Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Мега Сет Сиена V3

Временно няма наличност
Photo
Video

Пролетен Мега Сет за пролетно настроение. Матрак Дормео Сиена, 2бр възглавници Сиена и одеяло 4 сезона 200х200см. Матрак Сиена осигурява надеждна опора за цялото тяло, тъй като е подсилен в централната зона. Така перфектно следва контурите на тялото във всяка позиция. Изработен от 14 см висококачествена пяна Ecocell®. Защитен с CleanEffect® обработка против бактерии и акари.

Мега Сет Сиена V3
От 449,70 лв. Нагоре от
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Пролетен Мега Сет за пролетно настроение. Матрак Дормео Сиена, 2бр възглавници Сиена и одеяло 4 сезона 200х200см. Матрак Сиена осигурява надеждна опора за цялото тяло, тъй като е подсилен в централната зона. Така перфектно следва контурите на тялото във всяка позиция. Изработен от 14 см висококачествена пяна Ecocell®. Защитен с CleanEffect® обработка против бактерии и акари.

Виж повече
Детайли за продукта

Матрак Сиена V3: подходящ за всеки, който предпочита да спи на по-твърдо

Ядрото на матрак Dormeo® Сиена V3 е от 14 см висококачествена пяна Ecocell®, проектирана за отличен комфорт по време на сън. Пяната е трайно еластична и с отворена клетъчна структура, което позволява добра циркулация на въздуха и отлични точки на адаптивност.

Матрак Сиена V3 е практичен и удобен:

  • устойчив и проветрив матрак
  • с ядро от висококачествена Ecocell® пяна
  • CleanEffect® обработка против бактерии, прахови акари и неприятни миризми
  • свалящ се калъф със специален дизайн на плата
  • хипоалергичен
  • 6 години гаранция
  • 30 нощи тест период!

Ecocell® пяна

Благодарение на отличната си проветривост, матрак Dormeo® Сиена V3 ти осигурява суха и свежа среда на сън. Ecocell® пяната има отворена триизмерна клетъчна структура. Обяснено просто, това означава, че Ecocell® е еластична – без значение на какъв натиск е подложена, тя възвръща формата си. Това я прави и изключително устойчива, което гарантира дългия живот на матрака. Ecocell® пяната в матрак Сиена V3 е плътна. Това прави матракът изключително стабилен и подходящ за хора, които предпочитат да спят на твърдо.

CleanEffect® обработка за максимална хигиена

Калъфът на матрака е с атрактивна визия на 3D квадрати, за мекота и масажиращо усещане. Обработката CleanEffect® на покритието допълва хипоалергичните качества на матрака. Не позволява развитие на бактерии, задържането на акари и неприятни миризми. Получаваш отлична хигиена и се грижиш за здравето си.

AirX система за свежа и суха среда на сън

Цялата долна страна на калъфа на матрак Dormeo® Сиена V3 е с AirX система. AirX е плат, сплетен във формата на 3D мрежа. Той е изключително издръжлив и проветрив. Неговата структура е трислойна. Въздухът преминава свободно през него независимо от натиска, който се упражнява, а средата на сън остава свежа и суха.

Свалящ се калъф, който переш в пералния, за да е винаги чист и свеж

Калъфът на матрака е с практичен цип. Сваляш и переш лесно в пералня до 40°C. Така без много усилия поддържаш здравословна и свежа среда на сън.

В комплект Прохлада получаваш още: възглавница Сиена и одеяло 4 сезона

Анатомична възглавница Сиена

Анатомичната възглавница Дормео Сиена е специално изработена, за да се адаптира към контурите на главата и врата ти. Така получаваш балансирана опора по време на сън. Направена е от висококачествена мемори пяна за отличен комфорт.

Анатомична възглавница изработена от висококачествена мемори пяна

Мемори пяната се нарича още виско-еластичната пяна. Това е материал, който е променил начина, по който тялото ни почива по време на сън. Той отлично поема формата на тялото, като по този начин осигурява персонализирана среда за сън.

Пълнежът и анатомичната форма на възглавница Сиена се грижат за правилната форма на гръбнака по време на сън. Пълнежът на възглавницата е изцяло от висококачествена мемори пяна, за да се адаптира напълно към формата, теглото и температурата на главата и врата ти.

CleanEffect®  обработка и AirX система за чиста и свежа среда за сън

Калъфът на анатомичната възглавница Сиена е обработен с  CleanEffect®  обработка срещу прахови акари, бактерии и неприятни миризми. Това прави възглавницата изключително подходяща за хора с алергии, тъй като осигурява чиста и свежа среда за сън. За максимална проветривост, отстрани възглавницата е с  AirX система. Това е мрежест плат, който осигурява много добра циркулация на въздуха и суха среда за сън.

 

Одеяло 4 сезона

Одеялото 4 сезона е топло, мекичко и пухкаво декоративно одеяло. То е леко, нежно към кожата, не запарва. Използвай го като завивка, шалте или наметка. Одеялото 4 сезона ти дава усещане за топла, пухкава вълна. То е изработено от акрилни нишки, които дават нежна мекота и в същото време правят одеялото много устойчиво и лесно за пране в пералня. Така че не се притеснявай да го използваш през цялата година!

Едно одеяло, толкова приложения

Одеялото на Дормео 4 сезона има толкова много приложения. Ползвай го като завивка, шалте за леглото или дивана, когато пътуваш или за игра на пода. Ти избираш! Модерният му дизайн го прави привлекателен избор за всеки стилен дом. 

Переш в пералня на 30°C. Съхне бързо, цветовете не избледняват, материята не се свива.

Техническа информация
Линия Dormeo Комфорт
Програма Dormeo спане

Клиентско мнение (0 Reviews)

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56