ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Дормео Еър+Селект Ерго Матрак

С този матрак, с височина 27 см, ще усетиш предимствата на правилната ергономична опора. Ядрото включва ЕРГО слой, разделен на 5 зони, и покет пружини, осигуряващи динамично адаптиране, опора и правилно изравняване на гръбнака. Мемори пяната осигурява безкомпромисен комфорт. Обработката Adaptive гарантира свежа и суха среда за сън, а естествените влакна TENCEL™ Modal придават невероятна мекота.

Оставащо време
Дормео Еър+Селект Ерго Матрак

Редовна цена: От 1 137,90 лв. Нагоре от


Специална цена: От 909,90 лв. Нагоре от

Club5*: 864,41 лв.
Безплатна Доставка
Избери опции за продукта, за да получиш информация за доставка.
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

С този матрак, с височина 27 см, ще усетиш предимствата на правилната ергономична опора. Ядрото включва ЕРГО слой, разделен на 5 зони, и покет пружини, осигуряващи динамично адаптиране, опора и правилно изравняване на гръбнака. Мемори пяната осигурява безкомпромисен комфорт. Обработката Adaptive гарантира свежа и суха среда за сън, а естествените влакна TENCEL™ Modal придават невероятна мекота.

Виж повече
Детайли за продукта
Dormeo Air+ Select Ergo Mattress Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

Специално създаден, за да подобри съня ти

Дормео Еър+Селект Ерго Матрак е създаден с идеята да осигурява правилния баланс между опора и комфорт. Той съдържа перфектната комбинация от иновативни, съвременни материали и технологии. Ядрото включва EРГО слой, с дебелина 6 см, изработен от пяна Ecocell®, вдъхновен от Kosmodisk. Оребряванията реагират динамично на движенията на тялото и осигуряват оптимално изравняване на гръбначния стълб. Освен това, калъфът е обогатен с мемори пяна и следва всяка извивка на тялото ти, облекчавайки точките на натиск върху уязвимите части на тялото, мускулите и костите. Предлага 15 г. гаранция.

 • Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

  Този дишащ матрак, с височина 27 см, включва шест различни слоя, като предназначението на всеки слой е да осигурява адекватна опора и комфорт.

 • Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

  Матракът е с иновативна и динамична, мултизонална структура: 5 зони на комфорт, както в ЕРГО слоя, така и в слоевете, изградени от въздушни покет пружини, осигуряващи добра ергономичност и синергия с движенията на тялото, особено ако спиш настрани.

Разгледай вътрешността на матрака

височина 27 см

Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

Сложи мишката върху снимките сложи тук   за повече детайли.

 1. 2 см пяна Ecocell®

  Този слой осигурява персонализиран комфорт, с еластична 3D клетъчна структура, изградена от малки, изпълнени с въздух клетки, които се адаптират към формата и теглото на тялото.

 2. 8 см покет пружини, обособени в 3 зони

  Зоналната опора в долната част на матрака осигурява по-голяма стабилност и увеличава височината. Освен това този слой се характеризира с отлични дишащи свойства.

 3. 3 см пяна Ecocell®

  Допълнителен слой от високоеластична пяна, засилваща усещането за комфорт и опора.

 4. Уникално ядро, съставено от ЕРГО слой с пяна Ecocell®, с дебелина 6 см

  Вдъхновено от Kosmodisk, експертът в областта на гръбначния стълб, ядрото представлява „сърцето“ на матрака. Оребряванията на ЕРГО слоя динамично реагират и се адаптират към движенията на тялото, за да осигурят оптимално изравняване на гръбначния стълб и да намалят болката в гърба. Този слой предлага и 5 отделни зони на комфорт, за да осигури добра ергономичност и синергия с движенията на тялото.

 5. Допълнителен слой от пяна Ecocell® - 6 см

  Допълнителен слой от високоеластична пяна, засилваща усещането за комфорт и опора.

 6. 2 см мемори пяна с отворена клетъчна структура, капитонирана в калъфа

  Тя реагира и се адаптира към различните позиции за сън, тегло, форма и температура на всяко тяло. Приляга перфектно към извивките на тялото и облекчава точките на натиск върху уязвимите части, мускулите и костите.

 7. Калъф, обработен с CleanEffect ® и Adaptive, включващ влакна TENCEL™ Modal

  Терморегулиращата обработка Adaptive, във взаимодействие с естествените влакна TENCEL™ Modal в калъфа, осигуряват суха и свежа среда за сън.

