Твоята количка е празна!

Опитай

Магията на Коледа

Грабни страхотни подаръци с до -61%

 
[banner_timer]
 

Ровус Мулти Спрей Моп

Мултифункционалната почистваща система включва няколко приставки, които заменят почистването с метла, четки, кофа и парцал, подложки, препарати и др. Уредът има резервоар за почистващ разтвор, лека и компактна, алуминиева дръжка със спрей спусък и подложки.         

Ровус Мулти Спрей Моп
89,90 лв.
Избери опция
Обади ни се на: 02/80 843 56
 • Бърз преглед
 • Детайли за продукта
Бърз преглед

Мултифункционалната почистваща система включва няколко приставки, които заменят почистването с метла, четки, кофа и парцал, подложки, препарати и др. Уредът има резервоар за почистващ разтвор, лека и компактна, алуминиева дръжка със спрей спусък и подложки.         

Виж повече
Детайли за продукта

Лесно решение за поддържане на чистота в дома

Ако си уморен да изразходваш време и пари за различни уреди за почистване, Ровус Мултиклийнър е точно за теб – с него почистваш удобно, лесно и бързо. Ровус Мулти Спрей Моп не е обикновен моп, а мултифункционална система за почистване на целия дом 4в1. Той е универсален: почистваш подове, прозорци, мебели, банята, кухнята и др.

 • Почистваща система 2 в 1 – спрей моп с двустранно почистване
 • Подложка за почистване на прах + приставка за почистване на прозорци
 • Метла + лопата за смет
 • 2 перящи се подложки –двустранна за под и едностранна за прозорци
Ровус Мултиклийнър 4в1

Мултифункционалният комплект замества стандартните почистващи уреди

С едно кликване прикачваш избраната приставка към алуминиевата дръжка. Мултифункционалният комплект включва 5 отделни продукта в 1 за да замести всички останали почистващи уреди, които си използвал досега, включително метли, четки, кофи, почистващи кърпи, перилни препарати и други.

Използвай го като:

 • Спрей моп

  1. Спрей моп

 • Метла

  2. Метла 

 • За почистване на стъкло и прозорци

  3. За почистване на стъкло и прозорци

Лека и компактна дръжка, двойновъртяща се глава

Уредът за почистване има лека, алуминиева, ергономична дръжка, резервоар за почистване със спрей – можеш да изметеш, избършеш или измиеш. Двойновъртящата се глава с микрофибърна подложка за подови повърхности ти гарантира идеална чистота! Просто налей вода или препарат в резервоара, напръскай повърхността и готово! Завърти основата и вече имаш подложка за почистване на прах. А лопатата се прикрепя към основното тяло, за да можеш да изметеш лесно и бързо всичко! 

двойновъртяща се глава

Измий бързо и лесно прозорците

Вече миеш лесно прозорците: без да се налага постоянно да се навеждаш или протягаш ръце. Само прикрепи приставката за прозорци към дръжката - толкова е лесно, нужен е само 1 клик. Вече можеш да измиеш и най-високите прозорци, без да се налага да се катериш по стълби или стол. А леката и удобна дръжка прави чистенето като детска игра - без никакво усилие достигаш и най-високите места! С тази приставка можеш да почистваш стъклената повърхност на душ кабини, огледала, прозорци на кола и каравана.

Измий бързо и лесно прозорците

Двустранни подложки от качествена материя

Подложките са изработени от микрофибър от едната страна за сухо почистване и избърсване на замърсяването. Другата страна е изработена от плътен шенил за дълбоко почистване. Всички подложки се изпират в пералня и могат да бъдат сменяни.

Двустранни подложки от качествена материя

Комплектът включва

 • 1 спрей моп със спрей бутон и пълнител за вода/препарат
 • 1 приставка за почистване на прозорци и стъклени повърхности
 • 1 Метла + лопата за смет, прикрепяща се към основото тяло
 • двустранна микрофибърна подложка за всякакви подови повърхности
Комплект Ровус Мултиклийнър 4в1

Клиентско мнение 0 Оценка(и)

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star