ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Матрак айМемори Ес Плюс

100 100 10
SKU: 99-1000077253

айМемори Ес Плюс - матрак 8 в 1! С 2 отделни половини, които можеш да обърнеш по 4 различни начина - всеки сам избира най-удобната комбинация за себе си. Със S-образен слой от пружини от пяна Octaspring - за 100% адаптация по тялото и позата на сън. Избираш дали да обърнеш калъфа с мемори пяната отгоре или отдолу.

Оставащо време
Матрак айМемори Ес Плюс

Редовна цена: От 859,90 лв. Нагоре от


Специална цена: От 687,90 лв. Нагоре от

Club5*: 653,51 лв.
Безплатна Доставка
Избери опции за продукта, за да получиш информация за доставка.
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

айМемори Ес Плюс - матрак 8 в 1! С 2 отделни половини, които можеш да обърнеш по 4 различни начина - всеки сам избира най-удобната комбинация за себе си. Със S-образен слой от пружини от пяна Octaspring - за 100% адаптация по тялото и позата на сън. Избираш дали да обърнеш калъфа с мемори пяната отгоре или отдолу.

Виж повече
Детайли за продукта
 • 60 нощи за тест период

  Тялото ти има нужда от време, за да прецени дали това е точният матрак за теб. Имаш 60 нощи да се увериш, че си направил правилния избор. Ако не си, ще ти върнем парите.

 • 15 години гаранция

  Това са 5 470 сутрини, в които се събуждаш и си готов да прегърнеш деня.

 • 0 лв. доставка

  Всички матраци Dormeo® идват до дома ти с безплатна доставка!

Иновативен дизайн, за да нагласиш матрака според личните си предпочитания

Избор без всякакъв риск за всеки, който не знае как да избере матрака си. Както и за двойки, които имат различни предпочитания и не искат единият да направи компромис с комфорта си на сън.

 • Сам персонализираш матрака си според предпочитанията си: двойно обръщащо се ядро (с двойно ядро са размерите от 160х190 см нагоре).
 • С два вида пяна: оранжевата е по-мека, а синята – по-твърда. Обръщаш от по-удобната страна за теб.
 • S-образен слой с пружини от пяна Octaspring®: завърташ ядрото хоризонтално и избираш къде да са пружините Octaspring® - по-близо до горната или долна част на тялото.
 • Калъф с мемори пяна – ако тялото ти е с повече извивки, за повече нежност обърни калъфа с мемори пяната отгоре. Ако предпочиташ по-стабилно усещане, остави мемори пяната отдолу.
 • Octaspring® пружините са до 8 пъти по-дишащи от плътната пяна – получаваш отлична проветривост без претопляне и влага.
 • Octaspring® пружините не позволяват пренос на движението – идеално за всеки, който споделя леглото си с любим човек.
 • Обработка Ривайталайз – за свежо усещане всяка сутрин.
 • 3 зони на комфорт за оптимална опора на различните зони на тялото.
 • Хипоалергични материали и обработка CleanEffect®– защитен си от бактерии, акари и неприятни миризми
 • Калъфът е с цип – лесно се сваля и пере до 30⁰С.
 • 60 нощи тест период и 15 години гаранция.
 • Произведен в ЕС

Знаеш ли, че

Съществуват доказателства, че липсата на сън уврежда имунитета: проучванията показват 70% редуциране на броя естествени имунни клетки при наличие на четири до пет часа сън. В резултат на това, организмът не може да се бори ефективно със заразни вируси, като корона например. За щастие, броят на имунните клетки се възстановява, веднага щом си осигуриш достатъчно сън (седем до девет часа).

Погледни какво има в матрака

 1.  
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6.  
 7.  

Височина 20 см

Зона 1

Зона 2

Зона 3

Сложи мишката над знака въпросителен   за повече информация.

 1. 3 см S-образен слой Octaspring® пружини

  за адаптация по тялото и позата на сън, отлична проветривост, не пренася движението

 2. мек слой Ecocell® пяна

  избери дали да спиш на по-меката оранжева пяна

 3. обработка на калъфа CleanEffect®

  защита от бактерии, акари и неприятни миризми

 4. 2 см Мемори пяна в калъфа

  за екстра комфорт на извивките на тялото

 5. плътен слой Ecocell® пяна

  избери дали да спиш на по-твърдата синя пяна

 6. Climalite® нишки в калъфа

  не позволяват задържането на влага и по този начин предпазват от бактерии и неприятни миризми

 7. Калъф с цип

  Сваляш и переш до 30⁰С. С 4 дръжки за лесно обръщане и пренасяне на матрака.

