ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Комплект Традиция с Матрак АйМемори S

Подари пълно решение за спокоен и пълноценен сън в 1 комплект! Получаваш матрак АйМемори S; класическа възглавница и спален сет Традиция; както и мултифункционален будилник с радио. айМемори S е матрак 8 в 1! С 2 отделни половини, които можеш да обърнеш по 4 различни начина - избираш най-удобната комбинация за себе си. Със S-образен слой от пружини от пяна Octaspring - за 100% адаптация по тялото.

Комплект Традиция с Матрак АйМемори S
1 509,60 лв.
Stock: 1
Избери опции за продукта, за да получиш информация за доставка.
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Подари пълно решение за спокоен и пълноценен сън в 1 комплект! Получаваш матрак АйМемори S; класическа възглавница и спален сет Традиция; както и мултифункционален будилник с радио. айМемори S е матрак 8 в 1! С 2 отделни половини, които можеш да обърнеш по 4 различни начина - избираш най-удобната комбинация за себе си. Със S-образен слой от пружини от пяна Octaspring - за 100% адаптация по тялото.

Виж повече
Детайли за продукта

Комплект Традиция – за да се будиш с усмивка всяка сутрин

Всяка сутрин започва с усмивка след хубав сън. С идването на най-светлите и очаквани празници, надеждата се пробужда за нов живот. Незабравимите мигове в компанията на цялото семейство сега са по-скъпи от всякога. Изненадай любимите хора за празниците! Подари пълно решение за спокоен и пълноценен сън. С Комплект Традиция от Дормео!

Избери най-подходящия за теб Матрак Дормео и получаваш удобна класическа възглавница и спален сет Традиция с размер 140x200 см от памучен сатен с ефектна декорация! И още! Мултифункционален Будилник с радио! 4 продукта Дормео в 1 комплект!

Възглавница Традиция: подходяща за по-спокоен сън и здрав гръб

В комплекта получаваш и Възглавница Традиция. Тя е с размер 50x70см и осигурява опората, от която имаш нужда, с дишащи свойства и е направена от естествени хипоалергенни материали. Пълнежът е смесица от 50% вълна и 50% Уелслиип® фибри, за максимален комфорт по време на сън.

Класическа възглавница Етник

Със спалния комплект Традиция спалнята ти ще носи твоя характерен стил и идентичност

Придай характерен стил на спалнята си и почувствай вдъхновението на споделените традиции, като изградиш един храм на спокойствието и релакса. В комплект Традиция получаваш спален комплект Традиция в размер 140x200 см и цвят: Новел. Калъфът за завивката и съчетаващата се калъфка за възглавница са направени от 100% памук.

Спален комплект Етник

Мултифункционална лампа за събуждане

В комплекта получаваш и лампа за събуждане! За да се събуждаш лесно! Тя ще направи този сутрешен ритуал по-приятен и лесен чрез симулация на изгрев в продължение на повече от 30 минути преди нежно да те събуди с 6 природни звука по избор или с радио, настроено на любимата ти станция. Може да бъде използвана и като нощна лампа със своите 10 различни степени на светлина и 7 цвята.

 • 60 нощи за тест период

  Тялото ти има нужда от време, за да прецени дали това е точният матрак за теб. Имаш 60 нощи да се увериш, че си направил правилния избор. Ако не си, ще ти върнем парите.

 • 15 години гаранция

  Това са 5 470 сутрини, в които се събуждаш и си готов да прегърнеш деня.

 • 0 лв. доставка

  Всички матраци Dormeo® идват до дома ти с безплатна доставка!

АйМемори S: Иновативен дизайн, за да нагласиш матрака според личните си предпочитания

Избор без всякакъв риск за всеки, който не знае как да избере матрака си. Както и за двойки, които имат различни предпочитания и не искат единият да направи компромис с комфорта си на сън.

