ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Хигиена

на всеки 2 години

сменяй възглавницата си

Повече от

12 МИЛИОНА ДУШИ

спят на възглавница Дормео

Как да избереш подходящата възглавница за теб?

Помниш ли последния път, когато смени възглавницата си? Навярно е време за нова?

Истинска почивка е когато отпуснеш главата си върху удобна възглавница – мека, нежна, пухкава и стабилна, която да ти осигури пълен релакс след дълъг ден. Продуктите на Дормео ти гарантират точната опора и удобство, според твоите лични нужди, безупречна хигиена и свежест. За да се наспиваш пълноценно всяка нощ!

Всички възглавници Дормео са създадени така, че да оказват необходимата опора по време на сън.

 • Поддържат гърба ти в правилна позиция.

 • Адаптират се към позата ти за сън.

 • Гарантират здравословна среда на сън, защото са хипоалергични.

Избери възглавницата според формата ѝ

Класическа възглавница

Пълнежът на класическите възглавници основно е от микрофибри Уелслийп®. Някои от възглавниците съдържат Тенсел®, бамбукови микрофибри, вълна или коприна. Височината на тези възглавници се регулира, като вадиш от пълнежа или добавяш, затова е лесно да ги адаптираш според предпочитанията си. Също така, са лесни за поддръжка – цялата възглавница се пере в пералня.

Анатомична възглавница

Ядрото на анатомичните възглавници Дормео най-често е от вискоеластична мемори пяна. Анатомичната форма на възглавниците и материалът от мемори пяната гарантират стабилна опора на главата, врата и раменете. Така не усещаш напрежение в горната част на тялото, мускулите ти се отпускат и почиваш пълноценно. Сутрин се събуждаш свеж и зареден с енергия.

Избери възглавница според позата си на сън

 • Спиш по гръб

  Спящите по гръб се нуждаят от възглавница, която оказва повече опора. Възглавницата трябва да помага на гръбнака да поддържа естествената си позиция и да осигурява подходяща опора за главата, врата и раменете.

 • Спиш настрани

  Ако спиш настрани, е важно главата ти да не потъва или да не бъде прекалено високо. Така вратът ти е в права линия с целия гръбнак. При тази поза на сън ролята на възглавницата е да запълни разстоянието между главата и рамото ти, т.е. препоръчително е възглавницата да е по-твърда и по-висока.

 • Спиш по корем

  Ако обичаш да спиш по корем, ти е необходима много ниска и мека възглавница, с която гръбнакът ти да заеме правилна позиция. Избери възглавница, която можеш да регулираш – да вадиш от пълнежа или слоевете.

 • Спиш в различни пози

  Ако често сменяш позицията си на сън, се нуждаеш от еластична възглавница, за да ти е удобно да спиш по корем, гръб или настрани. Избери средно мека възглавница, която ще се адаптира към всяка позиция на сън.

Избери своята възглавница

 • Вземи метър.
 • Застани до стената, като заемеш същата позиция, все едно трябва да легнеш на матрака си.
 • Постави главата си до стената и с метъра измери разстоянието между главата и стената. Това разстояние трябва да се запълни от възглавницата ти.
 • Вземи страхотна възглавница от Дормео.
 • Когато избереш възглавницата, постави я между стената и главата си (а най-добре върху леглото, където ще я ползваш). Онази, която е най-подходяща за теб, е тази, на която вратът ти е изправен, а ти гледаш право напред. По този начин гръбнакът, вратът и главата ще имат пълна опора.

Спиш настрани:

Твоята височина:

Височина на възглавницата:

Над 195см = Над 15см
185см - 195см = 13см - 15см
175см - 185см = 12см - 13см
165см - 175см = 11см - 13см
155см - 165см = 11см - 12см
145см - 155см = 10см - 12см
135см - 145см = 9см - 10см
Под 135см = 7см - 8см

Спиш по гръб:

Твоята височина:

Височина на възглавницата:

Над 195см = 10см - 15см
185см - 195см = 10см - 13см
175см - 185см = 10см - 12см
165см - 175см = 9см - 12см
155см - 165см = 8см - 11см
145см - 155см = 7см - 10см
135см - 145см = 7см - 10см
Под 135см = Под 8см

Ако измереното разстояние е под 8 сантиметра, разгледай тези възглавници:

 
Vzglavnik True evolution 12 cm

Възглавница Октаспринг 12 см

До 8 пъти по-проветрива от възглавниците с плътна пяна. Осигурява перфектния сън сред прохлада и безупречна хигиена. С дизайн, който комбинира революционната технология Октаспринг® и мемори пяна – за отлична адаптация и точната опора на главата, врата и раменете.

