта, който предлага този продукт. Честит рожден ден Дормео- продължавайте все така да доставяте красота и уют !

Емили

www.dormeo.bg

:) :) :) :) :)
Комфорт,свежест и 100% здраве.
Мечтите стават реалност,сънят -приказка,а този продукт ТОП !
Сладки сънища :)

Зоритуу

www.dormeo.bg

Харесва ми
Винаги сме искали матрак с две ядра, защото приятелят ми има проблем с гърба и аз винаги се съобразявам с него на какъв матрак да спим, но с Матрак айМемори Силвър всичко ще бъде решено и ще сме доволни и двамата. Много ни харесва факта, че ядрата са отделни, за да може всеки от нас да избере дали на мо-мека или на по-твърда страна да спи. Също така ни харесва,че ни осигурява антиалергична, свежа и приятна среда за сън. Благодарение на трите зони на комфорт, айМемори Силвър осигурява оптимална опора за гръбначния стълб, врата и долната част на тялото, а това ще ни позволи на мен и моята половинка да се събудим свежи и отпочинали.
Честит Рожден Ден Дормео.
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56