Твоята количка е празна!

Опитай

Кой е любимият ти продукт ДОРМЕО?

Сподели и спечели!

Празнувай с нас 15 години ДОРМЕО!

Тази година ДОРМЕО става на 15 години! Празнувай с нас! Подготвили сме много игри и изненади! Благодарим за милите пожелания! А нашето пожелание към всички вас е: Нека мечтите се сбъднат!Всеки ден след добър сън е подарък. Най-големият подарък за ДОРМЕО си ти, когато се събуждаш сутрин свеж и отпочинал. Искаме да ти подарим спокойни нощи и сутрини – пълни с енергия! Затова ДОРМЕО те кани да се включиш в ИГРАТА за Рождения ни ден! За кой продукт ДОРМЕО мечтаеш най-много? Сподели и спечели!

Как да спечелиш продукт ДОРМЕО?

Напиши коментар в страницата на продукта! Какво ти харесва в него? Защо мечтаеш да бъде твой? Колкото по-подробно ни разкажеш, толкова повече шансове имаш да станеш победител! Петчленно жури от екип ДОРМЕО ще избере най-добрите коментари и те ПЕЧЕЛЯТ!

Включи се в играта на ДОРМЕО 1-ви Август! Участвай за награда – ДОРМЕО продуктът, за който мечтаеш! Мечтите вече се сбъдват!

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56