Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Устройство за борба с вредители Пест Рипелър

100 100 9
ID: 105932872 SKU: 1000090462

Отърви се от вредителите с Пест Рипелър - устройство, което прогонва гризачи и други нежелани вредители с електромагнитна функция. Безопасен за използване, както у дома, така и на открито. Работи 24/7, не изисква зареждане. Устройството покрива 230 м2. Получаваш комплект от 2 броя.

Устройство за борба с вредители Пест Рипелър
49,90 лв.
Очаквана доставка: 40-90 работни дни
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Отърви се от вредителите с Пест Рипелър - устройство, което прогонва гризачи и други нежелани вредители с електромагнитна функция. Безопасен за използване, както у дома, така и на открито. Работи 24/7, не изисква зареждане. Устройството покрива 230 м2. Получаваш комплект от 2 броя.

Виж повече
Детайли за продукта

Отърви се от вредителите със 100% безопасно устройство

Ако и ти имаш редовни посетители, като гризачи и други вредители в дома си и искаш да се отървеш от тях, но отказваш да използваш токсични продукти, имаме решение за теб.

Пест Рипелър е един от най-безопасните продукти за отблъскване на вредители на пазара! Пест Рипелър е изключително ефективен и работи с електромагнитни импулси, които дразнят нервната система на вредителите и по този начин ги прогонва от дома ти.

Просто го включи в електрически контакт и ще си спокоен, че домът ти е защитен от вредители и то без употребата на токсични химикали.

Препоръчително е да поставиш устройството във възможно най-централната зона от пространството, в което искаш то да подейства. Необходимо е да поставиш по едно устройство в противоположните краища на всеки етаж в многоетажни сгради.

Пест Рипелър устройство

Освободи дома си от вредители!

Пест Рипелър е иновативна технологична разработка и мощно устройство, което отблъсква досадните вредители без химикали, зареждания или батерии. Просто го включи и забрави за него. Няма по никакъв начин да навреди на домашните ти любимци - напълно безопасно е за котки и кучета. Ефективно е срещу гризачи и други вредители.

Отблъсква гризачите

Отблъсква вредителите, независимо в коя част на дома ти се крият

Пест Рипелър обхваща приблизително 230 квадратни метра, така че лесно може да защити голяма къща, апартамент или дори индустриални сгради. Използвай го в твоята къща, апартамент, работилница, вила, гараж, таванско помещение, килер или мазе. Ще получиш 2 броя в комплект, така че ще имаш 1 брой за дома и вторият за вилата или работното място. Пест Рипелър е подходящ за:

 • За склад или мазе

  Склад или мазета

 • За тераса или двор

  Тераса или дворно пространство

 • Безопасен за детска стая

  Детска стая

 • Подходящ за хола

  Хол

 • За кухня

  Кухня

 • За спалня

  Спалня

Каква е тайната на Пест Рипелър?

Пест Рипелър е иновативно средство за защита от вредители, което ще ти помогне да отстраниш нежеланите съквартиранти от дома ти.

Пест Рипелър излъчва електромагнитни импулси, посредством стандартните електрически проводници, които има във всеки дом. Този импулс дразни нервната система на вредителите и ги прогонва от района в рамките на няколко седмици, без да ги убива.

Електромагнитно устройство

Повече от 2 милиона продадени броя!

Благодарение на Пест Рипелър, повече от милион домакинства вече са се освободили от присъствието на вредители. Това уникално, нетоксично устройство - защитава теб, твоите близки и вещите ти, като:

 • прогонва плъхове, хлебарки, мишки и други,
 • не е вредно за деца или домашни любимци (котки, кучета, с изключение на гризачи)
 • безопасно е да се използва, както на закрито, така и на открито,
 • без поддръжка - просто включи и забрави за него,
 • покрива до 230 квадратни метра,
 • екологично чист и изключително ефективен.
Комплект от 2броя
Допълнителна информация

Техническа информация

 • работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата
 • 220-240 V, 50 Hz
 • по-малко от 10W
 • обхваща приблизително 230 квадратни метра на всеки един етаж от сграда, къща
 • включи в електрически контакт на стената, използва домашна електроинсталация
 • микропроцесорно управление, електрически уред за отблъскване на вредители
 • с червен светлинен индикатор при активен режим и зелена нощна светлина

Как работи?

 1. Включи устройството възможно най-централно в единично помещение или постави по едно устройство в противоположните краища на всеки етаж в многоетажни сгради.
 2. Включи устройството в електрически контакт в стената. Ако контактът се управлява от превключвател, провери дали е включен.
 3. Зелена светлина ще мига, а червената и нощната светлина ще светят, ако устройството е включено.
 4. Устройството стартира активния цикъл и започва процеса на елиминиране на вредители.

ЗАБЕЛЕЖКА: докато е в неактивен режим, червената светлина не свети.

НЕ ИЗПОЛЗВАЙ Пест Рипелър, ако имаш един от следните домашни любимци: норка, хамстер, чинчила, джербил, морско свинче, тарантула или друг вид гризачи (или сродни на гризачи) видове. ТОВА УСТРОЙСТВО ЩЕ ИМ НАВРЕДИ.

Можеш да оставиш Пест Рипелър включен в продължение на месеци и да си спокоен че си защитен през цялата година. Освен това не пречи на функционирането на други електрически устройства.

Клиентско мнение (1 Reviews)

5

1 Ревю(та)

Артикул (и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

MONIKA

www.topshop.pl

Monika
Rewelacyjny. Działa od razu.
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56