ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Дормео Мултифункционална лампа за събуждане

Временно няма наличност
Photo
Video

Събуждай се лесно с новата Мултифункционална лампа за събуждане от Дормео. Тя ще направи събуждането по-приятно и лесно чрез симулация на изгрев в продължение на повече от 30 минути преди нежно да те събуди с 6 природни звука по избор или с радио, настроено на любимата ти станция. Може да бъде използвана и като нощна лампа със своите 10 различни степени на светлина и 7 цвята. Размери: 170x170x93мм

Дормео Мултифункционална лампа за събуждане
79,90 лв.
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Събуждай се лесно с новата Мултифункционална лампа за събуждане от Дормео. Тя ще направи събуждането по-приятно и лесно чрез симулация на изгрев в продължение на повече от 30 минути преди нежно да те събуди с 6 природни звука по избор или с радио, настроено на любимата ти станция. Може да бъде използвана и като нощна лампа със своите 10 различни степени на светлина и 7 цвята. Размери: 170x170x93мм

Виж повече
Детайли за продукта

Осигури си приятно събуждане

Събуди се по естествен начин с новата Мултифункционална лампа за събуждане от Дормео. Телефонът или традиционните будилници те будят със силен звук, който те стряска и започваш деня си стресиран от алармата. Вместо тези силни, неприятни звуци, се събуждай с Мултифункционална лампа за събуждане от Дормео, която те събужда постепенно, като увеличава светлината в твоята стая в продължение на 30 минути, симулирайки изгрев.

Започвай деня си с усмивка

В допълнение към симулирания изгрев, многофункционалната светлина за събуждане е оборудвана и с шест звука от природата, от които да избереш звуков сигнал за събуждане. Подобно на светлината, звуците започват леко и бавно се увеличават, за да улеснят прехода от съня към събуждането.

Лампата има и вградено FM радио, което може да се използва вместо звуците на природата, ако предпочиташ да се събудиш от любимото си сутрешно предаване. FM радиото също предлага лесни за използване функции за автоматично сканиране и автоматично намиране и запазване на любимите ти станции.

Изгрев и залез

Мултифункционалната лампа за събуждане има също и функция за залез, която да ти помогне да се отпуснеш в спокоен сън. За период от тридесет минути яркостта на светлината постепенно ще затихне и ще се превърне в удобна нощна светлина.

Мултифункционална означава с много опции

Освен че има опция за избор от шест различни естествени звука и радио, от които да избереш, многофункционалната светлина за събуждане също има седем различни цвята. Избери от топла бяла светлина, зелено, червено, синьо, лилаво, оранжево или индиго, за да персонализираш светлината си за събуждане и да я направиш идеална за твоята спалня.

Светлината за събуждане също е с регулируема яркост. Избираш едно от десетте нива на яркост, които варират от спокойна нощна светлина до ободряваща пълна яркост. С тази лампа винаги ще имаш нужното количество светлина, от което се нуждаеш.

Лесна за използване

Някои будилници и други технологии могат да бъдат объркващи и трудни за настройване, но Мултифункционалната лампа за събуждане е супер лесна. И възрастни, и деца няма да имат проблеми с настройката на времето, алармата и останалите функции, поради простия и интуитивен дизайн.

Никога повече не закъснявай

Ако ти се е случвало да се успиш за важна среща, тогава знаеш колко е важно да имаш точен будилник. Просто постави две батерии AAA (не са включени) в часовника и повече не се безпокой дали ще се събудиш спокойно и навреме.

Наслади се на още пет минути сън

Сутрин на всички ни се иска да си поспим още пет минути, преди да станем, освежени и готови за новия ден. Мултифункционалната лампа за събуждане има вградена функция за отлагане, за да ти даде тези прекрасни пет минути сън, преди да станеш, готов да посрещнеш новия ден.

Функцията Smart Snooze ще ти осигури допълнителните пет минути сън, след което звукът на алармата леко ще започне да се възпроизвежда отново, за да те приведе спокойно в будно състояние.

Техническа информация
Материал PC, АБС
Програма Dormeo всекидневна
допълнителни възможности Voltage: 5V; Frequency: 50-60 Hz; Power: 4,5 - 5 W

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56