ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Комплект Мемосан Ултимо Топ матрак + Комфи Релакс Възглавница

Временно няма наличност
Photo
Video

Комплект Мемосан Ултимо Топ матрак + Комфи Релакс Възглавница. Топ матрак Ултимо 3+2 превръща всяка повърхност за сън във великолепно място за почивка. Той е хигиеничен и проветрив, благодарение на обработката на калъфа с CleanEffect. С Дормео Комфи Релакс Класическа Възглавница ще се наслаждаваш на несравним комфорт и оптимална опора.

Комплект Мемосан Ултимо Топ матрак + Комфи Релакс Възглавница
От 199,80 лв. Нагоре от
Club5*: 189,81 лв.
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Комплект Мемосан Ултимо Топ матрак + Комфи Релакс Възглавница. Топ матрак Ултимо 3+2 превръща всяка повърхност за сън във великолепно място за почивка. Той е хигиеничен и проветрив, благодарение на обработката на калъфа с CleanEffect. С Дормео Комфи Релакс Класическа Възглавница ще се наслаждаваш на несравним комфорт и оптимална опора.

Виж повече
Детайли за продукта

Комплект Мемосан Ултимо Топ матрак + Комфи Релакс Възглавница

С топ матрак Дормео Ултимо получаваш перфектната комбинация от опора и комфорт, събрана в 5 см. 3 см Екосел пяна за опора и 2 см Мемори пяна за комфорт. Получаваш отлична адаптивност, облекчаваш напрежението в точките на натиск. Топ матрак Ултимо 3+2 превръща всяка повърхност за сън във великолепно място за почивка. Той е хигиеничен и проветрив, благодарение на обработката на калъфа с CleanEffect. С Дормео Комфи Релакс Класическа Възглавница ще се наслаждаваш на несравним комфорт и оптимална опора. С пълнеж от еластични фибри Wellsleep® advanced, които се адаптират към формата и натиска на тялото, като осигуряват правилната опора на врата, раменете и гръбначния стълб. Обработена е със защита срещу бактерии, микроби и прахови акари, за поддържане на максимална свежест и хигиена.

Търсиш оптимална опора – имаш я! С Топ матрак Мемосан Ултимо Рол ъп 3+2

Ако спиш върху неудобна и хлътваща повърхност, вероятно се събуждаш с болки в гърба и врата, без да си си набавил почивката, от която се нуждаеш. Промени повърхността, върху която спиш - овехтелия диван, захабения неравен матрак, прекалено твърдия или твърде мекия матрак, разтегателното легло в общежитието и ги превърни в райски местенца за почивка или сладки сънища.

Топ Матрак Дормео Мемосан Ултимо Рол Ъп 3+2см осигурява оптимална опора и комфорт. Слоят от Екосел® пяна гарантира правилната позиция на гръбначния стълб. Дишащата Мемори пяна се адаптира към уникалните извивки на тялото ти, за да те обгърне в отпускащ комфорт. Лесен е за поддръжка и съхранение, снабден със специални велкро ленти за удобно хващане.

Специалните перфорации в ядрото на матрака създават персонализирана опора за главата и раменете и зоните на краката и стъпалата. Това позволява по-добро напасване на топ матрака към определени зони на тялото, като ти осигурява оптимална опора:

 • ЗОНА A - специални перфорации в зоната на главата и врата и зоната на стъпалата, които създават оптимална степен на мекота и комфорт.
 • ЗОНА B - зоната на бедрата, за оптимална опора и правилно разпределение на тежестта.
2 зони за оптимален комфорт

Да погледнем във вътрешността на топ матрака

 • Перфектната комбинация от опора и отличен комфорт
 • 3 см от ядрото е направено от висококачествена пяна Екосел®
 • 2 см слой от мемори пяна, който осигурява комфорт
 • Специални перфорации за по-добра проветривост
 • Суха и свежа повърхност за сън
 • Отлични терморегулиращи свойства – с Moov&Cool обработка
 • Защитена среда за сън – обработка с CleanEffect® предпазва от бактерии, акари и микроби
 • Допълнителна проветривост, благодарение на специалната AirX система
 • Калъфът се сваля и пере
 • Модерен и атрактивен дизайн
 • Разнообразно приложение у дома

Да погледнем вътрешността на топ матрака

височина5 см

Върховен комфорт

Задръж мишкатаTap on   за повече детайли.

 1. Велкро ленти за лесна употреба и пренасяне

 2. Мемори пяна за екстра комфорт

 3. Атрактивен и модерен дизайн

 4. ЗОНА A - специални перфорации в зоната на главата и врата и зоната на стъпалата, които създават оптимална степен на мекота и комфорт.

 5. Екосел пяна за отпимална опора

 6. Moov&Cool обработка за терморегулация

 7. ЗОНА B – зоната на бедрата, за оптимална опора и правилно разпределение на тежестта.

 8. Обработка с CleanEffect® предпазва от бактерии, акари и микроби.

 9. AirX система за екстра проветривост.

 10. ЗОНА A - специални перфорации в зоната на главата и врата и зоната на стъпалата, които създават оптимална степен на мекота и комфорт.

Оптимална среда за сън

Средата, в която спиш, трябва да разполага с подходящите „съставки“, за да се адаптира към нуждите ти. Важен фактор е динамичното приспособяване към температурата на тялото.