  Обработката с CleanEffect® предлага защита срещу прахови акари, бактерии и микроби.

 8. Калъфът се пере, снабден е с цип и 4 дръжки

  Горната страна на калъфа се сваля и може да се пере, което позволява да се поддържа по-добра хигиена. Предлага се с 4 дръжки за по-лесно пренасяне.

Ще усетиш невероятна опора за гръбначния ти стълб

Ядрото е съставено от 6 см ЕРГО слой с пяна Ecocell®, вдъхновен от Kosmodisk. Той е разделен на 5 зони на комфорт, които осигуряват най-добрата ергономична опора и предотвратяват появата на болки в гърба.

Оребряванията на ЕРГО слоя реагират динамично и се адаптират към движенията на тялото, за да осигурят оптимално изравняване на гръбначния стълб и да намалят болката в гърба.

Добавен е и слой от 8 см покет пружини със зонална опора в долната част на матрака за по-голяма стабилност, височина и проветривост.

Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

Във всеки един момент матракът се адаптира към нуждите на тялото

2 см мемори пяна с отворена клетъчна структура, която е пришита в капитонирания калъф ще се погрижи да се чувстваш комфортно. Тя се адаптира перфектно към всяка извивка на тялото и облекчава точките на натиск върху уязвимите части, мускулите и костите.

3-те слоя от пяна Ecocell® (ново поколение мемори пяна), изработени от миниатюрни, супер еластични, изпълнени с въздух 3D клетки, се адаптират към формата и теглото на тялото, осигурявайки изключителен комфорт и адекватна опора.

Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

Ще спиш комфортно до сутринта

Освен добавянето на въздушните каналчета в ЕРГО слоя и динамичните и проветриви покет пружини, ние надградихме матрака с още допълнителни характеристики, които да гарантират отлични дишащи свойства, чистота и хигиеничност. Калъфът:

 • съдържа влакна TENCEL™ Modal: мека, дишаща материя, произведена чрез екологичен метод, от естествено отглеждана, букова дървесина. Допринася за регулиране на температурата и влажността.
 • е обогатен с обработка Adaptive, която реагира на телесната температура и потене, като поддържа топлина през зимата и прохлада през летния сезон.
Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

Освободи се от алергиите

Наличието на дишащ матрак, който осигурява достатъчна циркулация на въздуха, е основният фактор за регулиране на температурата и влажността, за да не се създава благоприятна среда за развитието на бактерии. За да гарантираме още по-сигурна защита, калъфът е обогатен с обработка CleanEffect®, предпазваща от бактерии, акари и миризми.

Калъфът се сваля и се пере при 40°C, което е особено успокояващ факт за хората, страдащи от алергии и чувствителна кожа.

Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

Споделяйте едно легло без взаимно да обезпокоявате съня си

Колкото и да се движи партньорът ти, няма да усещаш неговите движения и ще спиш спокойно. Дормео Еър+Селект Ерго Матрак се предлага с двойно ядро за всички размери от 160 см нагоре. Това е уникална характеристика, която осигурява на теб и партньора ти необезпокояван и пълноценен сън.

Dormeo Air+ Select Ergo Mattress

Лесно и бързо разопаковане

Новият ти матрак ще пристигне под формата на компресирано и вакуумно пакетирано руло, в транспортен кашон - опакован с ДВА слоя найлон. Всички наши матраци са компресирани и във вакуумирана опаковка, за да осигурим природосъобразен и обезопасен начин на транспортиране.

 • 1
  Unpacking Mattress - Step 1

  Внимателно срежи външната опаковка с ножици, като внимаваш да не срежеш вътрешната полиетиленова опаковка на матрака. Не използвай ножове.

 • 2
  Unpacking Mattress - Step 2

  Развий вакуумирания матрак върху леглото. Внимателно отрежи найлоновата торба по краищата и я отстрани.

 • 3
  Unpacking Mattress - Step 3

  Ще са необходими около 6 часа, докато новият матрак се разпъне напълно.

Техническа информация
Двойно ядро Да
Антибактериално покритие Да
Височина 27 см
Гаранция 15 години
Линия Dormeo Хармония
Материал Екосел®, Покет пружини
Мемори Пяна Да
Миещ се капак Да
Програма Dormeo спане
Смяна на посоката на ядро Да
Твърдост мек, Твърд

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56