Твоята количка е празна!

Опитай

Овлажнител за въздух

Временно няма наличност
Photo
Video

Стилен овлажнител за въздух, който променя съотношението на влагата, овлажнява стаята хигиенично, за да се чувствате по-добре. Овлажнителят за въздух на Дормео има резервоар за вода с голям капацитет от 2 л за работа до 16 часа с едно пълнене.

Овлажнител за въздух
109,90 лв.
Избери опция
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 56
  • Бърз преглед
  • Детайли за продукта
  • Техническа информация
Бърз преглед

Стилен овлажнител за въздух, който променя съотношението на влагата, овлажнява стаята хигиенично, за да се чувствате по-добре. Овлажнителят за въздух на Дормео има резервоар за вода с голям капацитет от 2 л за работа до 16 часа с едно пълнене.

Виж повече
Детайли за продукта

Студеният зимен въздух, както и горещите летни дни, в които не се диша, могат да изсушат въздуха в домовете ни, което води до редица здравословни проблеми. Овлажнителят за въздух на Дормео ти гарантира, че ще поддържаш перфектната влажност вкъщи, така че ти и твоето семейство да се чувствате жизнени и пълни с енергия.

Защо да избереш Дормео Овлажнител за въздух?

  • Ултра тих, за да го използваш дори през нощта
  • Резервоар за вода с голям капацитет за до 16 часа работа 
  • Автоматично изключване, ако в резервоара вече няма вода
  • Тъч контрол
  • 2 нива за контрол на влажност
  • Възможност да го използваш и за ароматерапия

Контрол на влагата, ултразвукова технология

Дормео Овлажнителят за въздух е стилен малък уред, който се грижи за влажността в дома ти. Използвай го през горещите летни дни, когато въздухът е изключително сух или през студените зими, за да се освежиш и почувстваш енергизиран. Чрез ултразвуков метод, той ефективно освобождава малки въздушни мехурчета във въздуха, за да го овлажнява.

Просто дишай и релаксирай

Овлажнителят за въздух на Дормео има резервоар за вода с голям капацитет от 2 л за работа до 16 часа с едно пълнене. Той е ултра тих, спокойно можеш да го оставиш да работи през цялата нощ, за да дишаш свободно и спиш спокойно в здравословна среда. Ако добавиш няколко капки от любимото ти етерично масло, вече имаш ароматерапия сред комфорта на дома си! 

Тъч контрол и автоматично изключване

Дормео Овлажнителят за въздух е компактен, преносим и много лесен за използване и почистване. Включваш го само с едно докосване. Използваш го до 16 часа с 1 пълнене на резервоара за вода. Ако случайно го забравиш включен и водата свърши, овлажнителят ще се изключи сам. Има 2 нива за контрол на влажност.

Техническа информация
Програма Dormeo всекидневна
Размери 150x304 mm

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56

&bsp;За презентация на живо, кликни тук

Остани вкъщи пазарувай безопасно

Поръчай онлайн и получи всичко у дома! #останивкъщи