ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Ровус Нано Парочистачка Плюс

Временно няма наличност
Photo
Video

Използвай силата на нагрятата нано пара, за да почистваш дома си без вредни химикали, само с чешмяна вода. Новата, надградена Ровус Нано Парочистачка Плюс е иновативен уред за почистване с пара, подходящ за употреба върху всякакви твърди подови настилки, килими и текстил, които са устойчиви на температура до 120 °C. Нано парата се генерира за секунди и унищожава до 99,9% от бактериите и микробите.

Ровус Нано Парочистачка Плюс
239,90 лв.
Club5*: 227,91 лв.
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Използвай силата на нагрятата нано пара, за да почистваш дома си без вредни химикали, само с чешмяна вода. Новата, надградена Ровус Нано Парочистачка Плюс е иновативен уред за почистване с пара, подходящ за употреба върху всякакви твърди подови настилки, килими и текстил, които са устойчиви на температура до 120 °C. Нано парата се генерира за секунди и унищожава до 99,9% от бактериите и микробите.

Виж повече
Детайли за продукта

Дълбоко почистване с пара

Новата, надградена Ровус Нано Парочистачка Плюс използва предимствата на нанотехнологията, за да поддържа дома ти чист. Само с натискането на един бутон и с обикновена чешмяна вода, бързо и лесно осигуряваш на семейството си по-чиста и по-безопасна среда, дезинфекцираш подовете и освежаваш килимите, матраците или други плоски, текстилни повърхности, които издържат на висока температура. .

Ровус Нано Парочистачка Плюс

Нанотехнология за по-голяма ефективност и по-малко усилия

Ровус Нано Ръчна Парочистачка Плюс разполага със специално разработена парна камера, която контролира температурата, налягането и скоростта на нагрятата вода, в резултат на което молекулите се разбиват една в друга, докато придобият нано размери. След това тези свръх-микроскопични частици проникват по-дълбоко в повърхностите и осигуряват дезинфекция, безупречно и безопасно почистване, без токсични остатъци. Също така, повърхностите бързо съхнат след употребата на този уред.

Основни характеристики

 • Нано пара

  Нано пара, която се генерира в рамките на 10 сек

 • Елиминира микробите

  Елиминира до 99,9% от микробите и бактериите

 • Контрол на парата

  Функция за контрол на парата

 • За всякакви повърхности

  Предназначена за плочки, твърди подове, килими и други текстилни повърхности

 • Еко

  Екологично чиста – естествено почистване

 • Функционален накрайник

  Функционален накрайник

 • Дълъг кабел

  6 м дължина на кабела

 • С 2 подложки

  2 правоъгълни подложки - една за твърд под и една за килими

Многофункционална, икономична и ефективна

Естествената сила на нагрятата пара почиства и дезинфекцира без употреба на скъпи и вредни химикали, което ти спестява средства и ти осигурява безопасна среда. Безвредна и особено подходяща за употреба в домове с малки деца и домашни любимци.

Унищожава бактериите, вирусите и микробите, за да осигури на семейството ти по-здравословна среда на живот.

Мопът дезинфекцира повърхностите с помощта на нано парата, като унищожава до 99,9% от бактериите. Нано парата е с висока температура и прониква дълбоко в порите на повърхностите, което не може да бъде постигнато с обикновен моп. Почистването с пара е подходящо както за деца, така и за домашни любимци.

Екологичен уред

Екологична

Този уред не използва вредни и токсични химикали, като белина и амоняк и не отделя върху повърхностите токсични остатъци. Голяма част от почистващите препарати съдържат натриев хипохлорит, който представлява окислител и може да причини при контакт изгаряне или увреждане на кожата.

Премахва алергените

Премахва алергените и намалява риска от поява на дразнене

Ако страдаш от алергии или астма, почистването с пара ще ти бъде от особена полза. Парата е с естествен произход и не причинява вредни реакции при страдащите от алергии или астма.

Премахва дразнителите

Разгражда мазнините, отстранява мръсотията и петната без търкане

Моповете, почистващи с пара са по-ефективни от традиционния моп с кофа. Нано парата не само почиства подовете, но и ги дезинфекцира. След този вид почистване не остават следи по повърхностите, поради което те изглеждат искрящо чисти. Използването на моп с пара ти осигурява и бързо съхнене на повърхностите и ти спестява усилия, тъй като няма да се налага да търкаш пода с ръце, коленичейки.

Отстранява мръсотията

Елиминира неприятните миризми от домашни любимци, пушене и др.

Освен че се справя чудесно с дезинфекцията и елиминирането на бактериите от повърхностите, нано парата също така неутрализира неприятните миризми в дома ти.

Елиминира миризмите

Многофункционална, икономична и екосъобразна

 • Пестиш пари

  Спестява средства

  Парата е по-евтина в дългосрочен план, в сравнение с използването на почистващи продукти. Трябва ти първоначална инвестиция за закупуване на мопа, след което ще ти е необходимо да ползваш електричество и вода. Направи сравнение с текущите разходи за закупуване на препарати и други почистващи продукти.

 • Пестиш време

  Спестява време

  С помощта на този уред ще спестиш време от домакинските си задължения. Подовете и плочките се почистват лесно и бързо, като отстраняваш мръсотията, праха и петната, само със струя гореща пара - не са необходими допълнителни инструменти.

 • Спестява място

  Спестява място

  Необходимо ти е малко пространство, където да съхраняваш парния моп. Обикновеният моп и кофата заемат много повече място.

Подходящ за почти всякакви твърди подове и текстил.

Силно нагрятата нано пара се генерира за секунди, с 3 регулируеми нива, за да ти осигури контрол и удобство, с опция за леко почистване до дезинфекция и изтъркване. Предлага се с два накрайника, подходящи за различни цели – правоъгълна глава за стандартни повърхности и триъгълна за ъгли и труднодостъпни зони.

 • За плочки

  Предлага се със специално проектирана микрофибърна подложка, която предпазва подовете и може да се използва на всякакви твърди повърхности, устойчиви на температура до 120 ° C.

 • За килими

  Смени мопа с накрайника за килими и почисти със силата на парата всякакви, устойчиви на висока температура, текстилни повърхности. С този уред почистваш, дезинфекцираш и освежаваш килими, матраци и други.

 • За паркет

  Приложената четка ти дава възможност да изтъркваш силно замърсени повърхности и да премахваш упоритите петна и мръсотия с лекота.

Създадена, за да улесни почистването на дома. Окомплектовката включва:

 • Основното устройство е с лек дизайн и осигурява лесно маневриране, а 6-метровият кабел дава възможност да обхванеш по-голяма зона, без да сменяш контакта.
 • Резервоарът за вода с капацитет 400 мл позволява до 27 минути непрекъсната употреба.
 • 2 сменяеми подложки от микрофибър.
 • Използвай накрайника за килими, за още по-добър ефект.
 • Подложките се перат в пералня, тоест не е нужно да купуваш допълнителни подложки.
Работи с вода

Допълнителни аксесоари:

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56