 • Сам персонализираш матрака си според предпочитанията си: двойно обръщащо се ядро (с двойно ядро са размерите от 160х190 см нагоре)
 • С два вида пяна: оранжевата е по-мека, а синята – по-твърда. Обръщаш от по-удобната страна за теб.
 • S-образен слой с пружини от пяна Octaspring®: завърташ ядрото хоризонтално и избираш къде да са пружините Octaspring® - по-близо до горната или долна част на тялото
 • Калъф с мемори пяна – ако тялото ти е с повече извивки, за повече нежност обърни калъфа с мемори пяната отгоре. Ако предпочиташ по-стабилно усещане, остави мемори пяната отдолу.
 • Octaspring® пружините са до 8 пъти по-дишащи от плътната пяна – получаваш отлична проветривост без претопляне и влага
 • Octaspring® пружините не позволяват пренос на движението – идеално всеки, който споделя леглото си с любим човек
 • Обработка Ривайталайз – за свежо усещане всяка сутрин
 • 3 зони на комфорт за оптимална опора на различните зони на тялото
 • Хипоалергични материали и обработка CleanEffect®– защитен си от бактерии, акари и неприятни миризми
 • Калъфът е с цип – лесно се сваля и пере до 30⁰С
 • 60 нощи тест период и 15 години гаранция
 • Произведен в ЕС

Знаеш ли, че

Съществуват доказателства, че липсата на сън уврежда имунитета: проучванията показват 70% редуциране на броя естествени имунни клетки при наличие на четири до пет часа сън. В резултат на това, организмът не може да се бори ефективно със заразни вируси, като корона например. За щастие, броят на имунните клетки се възстановява, веднага щом си осигуриш достатъчно сън (седем до девет часа).

Погледни какво има в матрака

 1.  
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6.  
 7.  

Височина 20 см

Зона 1

Зона 2

Зона 3

Сложи мишката надзнака въпросителен   за повече информация.

 1. 3 см S-образен слой Octaspring® пружини

  за адаптация по тялото и позата на сън, отлична проветривост, не пренася движението

 2. мек слой Ecocell® пяна

  избери дали да спиш на по-меката оранжева пяна

 3. обработка на калъфа CleanEffect®

  защита от бактерии, акари и неприятни миризми

 4. 2 см Мемори пяна в калъфа

  за екстра комфорт на извивките на тялото

 5. плътен слой Ecocell® пяна

  избери дали да спиш на по-твърдата синя пяна

 6. Climalite® нишки в калъфа

  не позволяват задържането на влага и по този начин предпазват от бактерии и неприятни миризми

 7. Калъф с цип

  Сваляш и переш до 30⁰С. С 4 дръжки за лесно обръщане и пренасяне на матрака.

Защо айМемори S е матракът за теб?

С матрак айМемори S имаш 8 комбинации на матрака. Сам избираш как да спиш, а ако нещо се промени, просто завърташ до нова удобна комбинация.

С айМемори S не се налага да правиш компромис с качествения сън. Спорът при двойките: „твърд или мек матрак“ е решен. Можеш да нагласиш айМемори S според твоето тяло. Избери най-удобната за теб комбинация. А ако си с половинка, има решение и за двама ви. Размерите от 160х190 см нагоре са с две отделни половини. Имаш две отделни ядра в един общ калъф – не усещаш разстояние помежду ви, а в същото време всеки спи на матрак според предпочитанията си.

Виж повече за материалите, използвани в матрака, и как се получават 8-те комбинации.

Ecocell® пяна

Тя има отворена триизмерна клетъчна структура. Обяснено просто, това означава, че Ecocell® е супер еластична – без значение на какъв натиск е подложена, тя възвръща формата си. Това я прави и изключително устойчива, което гарантира дългия живот на матрака. И още нещо важно: Ecocell® е неблагоприятна среда за развитие на бактерии и акари, така че можеш да спиш спокойно в хигиенична среда всяка нощ. Грижиш се не само за себе си, но и за природата, защото Ecocell® е 100% рециклируем материал.