Термо комфортът е важен, защото е определящ за качеството на съня. Ако се потиш или ти е студено, докато спиш, това ще доведе до събуждания и прекъсване на циклите на съня, което ще се отрази върху качеството му. Затова, средата в която спиш трябва да е суха и да ти е прохладно и удобно през цялата нощ. Освен това, подходящата температура допринася за добрата хигиена.

Терморегулиращата обработка е революционна иновация, която подобрява удобството по време на сън – спиш по-пълноценно, повече и се чувстваш по-добре.

Moov&Cool терморегулираща обработка на горната страна на калъфа.

 • Терморегулираща обработка в калъфа
 • Повишена проветривост

Повишена проветривост

Мемори пяната е със специални перфорации, които повишават циркулацията на въздуха, по този начин допринасят за по-суха среда за сън.

Страните на калъфа са изработени от ново поколение AirX система- мрежест, дишащ плат, който осигурява постоянна циркулация на въздуха през топ матрака.

Защита и хигиена

Материята на калъфа на Топ матрак Дормео Мемосан Ултимо Рол Ъп 3+2 е обработена с CleanEffect® защита. Тази обработка защитава топ матрака от бактерии, акари и микроби и го запазва свеж за по-дълго, без неприятни миризми!

За осигуряване на допълнителна хигиена, калъфът е с възможност за сваляне и пране.

Практичен и от полза навсякъде

Топ матрак Дормео Мемосан Ултимо Рол Ъп 3+2 е снабден със специални велкро ленти, за по-лесна употреба и прибиране. Освен това е удобен за носене навсякъде, където се нуждаеш от допълнителен комфорт и опора.

 • Топ матрак Мемосан Ултимо Рол Ъп 3+2
 • Топер Мемосан Ултимо Рол Ъп

Използваш върху всяка неудобна за спане повърхност

Експертите по съня от Дормео препоръчват да сменяш възглавницата си на всеки 2 години, тъй като тя е важен фактор за постигане на качествен сън, здраве и цялостно добро състояние на организма.

 • Диван

  Диван

 • Легло

  Неудобно легло

 • Вила

  Вила

 • Къмпинг

  Къмпинг

 • Каравана

  Каравана

 • Фестивал

  Фестивал

 • Общежитие

  Студентско общежитие

 • Гарсониера

  Малък апартамент

Лесно и бързо разопаковане

Новият ти топ матрак пристига при теб навит на руло, компресиран и вакуумно пакетиран. Всички наши матраци са опаковани по този екосъобразен и защитен начин на транспортиране Лесен и удобен за пренасяне и съхранение, просто го навий на руло.

 • 1
  Стъпка 1

  Срежи външната опаковка с ножици, като внимаваш да не срежеш вътрешната полиетиленова опаковка на топ матрака. Не използвай нож.

 • 2
  3
  Стъпка 2 - разстели

  Разстели вакуумирания топ матрак на леглото. Внимателно срежи краищата на опаковката и я отстрани.

 • 4
  Остави го няколко часа

  Ще са необходими около 6 часа, докато новият топ матрак се разпъне напълно.

Избери възглавница Комфи Релакс за по-качествен сън

Възглавниците, както и всички други елементи на спалното бельо, трябва редовно да се подменят, за да се поддържа безопасна и хигиенична среда за сън. Висококачествената възглавница следва да осигурява благоприятни условия за сън, в продължение на няколко години ежедневна употреба. Затова си струва да избереш такава, която да се запази за дълго време свежа, удобнаи гарантираща добра опора – качества, които си свикнал да откриваш в продуктите на Дормео. 

Намали болката в гърба и врата, като си осигуриш правилната опора

Дормео Комфи Релакс Класическа Възглавница съдържа адаптивен пълнеж, който осигурява точно подходящата опора за врата, раменете и гръбначния стълб, с цел да осигури пълноценен сън. Освен че ще намали болките в гърба, качественият и спокоен сън ще подсили имунната ти система и ще подобри цялостното ти здравословно състояние. Така ще бъдеш бодър и отпочинал през деня, а вечер ще очакваш с нетърпение времето за лягане.  

Еластични фибри Wellsleep® advanced за адаптивен комфорт

Дормео Комфи Релакс Завивка е с пълнеж от еластични фибри Wellsleep® advanced®. Този материал реагира подобно на мемори пяната. Влакната се разгъват бавно и лесно се адаптират към формата и натиска на тялото. Лек, мек и проветрив, този материал създава усещане, сякаш си обгърнат в нежна прегръдка. Отличните терморегулиращи свойства на влакната, минималната степен на абсорбиране на влага, добрата „дишаща“ способност, устойчивост на петна и плесени – всички тези предимства ги превръщат в идеалния материал за изработка на възглавници. Горната повърхност на всяка възглавница е с висока плътност, изработена от микрофибри, които придават меко, копринено усещане. Качеството се гарантира от употребата на сертифицирани материали по стандарта OЕKO-TEX®.

Лесна за поддръжка и подходяща за всички пози за сън

Възглавницата е обработена със защита срещу бактерии, микроби и акари, за да осигури максимална свежест, комфорт и хигиеничност, особено необходими за хората с алергии и чувствителна кожа. Пере се в пералня при 60 ° и бързо съхне, което ти осигурява лесна поддръжка. С размери 50х70 см, подходяща за всички пози за сън – по гръб, по корем и настрани.

Техническа информация
Линия Dormeo Виталити
Програма Dormeo спане

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56