Защо айМемори Ес Плюс е матракът за теб?

С матрак айМемори Ес Плюс имаш 8 комбинации на матрака. Сам избираш как да спиш, а ако нещо се промени, просто завърташ до нова удобна комбинация.

С айМемори Ес Плюс не се налага да правиш компромис с качествения сън. Спорът при двойките: „твърд или мек матрак“ е решен. Можеш да нагласиш айМемори Ес Плюс според твоето тяло. Избери най-удобната за теб комбинация. А ако си с половинка, има решение и за двама ви. Размерите от 160х190 см нагоре са с две отделни половини. Имаш две отделни ядра в един общ калъф – не усещаш разстояние помежду ви, а в същото време всеки спи на матрак според предпочитанията си.

Виж повече за материалите, използвани в матрака, и как се получават 8-те комбинации.

Ecocell® пяна

Тя има отворена триизмерна клетъчна структура. Обяснено просто, това означава, че Ecocell® е супер еластична – без значение на какъв натиск е подложена, тя възвръща формата си. Това я прави и изключително устойчива, което гарантира дългия живот на матрака. И още нещо важно: Ecocell® е неблагоприятна среда за развитие на бактерии и акари, така че можеш да спиш спокойно в хигиенична среда всяка нощ. Грижиш се не само за себе си, но и за природата, защото Ecocell® е 100% рециклируем материал.

В матрак айМемори Ес Плюс има два вида Ecocell® пяна – оранжевата е по-мека, а синята – по-твърда. В зависимост от позата ти на сън, формата и теглото на тялото ти, избираш дали да спиш на оранжевата или на синята.

Octaspring® технология

Octaspring® е иновативна патентована технология, смятана за най-голямото откритие в продуктите за сън за последните 20 години. Тя се използва ексклузивно за матраци Dormeo®. Това са пружини от пяна, които имат формата на пчелна пита. Уникалният им дизайн им позволява да се движат свободно във всички посоки. Това ги прави супер адаптивни към всяка извивка на тялото, за да ти осигурят приказен комфорт. Знаем, че когато споделяш леглото с някого, това може да се окаже истински кошмар. Octaspring® пружините решават този проблем. Те не позволяват пренос на движението и са напълно безшумни за разлика от металните пружини. Затова не усещаш, ако партньорът ти става, ляга или се завърта – страхотно решение за двойки! Octaspring® пружините са до 8 пъти по-дишащи от блок пяната. Затова гарантират отлична проветривост на матрака, без задържане на влага и претопляне. Това ти дава и още нещо: перфектна хигиена.

В матрак айМемори Ес Плюс има S-образен слой Octaspring® пружини. Затова матракът има „S” в името. Благодарение на този слой имаш 2 опции – можеш да поставиш Octaspring® пружините по-близо до раменете, ако например спиш настрани или имаш нужда от повече комфорт в горната част на тялото. Постави Octaspring® пружините по-близо до долната част, ако искаш повече адаптивност в тази зона.

Мемори пяна

В калъфа на айМемори S има 2 см мемори пяна. Тя е вискоеластична полиуретанова пяна, която се отлива по всяка извивчица на тялото ти. Реагира на натиска и температурата на тялото, като има свойството да възвръща формата си. Имаш възможност да обърнеш калъфа с мемори пяната отгоре. Ако тялото ти е с повече извивки, мемори пяната дава повече нежност. Ако предпочиташ по-стабилно усещане, остави мемори пяната отдолу.

Обработка Ривайталайз

Специална обработка с негативни йони е процес, при който платът се обработва със специална течност, която съдържа вещества, генериращи електростатични заряди. Звучи много сложно, но тази обработка има следните ползи за теб:

 • подобрява качеството на съня и пълноценната почивка през нощта;
 • спомага за ускоряване на процеса на възстановяване, така че да се будиш с повече енергия;
 • подобрява отпускането на тялото за по-дълбок сън

Лесен за поддръжка

Калъфът е изключително лесен за поддръжка. Имаш удобен свалящ се калъф с цип, който можеш да переш на 30°C.