Подходяща за спящи настрани и по гръб.

Vzglavnik True evolution 12 cm Vzglavnik True evolution 12 cm
Научи повече
Anatomski vzglavnik Renew Eucalyptus

Анатомична възглавница Добро Утро

Възглавницата с анатомичен дизайн перфектно се адаптира към формите на главата и врата, като едновременно гарантира стабилна опора. С ядро от 100% мемори пяна и атрактивен дизайн. Налична в 3 цвята: жълт, виолетов или шампанско. Калъфката се пере на 40°C.

Подходяща за спящи настрани и по гръб.

Anatomski vzglavnik Renew Eucalyptus Anatomski vzglavnik Renew Eucalyptus
Научи повече
Vzglavnik Air Smart duo

Анатомична възглавница Риню Евкалипт

Възглавницата има ядро от 100% мемори пяна. Различни височини на двете нива на опора. Текстилът на калъфката съдържа специални фибри, извлечени от дървото евкалипт. Това осигурява отлична терморегулация – без да запарва и изпотява, спиш в чистота и свежест. Идеална за хора, които предпочитат екологичен начин на живот. Калъфката се пере на 40°C.

Подходяща за спящи по гръб и настрани.

Научи повече

Възглавница Дриймспейс анатомична

Анатомичната възглавница Дриймспейс е специално разработена за деца на различна възраст. С 3 степени на регулиране на височината, това със сигурност е възглавницата, която пасва на нуждите на всяко дете, докато расте. Калъфката се пере в пералня на 40°С. Размерът на възглавницата е 25х40 см.

Подходяща за спящи по гръб и настрани.

Vzglavnik Air Smart duo Vzglavnik Air Smart duo
Научи повече

Ако измереното разстояние е от 8 до 10 сантиметра, разгледай тези възглавници:

 

Възглавница Евкалипт Класик

Пухкава възглавница, на която регулираш височината, както предпочиташ. Калъфката ѝ е обогатена със 100% естествени евкалиптови фибри Тенсел®, които имат отлични терморегулиращи и влагоабсорбиращи свойства. Переш я цялата в пералня на 60°C.

Подходяща за всякакви позиции на сън.

Научи повече

Класическа възглавница Алое Вера

Калъфката на възглавницата е обогатена с Алое Вера, за да бъде още по-мека и гладка на допир. Регулираш височината и мекотата ѝ, според личните си предпочитания. Тя е хипоалергична и подходяща за хора, които страдат от алергии. Переш я цялата в пералня на 60℃.

Подходяща за всякакви позиции на сън.

Научи повече

Възглавница Натура Класик

Удобна, дишаща и топла възглавница, която можеш да използваш през цялата година. С пълнеж от Уелслийп® микрофибри и калъфка от органичен памук. С капитонаж, вдъхновен от природата. Регулираш височината на възглавницата и мекотата ѝ според личните си предпочитания. Переш цялата възглавница в пералня на 40° C.

Подходяща за всякакви позиции на сън.

Научи повече

Класическа възглавница Сиена

Мека, удобна и точният избор за всички, които сменят позата си на сън през нощта. Възглавницата е с ядро от Уелслийп®, дишащи микрофибри, с минимална абсорбция на влага, което я прави естествено устойчива към поява на петна. Переш цялата възглавница в пералня на 60°C.

Подходяща за всякакви позиции на сън

Научи повече

Мемосан анатомична 3-слойна възглавница

Възглавница с три слоя – слой анатомично отлята мемори пяна, за отлична адаптация към формата на главата и раменете; плосък слой Екосел пяна за повече стабилност; плосък слой мемори пяна за допълнителна адаптация. Регулираш височината и твърдостта като отнемаш, добавяш или разместваш слоевете. Така винаги можеш да я адаптираш, ако навиците ти на сън се променят. Калъфката е от 100% памук и се пере при 60℃.

Подходяща за сън настрани, по корем и по гръб.