В матрак айМемори S има два вида Ecocell® пяна – оранжевата е по-мека, а синята – по-твърда. В зависимост от позата ти на сън, формата и теглото на тялото ти, избираш дали да спиш на оранжевата или на синята.

Octaspring® технология

Octaspring® е иновативна патентована технология, смятана за най-голямото откритие в продуктите за сън за последните 20 години. Тя се използва ексклузивно за матраци Dormeo®. Това са пружини от пяна, които имат формата на пчелна пита. Уникалният им дизайн им позволява да се движат свободно във всички посоки. Това ги прави супер адаптивни към всяка извивка на тялото, за да ти осигурят приказен комфорт. Знаем, че когато споделяш леглото с някого, това може да се окаже истински кошмар. Octaspring® пружините решават този проблем. Те не позволяват пренос на движението и са напълно безшумни за разлика от металните пружини. Затова не усещаш, ако партньорът ти става, ляга или се завърта – страхотно решение за двойки! Octaspring® пружините са до 8 пъти по-дишащи от блок пяната. Затова гарантират отлична проветривост на матрака, без задържане на влага и претопляне. Това ти дава и още нещо: перфектна хигиена.

В матрак айМемори S има S-образен слой Octaspring® пружини. Затова матракът има „S” в името. Благодарение на този слой имаш 2 опции – можеш да поставиш Octaspring® пружините по-близо до раменете, ако например спиш настрани или имаш нужда от повече комфорт в горната част на тялото. Постави Octaspring® пружините по-близо до долната част, ако искаш повече адаптивност в тази зона.

Мемори пяна

В калъфа на айМемори S има 2 см мемори пяна. Тя е вискоеластична полиуретанова пяна, която се отлива по всяка извивчица на тялото ти. Реагира на натиска и температурата на тялото, като има свойството да възвръща формата си. Имаш възможност да обърнеш калъфа с мемори пяната отгоре. Ако тялото ти е с повече извивки, мемори пяната дава повече нежност. Ако предпочиташ по-стабилно усещане, остави мемори пяната отдолу.

Обработка Ривайталайз

Специална обработка с негативни йони е процес, при който платът се обработва със специална течност, която съдържа вещества, генериращи електростатични заряди. Звучи много сложно, но тази обработка има следните ползи за теб:

 • подобрява качеството на съня и пълноценната почивка през нощта;
 • спомага за ускоряване на процеса на възстановяване, така че да се будиш с повече енергия;
 • подобрява отпускането на тялото за по-дълбок сън

Лесен за поддръжка

Калъфът е изключително лесен за поддръжка. Имаш удобен свалящ се калъф с цип, който можеш да переш на 30°C.

60 нощи тест период

Покупката ти е защитена, защото твоят добър сън е наш приоритет. Предоставяме ти 60 нощи тест период, за да имаш достатъчно време да тестваш новия си матрак. Понякога на тялото му е необходимо известно време, за да свикне с промяната на матрака. Ако по някаква причина матракът не отговори на очакванията ти, имаш възможност да ни го върнеш, а ние ще ти възстановим сумата. Разчитаме, че ще се грижиш за матрака и ще ни го върнеш без петна или увреждания.

Лесно и бързо разопаковане

Новият ти матрак пристига вакуумно навит на руло в два слоя полиетилен и в транспортна опаковка. Нашият метод на доставка е с грижа към природата и защитава матрака по време на транспорт.

 • 1Разрежи

  Внимателно срежи външната опаковка с ножици, като внимаваш да не срежеш вътрешната полиетиленова опаковка на матрака. Не използвай ножове.

 • 2Разстели

  Разстели вакуумирания матрак на леглото. Внимателно срежи краищата на опаковката и я свали от матрака.

 • 3Изчакай

  Дай 6 часа на новия си матрак, за да се раздуе напълно.

Техническа информация
Линия Dormeo Виталити
Програма Dormeo спане

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56