ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Матрак Еър+ Селект

100 100 2
SKU: 99-1000087902
Временно няма наличност
Photo
Video

Най-високият клас матрак от Dormeo®! Наслади се на максимално удобство с новия 27 см матрак Dormeo® Еър+ Селект. Дизайнът му съчетава патентованата технология Octaspring®, която осигурява приказен комфорт, и джоб пружини за стабилност с 5 зони на комфорт. Еър+ Селект идва с модерен дизайн и изключително нежен на допир. Калъфът се сваля и пере. 100 нощи тест период. 15 години гаранция.

Матрак Еър+ Селект
1 657,90 лв.
Безплатна Доставка
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Най-високият клас матрак от Dormeo®! Наслади се на максимално удобство с новия 27 см матрак Dormeo® Еър+ Селект. Дизайнът му съчетава патентованата технология Octaspring®, която осигурява приказен комфорт, и джоб пружини за стабилност с 5 зони на комфорт. Еър+ Селект идва с модерен дизайн и изключително нежен на допир. Калъфът се сваля и пере. 100 нощи тест период. 15 години гаранция.

Виж повече
Детайли за продукта
 • 100 НОЩИ ТЕСТ ПЕРИОД

  Тялото ти има нужда от време, за да прецени дали това е точният матрак за теб. Имаш 100 нощи да се увериш, че си направил правилния избор.

 • 15 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

  Това са 5,470 сутрини, в които се събуждаш готов да прегърнеш деня.

 • 0 лв. доставка

  Всички матраци Дормео идват при теб с безплатна доставка!

Най-високият клас матрак от Dormeo®

 • Превъзходен комфорт с екстра височина на матрака: 27 см
 • Екстра проветривост без претопляне: Octaspring® пружините са до 8 пъти по-дишащи от блок пяната
 • Сам персонализираш матрака си според предпочитанията си: двойно обръщащо се ядро (с двойно ядро са размерите от 160х190 см нагоре)
 • Двойното ядро позволява да избираш на коя страна да спиш: по-мека или по-твърда
 • Комфорт според нуждите на всяка част от тялото: 5 зони и 2 слоя адаптивни Octaspring® пружини
 • Обработка Adaptive® за динамична терморегулация: държи топло през зимата и хладно през лятото.
 • Супер мек и луксозен калъф, обогатен с меки нишки TencelTMModal.
 • Допълнителен комфорт за извивките на тялото ти: 2 см мемори пяна в калъфа
 • За стабилност и устойчивост: 8 см джоб пружини
 • Хипоалергични материали, които правят матрака подходящ за хора с алергии.
 • Калъфът се сваля и пере.
 • 100 нощи тест период и 15 години гаранция.
 • Произведен в Европа.

Знаеш ли, че

Съществуват доказателства, че липсата на сън уврежда имунитета: проучванията показват 70% редуциране на броя естествени имунни клетки при наличие на четири до пет часа сън. В резултат на това, организмът не може да се бори ефективно със заразни вируси, като корона например. За щастие, броят на имунните клетки се възстановява, веднага щом си осигуриш достатъчно сън (седем до девет часа).

Погледни какво има в матрака

Височина27 см

Зона 1

Зона 2

Зона 3

Зона 4

Зона 5

Dormeo Air Plus Comfort Mattress
Dormeo Air Plus Comfort Mattress

Сложи мишката надзнака въпросителен   за повече детайли.

 1. 2 см мемори пяна в калъфа

  Отлива се отлично по всяка извивка на тялото, като ти осигурява комфорт без напрежение от натиска на тялото ти върху матрака.

 2. 1 см слой Формасел пяна

 3. 2 см слой Ecocell® пяна

 4. 3 см слой Octaspring®

  Пружини от пяна за пълна адаптивност към тялото, независимо от позата на сън.

  Dormeo Air Plus Comfort Mattress
 5. 3 см слой Ecocell® пяна

 6. 3 см слой Octaspring®

  Пружини от пяна за пълна адаптивност към тялото, независимо от позата на сън.

  Dormeo Air Plus Comfort Mattress
 7. 2 см слой Ecocell® пяна

 8. 10 см джоб пружини по технология от последно поколение

  Дава стабилност и допълнителна височина на матрака.

  Dormeo Air Plus Comfort Mattress
 9. 3 см слой Ecocell® пяна

 10. Калъфът се сваля и пере и има 4 дръжки за лесно повдигане

  Горната част на калъфа се сваля изцяло. Няма нужда да сваляш целия калъф. Переш само бялата част.

