ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Матрак Ерго Комфорт

100 100 2
SKU: 99-1000124483

Матрак Ерго Комфорт е вдъхновен от Космодиск. Създаден да предоставя максимална опора, правилна позиция на гръбначния стълб и да отпуска точките на натиск. С добавения слой Ерго, вдъхновен от Космодиск, матракът перфектно се адаптира по извивките на тялото за изключителен комфорт. Напасваш твърдостта на матрака от средна до твърда. Свалящ се калъф, 60 нощи тест период и 15 години гаранция.

Матрак Ерго Комфорт
От 637,90 лв. Нагоре от
Club5*: 606,01 лв.
Безплатна Доставка
Stock: 2
Избери опции за продукта, за да получиш информация за доставка.
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Матрак Ерго Комфорт е вдъхновен от Космодиск. Създаден да предоставя максимална опора, правилна позиция на гръбначния стълб и да отпуска точките на натиск. С добавения слой Ерго, вдъхновен от Космодиск, матракът перфектно се адаптира по извивките на тялото за изключителен комфорт. Напасваш твърдостта на матрака от средна до твърда. Свалящ се калъф, 60 нощи тест период и 15 години гаранция.

Виж повече
Детайли за продукта
 • 60 нощи тест период

  Тялото ти има нужда от време, за да прецени дали това е точният матрак за теб. Имаш 60 нощи да се увериш, че си направил правилния избор. Ако не си, ще ти върнем парите.

 • 15 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

  Това са 5,470 сутрини, в които се събуждаш и си готов да прегърнеш деня.

 • ПРОИЗВЕДЕН В ЕС

  Матракът е проектиран и произведен в ЕС и спазва най-високите стандарти за качество на ЕС и Дормео.

 

15 причини защо да избереш матрак Ерго комфорт:

 • Перфектна опора и комфорт за оптимално изравняване на гръбначния стълб
 • Ергономично разработен, за да се приспособи към тялото и гръбнака, така че да предотвратява и намалява болките в гърба, свързани със съня
 • Специален слой, Eргo е вдъхновен от анатомията на гръбначния стълб
 • С 3 зони за комфорт и опора
 • Изработен от поддържаща и дишаща пяна Ecocell®
 • Подобрен комфорт с 2см Мемори пяна, капитонирана в калъфа
 • 20 см височина
 • Персонализирана твърдост чрез обръщащо се ядро
 • Дишащ, благодарение на Ecocell® пяната и специално проектирани въздушни канали
 • CleanEffect® защита – предпазва от бактерии, акари и неприятни миризми. Подходящ и за хора, склонни към алергии или астма
 • Свалящ се калъф, който се пере
 • 60 нощи тест период и 15 години гаранция
 • Ергономични свойства, тествани в Германия от независима лаборатория за тестове
 • Произведен в Европа
 • Безплатна доставка
Dormeo Ergo Comfort Mattress

Антибактериален и антиалергичен матрак със сваляем калъф, с възможност за пране

Изработен е от мемори пяна, облечен в атрактивен, мек калъф и адаптиращ се перфектно към тялото. Освен това е изключително хигиеничен. Обработката на калъфа с CleanEffect® осигурява защита срещу акари, бактерии и микроби за спокоен и здравословен сън в продължение на много години. Вискозните влакна имат добри абсорбиращи свойства, което осигурява суха и свежа повърхност за сън. Калъфът е свалаем и се пере, предоставяйки възможност за поддържане на отлична хигиена - важна част от качествения сън, който е в основата на здравата имунна система и пълноценен живот.

Знаеш ли, че

Съществуват доказателства, че липсата на сън уврежда имунитета: проучванията показват 70% редуциране на броя естествени имунни клетки при наличие на четири до пет часа сън. В резултат на това, организмът не може да се бори ефективно със заразни вируси, като корона например. За щастие, броят на имунните клетки се възстановява, веднага щом си осигуриш достатъчно сън (седем до девет часа).

