Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Мега Сет Фреш Прима

Временно няма наличност
Photo
Video

Освежи спалнята си с Мега Сет – комплект матрак Фреш Прима, 2бр възглавници Сиена и одеяло 4 сезона 200х200. Фреш прима е висококачествен, умерено твърд матрак. Със слой Octaspring® пружини и 3 зони на комфорт за различните части на тялото. Височина 18 см. Калъфът е с Mемори пяна за екстра комфорт. Сваля се и пере. Хипоалергенен и подходящ за цялото семейство. 60 нощи тест период и 15г гаранция

Мега Сет Фреш Прима
От 729,70 лв. Нагоре от
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Освежи спалнята си с Мега Сет – комплект матрак Фреш Прима, 2бр възглавници Сиена и одеяло 4 сезона 200х200. Фреш прима е висококачествен, умерено твърд матрак. Със слой Octaspring® пружини и 3 зони на комфорт за различните части на тялото. Височина 18 см. Калъфът е с Mемори пяна за екстра комфорт. Сваля се и пере. Хипоалергенен и подходящ за цялото семейство. 60 нощи тест период и 15г гаранция

Виж повече
Детайли за продукта

60 нощи тест период на Дормео, за да се чувстваш сигурен в покупката си

Нашите матраци се разработват по най-високи стандарти, за да отговорят на спецификите и движенията на твоето тяло. Това е нашият начин да се погрижим да получиш пълноценен сън и добра почивка за тялото и ума. Твоят Дормео матрак е с цели 60 нощи тест период! Или иначе казано - имаш над 2 месеца време да решиш дали това е точният матрак за теб.

 • 12 години гаранция

  Това са 4,380 сутрини, в които се събуждаш и си готов да прегърнеш деня.

 • Произведен в ЕС

  Матракът е проектиран и произведен в ЕС и спазва най-високите стандарти за качество на ЕС и Дормео.

 

Octaspring® технология от 21-ви век само от Dormeo®

Висококачествен матрак с 3 зони на комфорт, оказващ най-добрата подкрепа, с удобна височина на ядрото. В мекото покритие на матрака има 2 сантиметра мемори пяна, която перфектно се адаптира към формите на тялото.

 • Балансирана твърдост на матрака: перфектно се адаптира по контурите на тялото
 • 3 зони на комфорт за оптимална опора на различните части на тялото
 • Octaspring® пружините са до 8 пъти по-дишащи от плътната пяна – получаваш отлична проветривост без претопляне и влага
 • Octaspring® пружините не позволяват пренос на движението - идеално за всеки, който споделя леглото си с любим човек
 • Калъф с мемори пяна нежно поема всяка извивка на тялото за повече комфорт
 • Калъфът е обработен с CleanEffect® Silver: осигурява защита против бактерии, акари и неприятни миризми
 • Калъфът е с цип – лесно се сваля и пере до 30⁰С
 • 60 нощи тест период и 15 години гаранция
 • Произведен в ЕС

Умерено твърд и много свеж

Dormeo® Фреш Прима е подходящ за теб, ако искаш да чувстваш стабилна опора на гръбнака и нежен комфорт за всяка извивка на тялото. Как се постига това? Виж какви материали използваме в матрак Фреш Прима.

 1. Калъфът е обработен с CleanEffect®Silver за защита от бактерии, акари и неприятни миризми
 2. 2 см Мемори пяна в калъфа за нежно усещане
 3. Ecocell® пяна за стабилна опора на тялото
 4. Слой пружини от пяна Octaspring® за адаптация и отлична проветривост
 5. 4 странични дръжки за лесно повдигане и пренасяне
Конструкция на Матрак Фреш Прима

Ecocell® пяна

Тя има отворена триизмерна клетъчна структура. Обяснено просто, това означава, че Ecocell® е супер еластична – без значение на какъв натиск е подложена, тя възвръща формата си. Това я прави и изключително устойчива, което гарантира дългия живот на матрака. И още нещо важно: Ecocell® е неблагоприятна среда за развитие на бактерии и акари, така че можеш да спиш спокойно в хигиенична среда всяка нощ. Грижиш се не само за себе си, но и за природата, защото Ecocell® е 100% рециклируем материал.

Octaspring® технология

Octaspring® е иновативна патентована технология, смятана за най-голямото откритие в продуктите за сън за последните 20 години. Тя се използва ексклузивно за матраци Dormeo®. Това са пружини от пяна, които имат формата на пчелна пита. Уникалният им дизайн им позволява да се движат свободно във всички посоки. Това ги прави супер адаптивни към всяка извивка на тялото, за да ти осигурят приказен комфорт. Знаем, че когато споделяш леглото с някого, това може да се окаже истински кошмар. Octaspring® пружините решават този проблем. Те не позволяват пренос на движението и са напълно безшумни за разлика от металните пружини. Затова не усещаш, ако партньорът ти става, ляга или се завърта – страхотно решение за двойки! Octaspring® пружините са до 8 пъти по-дишащи от блок пяната. Затова гарантират отлична проветривост на матрака, без задържане на влага и претопляне. Това ти дава и още нещо: перфектна хигиена.

