Твоята количка е празна!

Опитай

Празници

 • Официални правила за участие в игра „Инстаграм игра с календари Бебе на Дормео“

  Официални правила за участие в игра „Инстаграм игра с календари Бебе на Дормео“

  Играта с календари Бебе на Дормео ще се проведе в Инстаграм в периода от 10.12.2018 г. до 17.12.2018 г., включително. Наградите са 5 броя комплект календари Дормео Бебе за общо петимата печеливши участници. За да участваш, последвай профила на Дормео в INSTAGRAM на адрес https://www.instagram.com/dormeo.bg/; отбележи един свой приятел в коментар на страницата на Дормео в INSTAGRAM. Печелившите Участници ще бъдат обявени на страницата https://www.instagram.com/dormeo.bg/  в срок до 2 дни, считано от избирането им. 

  Научи повече 
 • Незабравими празнични дни

  И вие ли сте от онези хора, които нямат търпение да започнат новогодишните празници? Бихте ли искали тазгодишния празничен дух да бъде особено магичен, но не знаете как да се погрижите сами за него? Не се предавайте! Вече само няколко прости хода ще бъдат достатъчни да изпълнят тазгодишните празници с положителна енергия, която няма да забравите за дълго време …

  Научи повече 
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56