ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Мемосан Класик възглавница V3

100 73 3
ID: 110019522 SKU: 110019522

Възглавница, подходяща за всяка възраст и за всички пози на сън! Тя е удобна, класическа, хипоалергична възглавница с късчета мемори пяна. Сам определяш височината като изваждаш или добавяш от пълнежа. Мемосан Класик се адаптира идеално по формата на главата ти и спомага за правилната позиция на гръбначния стълб. С калъфка от 100% памук, която переш на 60 Сﹾ.Размер: 50х70.

Мемосан Класик възглавница V3
89,90 лв.
Club5*: 47,41 лв.
Stock: 2
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Възглавница, подходяща за всяка възраст и за всички пози на сън! Тя е удобна, класическа, хипоалергична възглавница с късчета мемори пяна. Сам определяш височината като изваждаш или добавяш от пълнежа. Мемосан Класик се адаптира идеално по формата на главата ти и спомага за правилната позиция на гръбначния стълб. С калъфка от 100% памук, която переш на 60 Сﹾ.Размер: 50х70.

Виж повече
Детайли за продукта

Възглавницата Dormeo® Мемосан Класик е създадена, за да се променя според индивидуалните ти форми и характеристики и да ти осигури пълно удобство. Тя е подходяща за всички възрасти. По-възрастните я предпочитат, защото имат нужда от надеждна опора и комфорт по време на сън за ставите и костите. За по-младите тя помага за справяне със стреса след дълъг работен ден.

Възглавница с пълнеж от мемори пяна

Пълнежът на Мемосан Класик е от мемори пяна. Тя винаги възвръща първоначалната си форма. Възглавницата се наглася спрямо личните предпочитания. Може да я сгъваш, мачкаш или навиваш, тя възстановява винаги и напълно първоначалната си форма. Взимаш я навсякъде с теб. Можеш да я сложиш във вакуумиращ плик, за да не заема място. След отваряне, отново заема естествената си форма. Така пълноценният ти сън е гарантиран където и да спиш.

Защо мемори пяна?

 • Еластичността на мемори пяната гарантира, че възглавницата не сляга по време на сън и в резултат осигурява опора през цялата нощ за пълноценен и спокоен сън;
 • Мемори пяната идеално се адаптира по формата на главата и спомага за облекчаване на напрежението във врата като осигурява добра опора на гръбначния стълб. Благодарение на пълнежа, възглавницата реагира на температурата и позицията на тялото като се адаптира по извивките на главата;
 • Възглавницата от мемори пяна стабилно поддържа врата, за да не чувстваш напрежение и умора. Тази болка най-често е  предизвикана от неестествената позиция на тялото по време на сън, от прекалено дългата продължителност на съня или лош матрак.

Да спиш на Dormeo® възглавница от мемори пяна, означава да се наслаждаваш на отлична опора, без напрежение върху мускулите или костите, в чиста и  свежа среда. Мемори пяната е неблагоприятна среда за развитие на бактерии, акари и задържане на прах и неприятни миризми.

AirX система

Възглавницата има AirX система: мрежест борд от двете страни. Това позволява на въздуха да преминава лесно, така че възглавницата остава суха и свежа.

Обработка CleanEffect®

За допълнителна защита добавихме обработка CleanEffect®. Тя осигурява защита от появата на неприятни миризми, прахови акари и бактерии. Това прави възглавница Dormeo® Мемосан Класик подходяща за всеки, който търси чиста, свежа и здравословна среда на сън.

За всички, които обичат да спят по корем

Възглавницата Dormeo® Мемосан Класик е подходяща за всички пози на сън, особено за всеки, който спи по корем. Тази поза изисква ниска възглавница, за да се избегне вдигането на врата в неестествена позиция. За да не чувстваш напрежение в мускулите, врата и гръбнака, вадиш от пълнежа на възглавницата и имаш идеална височина за сън по корем.

Възглавница Мемосан Класик:

 • поддържа тялото в правилна позиция по време на сън, защото помага за естественото разположение на главата, врата, раменете и гръбнака
 • спомага за намаляване сутрешните схващания в мускулите на раменната област
 • регулира се спрямо позата на сън и според позицията на главата, което намалява натоварването върху чувствителните части на тялото (тила, мускулите на врата и раменете, гръбначната област)
 • възможност за регулиране на височината
 • калъфка от 100% памук
 • хипоалергична възглавница
 • размер: 50х70
 • переш на 60 Сﹾ за максимална хигиена
Техническа информация
Антибактериално покритие Да
Височина 17 см
Линия Dormeo Виталити
Покритие Cover fabric: 100% cotton, Cover filling: 100% polyester (wellsleep® advanced micro fibres), cca. 200 gsm; Cover sides fabric: 100% polyester (AirX System); Inner cover: 100% polypropylene
Програма Dormeo спане
Размери 50x70 cm
Регулиране на влажността Да
Форма на възглавница класически
Ядро viscoelastic polyurethane foam (memory foam flocks)
миеща се Пери при 60 °C

Клиентско мнение (3 Ревю(та))

3,65

3 Ревю(та)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Ники

www.dormeo.bg

Не става
Не се подлъгвайте, не е удобна
Здравейте! Съжаляваме, че възглавницата не е удовлетворила Вашите изисквания, но това не означава, че не е удобна по принцип и че друг няма да е доволен от нея. Заповядайте на сайта ни, където предлагаме богато многобразие от възглавници - https://www.dormeo.bg/vazglavnici. Вярваме, че ще успеете да намерите, каквото търсите! Оставаме на разполжение!

Мариана Пеянска

www.dormeo.bg

Много удобна и качествена
Съпругът ми имаше схванат врат всяка сутрин. Тогава реших да му направя подарък за рождения ден и купих тази възглавница. От тогава никакви болки във врата и се събужда отпочинал. Най-добрата инвестиция! Препоръчвам с две ръце!

Стоян Стоянов

www.dormeo.bg

качество и удобство
От 7 г ползвам анатомична възглавница от мемори пяна на Дормео и съм доволен, но напоследък имах нужда да я сменя да се почувствам по-комфортно когато спя на нова и по-различна възглавница като модел от тази и си закупих от магазин на Топ шоп възгавница „Мемосан Класик възглавница V3“. Първата вечер спах на нея, но ми се стори висока за това самата възглавница позволява да си вадите и добавяте от пълнежа й според предпочитанията и така аз регулирах съдържанието на пълнежа в нея според моите лични удобства и мога да кажа, че направих правилния избор на възглавница, защото когато спя главата ми не потъва и не се събуждам с болки във врата от неудобно спане. Препоръчвам ви я, защото тя става за всяка поза по време на вашия сън.
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56