Виж какво има вътре в матрака

височина20см

Матрак Ерго Комфорт

Сложи мишката над   за повече детайли.

 1. 2 cм мемори пяна, капитонирана в калъфа

  Тя се отлива по формата на тялото ти и се адаптира по него. Така освобождава точките на натиск.

 2. 6 cм Ecocell® по-мек, бял слой с въздушни канали

  Висококачествена пяна с отворена клетъчна структура, която гарантира проветривост, отличен комфорт и поддръжка. Добавените канали придават повече гъвкавост и адаптивност на пяната и позволяват по-добра циркулация на въздуха.

 3. 6 cм слой ЕРГО

  Формата на този уникален слой е вдъхновена от KOSMODISK® - медицински продукт, известен с благоприятните си свойства за гръбначния стълб и облекчаване на болката в долната част на гърба.

 4. 6 cm Ecocell® по-твърд син слой с канали

  Висококачествената регулируема пяна, която гарантира дишане, отличен комфорт и поддръжка. Добавените канали дават повече гъвкавост и адаптивност на пяната и позволяват по-добра циркулация на въздуха.

 5. Канали в Ecocell® пяната

  Имат 2 функции - те придават по-голяма гъвкавост и адаптивност на пяната, както и позволяват по-добра циркулация на въздуха - по-висока степен на дишане и по-добра хигиена.

 6. Перящ се горен калъф с 4 дръжки

  Горният калъф се сваля и пере. Няма нужда да миете целия калъф, просто отстранете горния бял калъф и го изперете.

 7. Калъф с CleanEffect® защита

  Това покритие прави този матрак антибактериален и защитен от прахови акари. Той остава свеж и без мирис.

Ергономична и естествена опора от Дормео

Eрго Комфорт е подходящ за всеки, който:

 • търси матрак за предотвратяване или облекчаване на болки в гърба, свързани със съня
 • търси матрак за оптимален комфорт по време на сън
 • търси удобство и правилна опора във всяка поза на сън
 • търси адаптивен матрак, който да реагира на нуждите на тялото
 • търси ефективна защита срещу акари, бактерии и неприятни миризми
 • търси стабилен и издръжлив матрак за години напред

Ние ще се погрижим за теб

Независимо дали имаш болки в долната част на гърба, или просто си се претоварил по време на последната си тренировка, можеш да почувстваш облекчение във врата, ръцете, краката и гърба. Матрак Ерго Комфорт не само може да облекчи точките на натиск, което ти позволява да получиш по-възстановителен сън, но също така осигурява твърда опора на гърба, за да поддържаш гръбнака си изправен и помага за премахване на болката в гърба.

Всъщност, основната причина за болките в гърба е гръбначното разместване от твърде мек или стар матрак, който се огъва под натиска на най-тежката част на тялото - твоят торс. По ирония на съдбата, болката в гърба също е причината много хора да не успеят да постигнат дълбок сън - така че това е двойна бариера пред важните ползи от здравия, възстановителен сън.

Матрак Ерго Комфорт е с три разширени зони за комфорт. Те осигуряват персонализирана поддръжка за различни зони на тялото във всички пози на сън. Специалният слой Ерго, и слоят Ecocell® пяна имат 3 зони на комфорт за динамично приспособяване към всяко положение на тялото по време на сън и стабилна опора на гръбначния стълб, нощ след нощ, година след година.

Тестван. Доказан. Отличен.

Матракът Ерго Комфорт е научно проектиран да предоставя максимална опора на гърба, да поддържа гръбначния стълб в правилна позиция и да облекчава на точките на натиск. Нашата мисия е да подобрим качеството на твоя живот, като ти осигурим по-добър и здравословен сън.

Ерго Комфорт е с уникален 6 см слой, вдъхновен от KOSMODISK® - добре известен с полезните си успокояващи свойства за гръбначния стълб и болката в долната част на гърба.

Ергономичните свойства на матрака са тествани в Германия от световноизвестна, независима лаборатория за тестове. Тестът доказа отличната опора, адаптивност и комфорт.