60 нощи тест период

Покупката ти е защитена, защото твоят добър сън е наш приоритет. Предоставяме ти 60 нощи тест период, за да имаш достатъчно време да тестваш новия си матрак. Понякога на тялото му е необходимо известно време, за да свикне с промяната на матрака. Ако по някаква причина матракът не отговори на очакванията ти, имаш възможност да ни го върнеш, а ние ще ти възстановим сумата. Разчитаме, че ще се грижиш за матрака и ще ни го върнеш без петна или увреждания.

Лесно и бързо разопаковане

Новият ти матрак пристига вакуумно навит на руло в два слоя полиетилен и в транспортна опаковка. Нашият метод на доставка е с грижа към природата и защитава матрака по време на транспорт.

 • 1Разрежи

  Внимателно срежи външната опаковка с ножици, като внимаваш да не срежеш вътрешната полиетиленова опаковка на матрака. Не използвай ножове.

 • 2Разстели

  Разстели вакуумирания матрак на леглото. Внимателно срежи краищата на опаковката и я свали от матрака.

 • 3Изчакай

  Дай 6 часа на новия си матрак, за да се раздуе напълно.

Техническа информация
Octaspring® Да
Двойно ядро Да
Антибактериално покритие Да
Височина 20 см
Гаранция 15 години
Зони на ядрото 3
Линия Dormeo Виталити
Материал Екосел®, Мемори пяна, Октаспринг пружини
Мемори Пяна Да
Миещ се капак Да
Програма Dormeo спане
Смяна на посоката на ядро Да
Твърдост мек, Твърд
Ядро Екосел пяна, Октаспринг пружини

Клиентско мнение (10 Ревю(та))

5

10 Ревю(та)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Милена

www.dormeo.bg

Отлична покупка!
Мисля, че трябва да има някаква промоция за Великден, за да направя четвърта покупка на матрак Дормео. Имаме два Ай мемори Силвър и един Ай мемори Ес. Ще купя още един Ай мемори Ес. И двата вида са великолепни.

ЛАЗАР

www.dormeo.bg

Уникален матрак
Уникален матрак. Заспивам с усмивка и се събуждам отпочинал. Какво друго му трябва на човек? Препоръчвам го искрено на всеки. Благодаря Ви за добрата цена и качество.

Ангелова

www.dormeo.bg

Най- добрият матрак
Не бих го сменила за нищо на света. Без никакво колебание е най-удобния матрак, на който съм лягала някога! Горещо препоръчвам на всеки!

Габриела

www.dormeo.bg

перфектен
Откакто имам този матрак вечер заспивам веднага, а сутрин се успивам - толкова е удобен, че щом изключа алармата, той веднага ме прегръща и успива и не ме пуска да стана за работа!

Doriana

www.dormeo.bg

Чудесен
Най-удобният матрак на които съм спала!

Ненчо Еремиев

www.dormeo.bg

матраци
Ако му бяхте публикували и размерите, цена нямаше да имате.
Здравейте, най-отгоре на тази страница, отдясно на снимките на продукта и в карето точно над зеления бутон "Добави в количката", има падащо меню "Избери размер". В него ще видите всеки един от размерите, които са в наличност, както и съответната цена за всеки размер.
Admin

Нямам

www.dormeo.bg

Уникален
Идиален матрак!!!!! Много е хубав и също така удобен

Иван

www.dormeo.bg

заслужава си!
Матракът не е евтин, но си заслужава всеки лев! За пръв път от години спим като бебета

Даниела

www.dormeo.bg

Качествен продукт
С мъжа ми заспиваме гушнати, но после всеки спи в своята половина. Резбира се, харесваме различна твърдост ... Но с този матрак всеки е доволен - той спи на твърдо, аз на меко и няма пролука между нас! Уникален матрак! Препоръчвам го на всички!

Яна

www.dormeo.bg

Чудесен матрак
Невероятен матрак! С половинката ми се разминаваме в предпочитанията за възглавниците, а както се оказа и за матрака. Този матрак обаче е удобен и за двама ни - аз спя на по-меката част, той на по-твърдата, и няма разстояние между нас! Не мислех, че е възможно! Благодаря ви, Дормео!
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56