Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Овлажнител за Въздух Ровус Ембиент 3в1

Временно няма наличност
Photo
Video

Освежи всяка стая с  Ровус Ембиент Мист 3в1! Този невероятен продукт ще подобри качеството на въздуха в стаята ти, ще елиминира лошите миризми и ще създаде комфортна среда за теб и семейството ти със своята успокояваща светлина. Направиш дома си още по-уютен и красив!

Овлажнител за Въздух Ровус Ембиент 3в1
119,90 лв.
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Освежи всяка стая с  Ровус Ембиент Мист 3в1! Този невероятен продукт ще подобри качеството на въздуха в стаята ти, ще елиминира лошите миризми и ще създаде комфортна среда за теб и семейството ти със своята успокояваща светлина. Направиш дома си още по-уютен и красив!

Виж повече
Детайли за продукта

Подобри качеството на въздуха в дома си, а освен това можеш да го осветиш с приятно приглушена светлина.

Сухият въздух в затворени помещения през зимата е източник на много здравословни проблеми като суха кожа, раздразнени очи, дихателни проблеми и дори хъркане. Вместо да е пространство за спокойствие и релаксация, домът ни бързо се превръща в място, където въздухът е толкова лош, че понижава качеството ни на живот.

Ровус овлажнител за въздух е перфектното решение, подобряващо качеството на въздуха в дома ви, бързо и лесно. Освен, че овлажнява въздуха, уредът комбинира също:

  • Овлажнител: подобрява качеството на въздуха в дома ви
  • Ароматизатор: ароматизира с ухание по твой избор
  • Осветително тяло: избираш от 7 различни режима на осветяване
Овлажнител за въздух

Вдишвай по-качествен въздух и подобри здравето си

Знаеш ли, че прекалено сухият въздух в помещения, отоплявани с парно, е идеалната среда за развитие на микроби и вируси? Научно е доказано, че поддържането на оптимално ниво на влажност в стаите, в които живеем, ни предпазва от грип и други вирусни инфекции. Добре овлажненото помещение облекчава алергиите и симптомите на астма, като поддържа отворени дихателните пътища.

Преди овлажняваше въздуха като поставяше съд с вода върху радиатора? Освен, че не изглежда добре, водата лесно може да се разлее. С Ровус овлажнител равномерно овлажняваш, която поискаш стая в дома си. Идеалното решение, без да се създава кондензация. Капацитетът на резервоара на уреда е 1200 мл., работи от 10 до 20 часа. Сам можеш да видиш как от овлажнителя се отделя влага, изпълвайки дома ти със свеж въздух!

ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ:

Препоръчителната влажност в едно помещение е между 30% до 50%. Стаите, където влажността е по-висока, са по-топли, затова не усилваш отоплението и пестиш пари.

подобри качеството на въздуха

Само капка аромат по избор и се наслаждаваш на отпускаща ароматерапия

Въздухът в стаите, където прекарваме повече от времето си, бързо може да стане сух и изпълнен с неприятни миризми. С Ровус овлажнител ги елиминираш и ароматизираш помещението с ухание по твой избор. Наслади се на отпускащия ефект на избраната от теб ароматерапия. Добави няколко капки от любимия си аромат и преобрази спалнята или хола си в магическо място, изпълнено с приятни аромати.

Ароматизатор

Избери от 7 различни режима на осветление

Уредът може да се използва и като осветително тяло. Вградените LED светлини ти дават възможност да избираш от 7 различни цвята за една вечер на пълна релаксация Успокояващите синьо и зелено ти помагат да заспиш, а жизнените лилав и червен правят вечерта наситена с настроение.

Светлината може да се настройва на 3 различни режима: :

  • Смяна на цветовете
  • Само един цвят по твой избор
  • Без осветление
Стилна лампа Оранжева светлина Червена светлина Виолетова светлина Тъмно синя светлина Синя светлина Светло синя светлина Зелена светлина

Една прекрасна декорация

Уредът може да се използва и като предмет за декорация на хола, спалнята или детската стая. Благодарение на свръхзвуковата технология, не се загрява, вибрира или издава неприятни звуци. Освен всичко, има и вградена автоматична изключваща се система, когато водата в резервоара свърши. Това го прави изключително надежден за използване. Уредът комбинира 3 функции в едно: овлажнява въздуха, ароматизира го и може да се използва за осветление. Идеален е за всеки, който държи да живее в здравословна среда.

Овлажнител за въздух Ровус
Техническа информация
допълнителни възможности Voltage: 230 V; Power: 12 W; Moisture capacity: 60 ml/h

Клиентско мнение (0 Reviews)

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56