ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Подматрачна рамка Фикс Флекс

С Дормео Фикс Флекс ще подобриш опората и адаптивността на матрака си. Лесна за поставяне подматрачна рамка, включваща 28 здрави и гъвкави, брезови ламели. Те са равномерно разпределени, с регулируеми плъзгащи се дискове, за да настройваш нивото на твърдост. Осигуряват отлична циркулация на въздуха и хигиена, като така удължават живота на матрака. Произведена в Словения.

Оставащо време
Подматрачна рамка Фикс Флекс

Редовна цена: От 219,90 лв. Нагоре от


Специална цена: От 175,90 лв. Нагоре от

Club5*: 167,11 лв.
Избери опции за продукта, за да получиш информация за доставка.
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

С Дормео Фикс Флекс ще подобриш опората и адаптивността на матрака си. Лесна за поставяне подматрачна рамка, включваща 28 здрави и гъвкави, брезови ламели. Те са равномерно разпределени, с регулируеми плъзгащи се дискове, за да настройваш нивото на твърдост. Осигуряват отлична циркулация на въздуха и хигиена, като така удължават живота на матрака. Произведена в Словения.

Виж повече
Детайли за продукта

Осигурява по-добра основа за сън

С Дормео Фикс Флекс осигуряваме на матрака стабилна, твърда и същевременно гъвкава основа, която гарантира оптимална адаптивност и опора за тялото. Изработена е от 28 здрави и гъвкави ламели, равномерно разпределени. В зоната на гръбначния стълб са разположени регулируеми плъзгащи се дискове, които дават възможност за персонализация на твърдостта и комфорта. Освен това тази подматрачна рамка осигурява отлична циркулация на въздуха, което поддържа матрака свеж и сух през цялата година. Лесна е за пренасяне, необходими са само 5 минути, за да я поставиш в рамката на леглото.

Dormeo Easy Fix Flex

Подобрява опората и комфорта на матрака с 30%

Знаеш ли, че поставянето на дървени ламели в рамката на леглото, под матрака, осигурява опора за долната част на гърба и раменете? Освен това те гарантират по-комфортен сън и помагат за предотвратяване на евентуални болки в гърба, които биха могли да се появят по време на сън.

  • Ламелите, изработени от гъвкава брезова дървесина, реагират динамично на тялото и поддържат гръбнака в правилна позиция, разпределят равномерно телесното тегло и предотвратяват потъването на тялото.

  • Dormeo Easy Fix Flex

    Плъзгащите се дискове са поставени върху двойните ламели в зоната на гръбнака и дават възможност за персонализация на опората и твърдостта. Когато плъзгащите се дискове са раздалечени, твърдостта е по-голяма. Когато се доближат, нивото на твърдост намалява.

Удължава живота на матрака си

Поставянето на матрака върху твърда и същевременно гъвкава основа може да подобри функционалността му, поддържайки неговата еластичност и отличното му състояние за по-дълго време.

Освен това ламелите осигуряват по-добра циркулация на въздуха, което:

  • Прави матрака по-проветрив,
  • спомага за поддържане на матрака сух и хигиеничен (предпазва от поява на петна, миризми и мухъл).

Като цяло, употребата на подматрачна рамка допринася за поддържането на по-здравословна среда за сън.

Dormeo Easy Fix Flex

Бързо и лесно се поставя

Дормео Фикс Флекс бързо и лесно се поставя в леглото и това действие не отнема повече от 5 минути.

Необходимо е само да я разопаковаш, разгънеш, да махнеш дъската от рамката на леглото, да поставиш ламелите и най-отгоре матрака.

Регулируемите плъзгащи се дискове върху ламелите, разположени в центъра на подматрачната рамка, дават възможност да персонализираш гъвкавостта и комфорта.

Dormeo Easy Fix Flex Dormeo Easy Fix Flex Dormeo Easy Fix Flex Dormeo Easy Fix Flex

Направена от висококачествена букова и брезова дървесина

Важно е ламелите да са достатъчно здрави, за да поддържат тежестта на матрака и тялото, като същевременно трябва да са гъвкави и да се огъват там, където е необходимо. Поради тази причина, Дормео Фикс Флекс се прави от най-качествената дървесина.

Рамката е направена от бук – твърда, здрава, устойчива и правозърнеста дървесина, със страхотна визия. Благодарение на тези качества, тя често се използва за изработката на мебели.

Ламелите са направени от бреза – много гъвкава и издръжлива дървесина, която изисква по-малко поддръжка. Известна е с атрактивния си червеникаво-светло-кафяв цвят.

Dormeo Easy Fix Flex

Подходяща за всички размери легла

Дормео Фикс Флекс е налична в размери 70x200, 80x200, 90x200 и 140x200. Доставя се без пластмасова опаковка. Използваният картон е произведен от отговорни източници.

Техническа информация
Линия Dormeo Хармония
Програма Dormeo спане

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56