  Dormeo Air Plus Comfort Mattress
 11. Калъф с обработка CleanEffect®

  Защита срещу бактерии, акари, мухъл и неприятни миризми.

  Dormeo Air Plus Comfort Mattress
 12. Обработка Adaptive® на калъфа

  Държи топло през зимата и хладно през лятото.

Dormeo Air Plus Comfort Mattress

Защо матрак Еър+ Селект е феноменален?

С Еър+ Селект чувстваш, че спиш като кралска особа всяка нощ! Той е с премиум височина 27 см, забележителен дизайн и луксозна визия. Матракът Еър+ Селект съчетава 2 слоя пружини от пяна Octaspring® и последно поколение джоб пружини. Изключително приятен при пръв допир с тялото, благодарение на слоя мемори пяна.

Какво всъщност представляват всички тези материали и технологии?

Ecocell® пяна

Тя има отворена триизмерна клетъчна структура. Обяснено просто, това означава, че Ecocell® е супер еластична – без значение на какъв натиск е подложена, тя възвръща формата си. Това я прави и изключително устойчива, което гарантира дългия живот на матрака. И още нещо важно: Ecocell® е неблагоприятна среда за развитие на бактерии и акари, така че можеш да спиш спокойно в хигиенична среда всяка нощ. Грижиш се не само за себе си, но и за природата, защото Ecocell® е 100% рециклируем материал.

Octaspring® технология

Octaspring® е иновативна патентована технология, смятана за най-голямото откритие в продуктите за сън за последните 20 години. Тя се използва ексклузивно за матраци Dormeo®. Това са пружини от пяна, които имат формата на пчелна пита. Уникалният им дизайн им позволява да се движат свободно във всички посоки. Това ги прави супер адаптивни към всяка извивка на тялото, за да ти осигурят приказен комфорт. Знаем, че когато споделяш леглото с някого, това може да се окаже истински кошмар. Octaspring® пружините решават този проблем. Те не позволяват пренос на движението и са напълно безшумни за разлика от металните пружини. Затова не усещаш, ако партньорът ти става, ляга или се завърта – страхотно решение за двойки! Octaspring® пружините са до 8 пъти по-дишащи от блок пяната. Затова гарантират отлична проветривост на матрака, без задържане на влага и претопляне. Това ти дава и още нещо: перфектна хигиена.

Джоб пружини от последно поколение

Джоб пружините са много издръжливи и дават допълнителна стабилност на матрака. Те са устойчиви на деформация и придават приятно усещане за подскачане. Благодарение на слоя от джоб пружини, матракът получава екстра височина, за да спиш на високо и комфортно легло.

Формасел пяна

Формасел е мека и качествена пяна от ново поколение. Тя е супер еластична, благодарение на триизмерна й клетъчна структура. Това й позволява, подобно на мемори пяната, да следва извивките на тялото. Формасел пяната е рециклируема – допълнителна грижа за природата.

5 зони на комфорт

Матракът осигурява опора на различните части от тялото ти според техните нужди. Затова се грижат 5-те специални зони на комфорт – за главата, раменете, кръста и ханша, коленете, ходилата. Те помагат на гръбначния ти стълб да бъде в правилна позиция през цялата нощ. Централната част в зоната на ханша е подсилена за повече стабилност, тъй като обикновено това е най-тежката област от тялото. Зоните на раменете и коленете имат нужда от нежен комфорт за всяка малка извивчица. Затова в тези зони матракът е по-мек. Главата и ходилата са зони, в които тялото не упражнява голяма тежест, затова там матракът е с нормална твърдост.

Перфектният матрак за двойки

Матракът Еър+ Селект има ядро с две отделни половини (размери от 160х190 см нагоре). Това позволява на теб и партньора ти всеки индивидуално да избере дали да спи да по-меко или на по-твърдо. Имаш две отделни ядра в един общ калъф – не усещаш разстояние помежду ви, а в същото време всеки спи на матрак според предпочитанията си. Освен това двойното ядро напълно изключва пренос на движението – забравяш за събуждането нощем, ако другият става или ляга. Ти и партньорът ти спите приказно. Само с едно завъртане на матрака, избираш най-подходящото ниво на твърдост и комфорт за всеки от двамата.

ОБРАБОТКА Adaptive®

Калъфът на матрака е обработен с Adaptive® - технология, открита за първи път от института HeiQ в Швейцария. Тя представлява технология с революционно двойно действие. Охлаждането се активира от повишаването на температурата и се деактивира, когато тялото се охлади достатъчно.