Матрак вдъхновен от Космодиск

Слоят ЕРГО е вдъхновен от човешкия гръбначен стълб и КОСМОДИСК

Матрак Ерго Комфорт е с обръщащо се ядро, което ти позволява сам да избираш предпочитаната твърдост на матрака.

Едната страна на ядрото е направена от по-мека Ecocell® пяна, която е бяла, а другата страна е от по-твърда Ecocell® пяна, в син цвят. Когато по-мекият (бял) слой е от горната страна, матракът е по-мек, а когато по-твърдият (син) слой е отгоре вдясно под калъфа, който е капитониран с 2 см мемори пяна, става по-твърд. Така можеш да персонализираш твърдостта на матрака.

Чрез обръщане на ядрото на матрака - матракът променя своята твърдост.

Dormeo Ergo Comfort Mattress

ПО-МЕКА ОПЦИЯ

ПО-ТВЪРДА ОПЦИЯ

Всеки сам избира подходящата половина за себе си

Двойното ядро на матрак Ерго Комфорт е много практична характеристика. Тя позволява на теб и твоя партньор да изберете сами желаната твърдост (2 отделни ядра за матраци с двоен размер от 160см и нагоре). Без пренос на движение - вече няма да се будиш от въртенето на партньора ти. Чрез просто завъртане на матрака можеш да изпробваш различните нива на твърдост и да избереш най-подходящото за теб. А двойното ядро ​​поддържа вашите взаимоотношения здрави - всеки от вас се наслаждава на желания матрак.

Антиалергенен матрак с калъф, който сваляш и переш

Плътната Мемори пяна, капитонирана в калъфа се адаптира идеално към тялото ти. Калъфът е с вискозни нишки, които не позволяват задържане на влагата и осигуряват охлаждащ ефект. Вискозните нишки добавят красив блясък и атрактивна визия на калъфа. CleanEffect® обработката те защитава от бактерии, акари и неприятни миризми. Лесно сваляш калъфа и переш, когато пожелаеш.

Разопаковаш бързо и лесно

Новият ти матрак пристига вакуумно навит на руло в два слоя полиетилен и в транспортна опаковка. Нашият метод на доставка е с грижа към природата и защитава матрака по време на транспорт.

 • 1
  Стъпка 1 - срежи

  Внимателно срежи външната опаковка с ножици, като внимаваш да не срежеш вътрешната полиетиленова опаковка на матрака. Не използвай ножове.

 • 2
  Стъпка 2 - разстели

  Разстели вакуумирания матрак на леглото. Внимателно срежи краищата на опаковката и я свали от матрака.

 • 3
  Стъпка 3 - остави

  Дай 6 часа на новия си матрак, за да се раздуе напълно.

Удължи живота на матрака като използваш качествена и подходяща подматрачна рамка за него

Подматрачната рамка осигурява оптимална вентилация и правилно балансиране на теглото. Виж нашата гама от подматрачни рамки тук.

Техническа информация
Двойно ядро Да
Антибактериално покритие Да
Височина 20 см
Гаранция 15 години
Зони на ядрото 3
Линия Dormeo Виталити
Мемори Пяна Да
Миещ се капак Да
Програма Dormeo спане
Смяна на посоката на ядро Да
Твърдост мек, Твърд

Клиентско мнение (2 Ревю(та))

5

2 Ревю(та)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Веси

www.dormeo.bg

Чудесен матрак!
Уникален матрак! Събуждаш се без болки в гърба и шията. Сънят е пълноценен и спокоен. Просто лягаш и се пренасяш в света на сънищата, а сутрин се събуждаш наспан и пълноценен за предстоящия ден. Заслужава си всяка стотинка. Много добър и за по тежки хора.

Marina Ivanova

www.dormeo.bg

Най-удобният матрак
Не съм спала на по-удобен матрак! Откакто съм с Ерго заспивам по-бързо, не се въртя през нощта и се събуждам отпочинала. Тествах преди да закупя и съм много доволна!
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56