ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Ровус Сторм Вак V2

Прахосмукачка Ровус Сторм Вак  винаги ще ти бъде под ръка, когато искаш бързо да почистиш дома си. Лесно превключваш от класически на ръчен режим на почистване, само с един клик. Изключително маневреният дизайн има всички предимства на традиционните безкабелни прахосмукачки,  а моторът осигурява всмукателна сила, достатъчно мощна да се справи с мръсотията - от трохи до прах.

Ровус Сторм Вак V2
159,90 лв.
Club5*: 151,90 лв.
Стандартна доставка: 3-6 работни дни
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Прахосмукачка Ровус Сторм Вак  винаги ще ти бъде под ръка, когато искаш бързо да почистиш дома си. Лесно превключваш от класически на ръчен режим на почистване, само с един клик. Изключително маневреният дизайн има всички предимства на традиционните безкабелни прахосмукачки,  а моторът осигурява всмукателна сила, достатъчно мощна да се справи с мръсотията - от трохи до прах.

Виж повече
Детайли за продукта

Съчетай силата на класическите прахосмукачки, с предимствата на ръчните

Независимо какво почистваш - килими, фини постелки или дървени настилки, плочки или прашни вентилатори, Ровус Сторм Вак може ще се справи с всякакви предизвикателства.

Лекият и лесно подвижен дизайн ти осигурява всички предимства и удобства на класическата безкабелна прахосмукачка. Високо ефективният мотор осигурява всмукателна сила, достатъчно мощна да се справи с всякаква мръсотия. Забрави за обемните прахосмукачки и неудобните метли! С Ровус Сторм Вак улесняваш живота си и намаляш усилията, които влагаш в почистване на дома!

Ровус Сторм Вак V2

Бърза смяна на режимите на почистване – от традиционен към портативен

С Ровус Сторм Вак прахосмукачка лесно се грижиш за чистотата на всяко ъгълче в дома ти. В класическата си позиция, тя представлява вертикална прахосмукачка с надеждна и мощна всмукателна сила. Благодарение на маневрения си дизайн, лесно почистваш трохите под кухненската маса, космите и козината от постелката за баня или топките прах под дивана.

С едно кликване, освобождаваш дългата дръжка и Сторм Вак бързо се трансформира в мултифункционална ръчна прахосмукачка. С нея почистваш мръсотията по плотовете, обираш праха от рафтовете с книги и почистваш любимия си фотьойл.

 • Вертикална прахосмукачка Сторм Вак

  Вертикалната прахосмукачка с колелца ти позволява всеки ден, лесно да почистваш мръсотията от почти всякакви подови повърхности.

 • Ръчна прахосмукачка Сторм Вак

  Ръчната прахосмукачка е разработена с цел да почиства мебели и завеси, дивани, легла за домашни любимци, плотове, коли и други. Лесно почистваш дори и автомобила.

HEPA филтър за по-здравословна среда на дома ти

Дизайнът на Ровус Сторм Вак е без торбички. Той е с миещ се HEPA филтър и контейнер за прах. Той ефективно филтрира и улавя малките частици и микроскопичните причинители на алергии, като акари, плесенни спори или пърхот от домашните любимци. Това предотвратява връщането им обратно във въздуха и създава по-здравословна среда на живот за цялото семейство.

Заедно с всички останали предимства, няма да е необходимо да харчиш повече средства за торбички, а филтърът и контейнерът за прах, лесно се почистват с вода.

Хепа филтър

Цялостно решение за по-чист дом

Ровус Сторм Вак разполага и с още допълнителни предимства, които ще превърнат ежедневното почистване в лесна задача:

 • Маневрена прахосмукачка

  Той е с олекотен дизайн, който прави прахосмукачката лесно подвижна из целия дом - нагоре по стълбите и навсякъде, където има нужда от почистване.

 • Лесно сглобяване

  Безпроблемно го сглобяваш и разглобяваш. Така лесно го сменяш от класически на ръчен режим и обратно. Лесно се справяш с праха и мръсотията навсякъде.

 • Прахосмукачка с дълъг кабел

  Ровус прахосмукачка Сторм Вак е с дълъг захранващ кабел, който покрива голям радиус на почистване, затова не е нужно да сменяш често контактите.

 • Лесно я почистваш

  Контейнерът за прах се почиства лесно.

Допълнителна информация

Технически характеристики:

 • Мощност/всмукателна сила: 500 W/14 kPa
 • Шум: 82 dB
 • Дължина на кабела: 5 м
 • Филтър: HEPA 10
 • Капацитет за прах: 0,7 л

Комплектът включва:

 • Основен уред с HEPA филтър
 • Дръжка (тръба)
 • Глава за четка
 • Гъвкава приставка за почистване
Rovus Storm Vac V2

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56