Например: при ниски температури на тялото покритието задържа влагата в своята структура, като така пази тялото ти сухо и съответно по-топло. С повишаването на температурата на тялото ти покритието, обработено с Adaptive®, освобождава абсорбираната влага, охлажда тъканта и кожата ти. Затова вместо ти да се приспособяваш към текущата температура, Adaptive® динамично адаптира температурата към тялото ти.

Уникален модерен дизайн

Еър+ Селект е с нов уникален дизайн. Долната страна на калъфа е с модерен тъмно син цвят, а горната част е снежно бяла с красиви кръгове. Този невероятен дизайн е разработен специално за серията Dormeo® Еър+ и не би могъл да го откриеш никъде другаде по света. В покритието на матрак Еър+ Селект има TencelTM Modal нишки – изключително меки и нежни. Изследванията показват, че са два пъти по-меки от памука. TencelTM Modal са изработени от букова дървесина, добита от устойчиво използвани гори в Австрия и съседни страни. В сравнение с памука, TencelTM Modal абсорбират влагата по-ефективно, като по този начин осигуряват по-добра хигиена за сън.

Лесен за поддръжка

Калъфът е изключително лесен за поддръжка. Имаш удобен свалящ се калъф с цип, който можеш да переш на 40°C. За първи път имаш възможност да сваляш само горната част на калъфа, което ти спестява време и усилия.

100 нощи тест период

Покупката ти е защитена, защото твоят добър сън е наш приоритет. Предоставяме ти 100 нощи тест период, за да имаш достатъчно време да тестваш новия си матрак. Понякога на тялото му е необходимо известно време, за да свикне с промяната на матрака. Ако по някаква причина матракът не отговори на очакванията ти, имаш възможност да ни го върнеш, а ние ще ти възстановим сумата. Разчитаме, че ще се грижиш за матрака и ще ни го върнеш без петна или увреждания.

Матрак Еър+ Селект е без съмнение правилният избор за теб!

Еър+ Селект е за теб, ако:

 • търсиш висококачествен луксозен матрак, който е по-висок матрак
 • искаш тялото ти да получава нужната опора във всяка поза на сън, за да спиш удобно;
 • искаш матракът да се приспособи към твоите нужди, а не обратно;
 • искаш перфектната температура по време на сън без значение дали е топло или студено;
 • искаш матракът ти да бъде защитен от бактерии и неприятни миризми;
 • искаш матракът ти да бъде с дълъг живот и да запази формата си през годините

и ако просто искаш да се наспиш качествено.

Лесно и бързо разопаковане

Новият ти матрак пристига вакуумно навит на руло в два слоя полиетилен и в транспортна опаковка. Нашият метод на доставка е с грижа към природата и защитава матрака по време на транспорт.

 • 1Внимателно срежи опаковката

  Внимателно срежи външната опаковка с ножици, като внимаваш да не срежеш вътрешната полиетиленова опаковка на матрака. Не използвай ножове.

 • 2Разстели матрака на леглото

  Разстели вакуумирания матрак на леглото. Внимателно срежи краищата на опаковката и я свали от матрака.

 • 3Остави го да се слегне

  Дай 6 часа на новия си матрак, за да се раздуе напълно.

Техническа информация
Octaspring® Да
Двойно ядро Да
Антибактериално покритие Да
Височина 27 см
Гаранция 15 години
Зони на ядрото 5
Линия Dormeo Хармония
Материал АНТИБАКТЕРИАЛНА ОБРАБОТКА, Екосел®, Мемори пяна, Октаспринг пружини, Покет пружини, ФОРМАСЕЛ ПЯНА
Мемори Пяна Да
Миещ се капак Да
Покритие Top fabric: 76% polyester, 24% modal, quilted with 2 cm viscoelastic foam (memory foam), Side fabric 64% polypropylene, 36% polyester, Bottom fabric: 100% polyester
Програма Dormeo спане
Смяна на посоката на ядро Да
Твърдост умерено твърд
Ядро Октаспринг пружини, Екосел пяна, Мемори пяна, покет пружини

Клиентско мнение (2 Ревю(та))

5

2 Ревю(та)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Клиент

www.dormeo.bg

Най-добрият избор за матрак!
Препоръчвам матракът с две ръце.
Невероятен комфорт. Изключително качество.

Едит

www.dormeo.bg

Комфорт
Пробвах в магазина матрака, невероятен комфорт.
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56