Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Как да изберете идеалната среда за спане за детето ви?

Винаги когато взимате решение за правилните мебели и оборудване за спалнята на детето ви, трябва да сте сигурни, че те са надеждни и безопасни за здравето. Предлагаме ви насоки за това как да изберете идеалната среда за спане и аксесоарите за спалнята на вашето дете.

Винаги когато взимате решение за правилните мебели и оборудване за спалнята на детето ви, трябва да сте сигурни, че те са надеждни и безопасни за здравето. Предлагаме ви насоки за това как да изберете идеалната среда за спане и аксесоарите за спалнята на вашето дете.

Правилният избор на матрак е от изключително важно значение

Правилният матрак е предпоставка за здравето на вашето дете, за спокойния му и необезпокояван сън.

  • През първите няколко месеца на детето ви силно препоръчително е да изберете матрак с твърда повърхност, така че носът на детето ви да не потъва в матрака. Задушаването е една от честите причини за синдрома на внезапна смърт при децата, защото малките деца могат да забравят да дишат, ако са върху твърде мека повърхност.
  • На по-късен етап, когато детето е поне на една годинка и може само да повдига главичката си, то може да спи върху по-мека повърхност; тя може да е направена от мек Екосел или еластична мемори пяна.

Дормео препоръчва:

  • Сменящ се матрак Бейби-Педик с по-мека и по твърда страна: по-твърдата страна е за бебета, а по-твърдата за прохождащи деца или за деца на поне една годинка.
  • Твърд детски матрак Комфорт за бебета и малки деца до 4 годишна възраст.
  • Мек матрак Мемори 2+12: подходящ за деца на възраст между 1 до 4 години.

Изберете възглавница, която се регулира в зависимост от растежа на детето

Децата преди възрастта от 1 годинка не се нуждаят от възглавница. На по-късен етап, обаче, е препоръчително мястото под главата им постепенно да се повдига и адаптира според нуждите им. Най-лесният начин е да се използва възглавница с множество слоеве. Това гарантира възможността да регулирате височината и мекотата на възглавницата.

Възглавницата трябва да бъде направена от регулируем, мек материал, който ще предложи достатъчно опора на детето ви и ще запази комфорта, от който то се нуждае.

Дормео препоръчва: anatomic Анатомична възглавница Мемосан 3 пласта Джуниър направена от 3 пласта регулируема мемори пяна с мека калъфка с екстракт от Алое Вера.

Избирайте продукти с антиалергични характеристики

Всички мебели и уреди, които ще използва детето ви трябва да имат антиалергични характеристики, за да предотвратят развиването на алергия от прахови акари или астма. Праховите акари бързо откриват подходящо място в матрака, меките играчки и постелките за легла; те могат да причинят развитието на алергии, които да съпътстват детето ви през целия му живот. Можете да защитите детето си, като използвате аксесоари за спане и оборудване, които са снабдени със защита срещу прахови акари.

Дормео препоръчва:

  • Комфорт и Мемори 2+12 матраците са импрегнирани със Санитайзд за защита срещу прахови акари.
  • Двупластовият матрак Бейби-Педик е направен от антиалергичен Екосел, а покритието му може да се пере редовно за опазване на възможно най-високо ниво на чистота.
  • 3-пластова възглавницата Мемосан е направена от мемори пяна, която е негостоприемна за прахови акари.

Пазете леглото сухо

Абсолютно задължително е леглото на детето ви да е защитено срещу влага, защото влажният матрак е идеална среда да развиване на бактерии. Преди покупката се уверете, че матракът има структура, която му позволява да „диша” непрекъснато. Когато купувате матрак за бебета и малки деца, изберете такъв, който е снабден с подвижно покритие, което може да се пере. Освен това трябва да използвате водоустойчиво покритие, за да защитите матрака от навлажняване.

Дормео препоръчва:

  • Водоустойчиво защитно покритие Протект,
  • Матрак от Екосел със структура, която му позволява да „диша”. Направете своя избор измежду Комфорт,, Мемори 2+12 или Бейби-Педик.

Всички продукти за деца могат да бъдат разгледани тук, където можете да намерите подробна информация за всички наши продукти.

Искате да закупите нов матрак, но не знаете какъв точно? Натиснете тук, за да разгледате нашите насоки: Как да изберете правилния матрак. За помощ при избора на нова възглавница, не пропускайте насоките: Как да изберете правилната възглавница?

За идеалния вид на спалнята ви, и за да създадете приятна среда за сън, ние ви предлагаме да разгледате нашите разноцветни одеяла, завивки и постелки за легла. Не пренебрегвайте и модерното ни, привлекателно спално бельо, което може да впечатли дори най-взискателните клиенти.

Ако все още се колебаете, свържете се със специалист от Дормео на безплатния ни телефонен номер 02/ 81 851 79 и ние ще ви помогнем да изберете най-подходящия за вашите нужди продукт.

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56