Научи повече

Aнатомична възглавница Дрийм

Анатомично отлята възглавница от 100% мемори пяна, която се адаптира спрямо формата на главата, теглото и телесната температура. Поддържа стабилно врата и главата. Калъфката ѝ е от 100% памук. Благодарение на страничния борд с AirX система възглавницата не запарва и не изпотява. Спиш в прохлада и свежест. Калъфката се пере в пералня при 40 °C.

Подходяща за спящи настрани и по гръб

Научи повече

Ако измереното разстояние е по-голямо от 10 см, разгледай тези възглавници.

 

Възглавница Октаспринг 16 см

До 8 пъти по-проветрива от възглавниците с плътна пяна. Осигурява перфектния сън сред прохлада и безупречна хигиена. С дизайн, който комбинира революционната технология Октаспринг® и мемори пяна – за отлична адаптация и точната опора на главата, врата и раменете.

Подходяща за спящи настрани и по гръб

Научи повече

Възглавница Мемосан Класик

Възглавницата е от късчета мемори пяна. Регулираш височината й, според личните си предпочитания. Осигурява анти-алергична среда за сън. Благодарение на страничния борд с AirX система възглавницата не запарва и не изпотява. Спиш в прохлада и свежест. Калъфката се сваля и пере на 60°C.

Подходяща за сън настрани, по корем и по гръб.

Научи повече

Анатомична възглавница Алое Вера

Възглавница Алое Вера е пухкава възглавница, която дава отлична опора на врата. Има две отделения с различна височина. Пълнежът им е от Уелслийп® и вискозни микрофибри. Това осигурява отлични терморегулиращи и влагоабсорбиращи свойства на възглавницата. Регулираш височината и мекотата на всяка зона, според личните си предпочитания. Текстилът на възглавницата е екологично чист, с естествен бял цвят – без третиране с химикали. Текстилът на калъфката също така е обогатен с Алое Вера за повече мекота, свежест и нежна грижа за здравето. Възглавницата се пере цялата на 60°C.

Подходяща за всякакви позиции на сън

Научи повече

Възглавница Дрийм Дуо

Възглавница Дрийм Дуо е изключително пухкава и мека, с две специални зони за врата и главата за максимална стабилност и комфорт. Пълнежът им е от синтетичен пух, който придава допълнителен обем. Калъфката ѝ е изработена от 100% памук. Добавен е пълнеж и в калъфката – той е от 100% естествен пух и пера за неустоима мекота. Тя дава опора на главата и врата точно там, където е най-необходимо, за да спиш спокойно през цялата нощ. Възглавница Дрийм Дуо е 2 в 1. Избери коя страна предпочиташ - анатомичната или класическата. Като обръщаш възглавницата, регулираш и височината ѝ. Лесно поддържаш възглавницата – переш я цялата в пералня при 30 °C.

Подходяща за спящи настрани и по гръб

Научи повече

Възглавница Дрийм Премиум

Пълнежът на възглавницата е от 100% естествени пера за нежна мекота. Дава отличен комфорт и опора на главата, врата и раменете. Изключително проветрива, хигиенична и удобна класическа възглавница. Много нежна към кожата, благодарение на своите изцяло естествени материали. Калъфката й е изработена от 100% памук. Добавен е пълнеж и в калъфката – той е от 100% естествен пух и пера за неустоима мекота. Жакардът придава луксозна визия на възглавницата. Лесна хигиена – переш цялата възглавница в пералня при 30 °C.

Подходяща за всякакви позиции на сън

Научи повече

Разгледай комплектите ни за сън

 

Комплектите Дормео се предлагат през цялата година и се различават по материалите, от които са направени, както и по обработката на материите. Комплектите Дормео комбинират възглавници и завивки от една и съща колекции и ти дават пълно решение за спокоен и пълноценен сън.

Комплект Добро утро

Атрактивният цветен комплект е с пълнеж от микрофибри Уелслийп®. Леката, топла и проветрива завивка може да се използва през всички сезони. Регулираш височината и мекотата на възглавницата. Налична в три цвята: шампанско, жълт и виолетов. Единичният комплект включва: завивка 140x200 см и класическа възглавница 50x70 см, двойният комплект включва: завивка 200x200 см и 2 класически възглавници.

Подходяща за всякакви позиции на сън.

Научи повече
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56