Мемори пяна

В калъфа на Фреш Прима има 2 см мемори пяна. Тя е вискоеластична полиуретанова пяна, която се отлива по всяка извивчица на тялото ти. Реагира на натиска и температурата на тялото, като има свойството да възвръща формата си. Имаш възможност да обърнеш калъфа с мемори пяната отгоре. Ако тялото ти е с повече извивки, мемори пяната дава повече нежност. Ако предпочиташ по-стабилно усещане, остави мемори пяната отдолу.

Обработка Ривайталайз

Специална обработка с негативни йони е процес, при който платът се обработва със специална течност, която съдържа вещества, генериращи електростатични заряди. Звучи много сложно, но тази обработка има следните ползи за теб:

 • подобрява качеството на съня и пълноценната почивка през нощта;
 • спомага за ускоряване на процеса на възстановяване, така че да се будиш с повече енергия;
 • подобрява отпускането на тялото за по-дълбок сън

Обработка CleanEffect® за максимална защита

Обработката CleanEffect® на покритието допълва хипоалергичните качества на матрака. Не позволява развитие на бактерии, задържането на акари и неприятни миризми. Получаваш отлична хигиена и се грижиш за здравето си.

Лесен за поддръжка

Калъфът е изключително лесен за поддръжка. Имаш удобен свалящ се калъф с цип, който переш на 30°C.

Матракът Дормео Фреш Прима се препоръчва за всеки, който:

 • търси матрак, който оказва оптимална опора на тялото,
 • търси ергономичен матрак, оказващ най-добрата поддръжка на гърба, гръбнака, главата, врата и крайниците,
 • търси антибактериален матрак, с отлична защита от акари.
 • Подходящ за хора, които имат астма или алергии,
 • удобен матрак с отлична антибактериална защита, особено подходящ за подрастващи.

60 нощи тест период

Покупката ти е защитена, защото твоят добър сън е наш приоритет. Предоставяме ти 60 нощи тест период, за да имаш достатъчно време да тестваш новия си матрак. Понякога на тялото му е необходимо известно време, за да свикне с промяната на матрака. Ако по някаква причина матракът не отговори на очакванията ти, имаш възможност да ни го върнеш, а ние ще ти възстановим сумата. Разчитаме, че ще се грижиш за матрака и ще ни го върнеш без петна или увреждания.

Лесно и бързо разопаковане

Новият ти матрак пристига вакуумно навит на руло в два слоя полиетилен и в транспортна опаковка. Нашият метод на доставка е с грижа към природата и защитава матрака по време на транспорт.

 • Внимателно срежи външната опаковка с ножици, като внимаваш да не срежеш вътрешната полиетиленова опаковка на матрака. Не използвай ножове.

 • Разстели вакуумирания матрак на леглото.

 • Внимателно срежи краищата на опаковката и я свали от матрака.

 • Дай 6 часа на новия си матрак, за да се раздуе напълно.

В комплект Прохлада получаваш още: възглавница Сиена и одеяло 4 сезона

Анатомична възглавница Сиена

Анатомичната възглавница Дормео Сиена е специално изработена, за да се адаптира към контурите на главата и врата ти. Така получаваш балансирана опора по време на сън. Направена е от висококачествена мемори пяна за отличен комфорт.

Анатомична възглавница изработена от висококачествена мемори пяна

Мемори пяната се нарича още виско-еластичната пяна. Това е материал, който е променил начина, по който тялото ни почива по време на сън. Той отлично поема формата на тялото, като по този начин осигурява персонализирана среда за сън.

Пълнежът и анатомичната форма на възглавница Сиена се грижат за правилната форма на гръбнака по време на сън. Пълнежът на възглавницата е изцяло от висококачествена мемори пяна, за да се адаптира напълно към формата, теглото и температурата на главата и врата ти.

CleanEffect®  обработка и AirX система за чиста и свежа среда за сън

Калъфът на анатомичната възглавница Сиена е обработен с  CleanEffect®  обработка срещу прахови акари, бактерии и неприятни миризми. Това прави възглавницата изключително подходяща за хора с алергии, тъй като осигурява чиста и свежа среда за сън. За максимална проветривост, отстрани възглавницата е с  AirX система. Това е мрежест плат, който осигурява много добра циркулация на въздуха и суха среда за сън.

 

Одеяло 4 сезона

Одеялото 4 сезона е топло, мекичко и пухкаво декоративно одеяло. То е леко, нежно към кожата, не запарва. Използвай го като завивка, шалте или наметка. Одеялото 4 сезона ти дава усещане за топла, пухкава вълна. То е изработено от акрилни нишки, които дават нежна мекота и в същото време правят одеялото много устойчиво и лесно за пране в пералня. Така че не се притеснявай да го използваш през цялата година!

Едно одеяло, толкова приложения

Одеялото на Дормео 4 сезона има толкова много приложения. Ползвай го като завивка, шалте за леглото или дивана, когато пътуваш или за игра на пода. Ти избираш! Модерният му дизайн го прави привлекателен избор за всеки стилен дом. 

Переш в пералня на 30°C. Съхне бързо, цветовете не избледняват, материята не се свива.

Техническа информация
Линия Dormeo Виталити
Програма Dormeo спане

Клиентско мнение (0 Reviews)

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56