Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

5 бързи стъпки за избор на правилния матрак

Тъй като на пазара има голямо разнообразие от матраци, напълно възможно е да ви е трудно да решите как точно да изберете правилния матрак. Какви са основните критерии, които хората трябва да вземат под внимание, когато избират нов матрак, или когато оценяват качествата на притежавания матрак? За да ви помогнем, изготвихме списък от 5 стъпки, които ще напряват избора ви лесен и забавен.

На пазара ни се предлага твърде голямо разнообразие от матраци и е напълно възможно да се затрудните при избора на правилния матрак. Ето защо е важно да знаете кои са основните критерии при избора на нов матрак или как да прецените качествата на притежавания от вас матрак?

Изготвихме списък от 5 стъпки, които могат да направят избора ви на матрак по-лесен!

Използвайте ги като общи насоки, които да ви помогнат при избора на матрак.

1. Изберете правилния матрак

Може да звучи съвсем обикновено, че да не си струва изобщо да се споменава, но решението за правилния размер на матрака е първата важна стъпка. Когато избирате матрака на мечтите си, трябва да сте сигурни, че той е с правилния размер и големина. Ако не сте сигурни какви точно са размерите на матрака ви, по-добре е да проверете преди да сте взели прибързано решение. Матраците Дормео се предлагат във всички стандартни размери.

2. Помислете за гръбнака си

Когато избирате матрак, трябва да се уверите, че той осигурява правилна опора на гръбнака ви. Дори и в момента да не се оплаквате от проблеми в областта на гърба, неправилният избор на матрак може да окаже въздействие върху проявлението на подобни проблеми в бъдеще.

Всички матраци Дормео осигуряват правилна опора за гръбначния стълб и могат да облекчат съществуващите проблеми в областта на гърба и врата, както и да предотвратят появата на бъдещи такива.

3. Изберете удобството

Матракът ви трябва да бъде удобен. Това означава, че трябва да се чувствате удобно и спокойни, докато лежите върху него. Насочете се към матрак, който можете да изпробвате безплатно в продължение на няколко седмици, за да решите дали това е правилният матрак за вас.

Продуктовата гама на Дормео предлага избор измежду 9 изключително удобни матрака. Предлагаме ви да изпробвате матрака в продължение на 30 дни, и след това да решите дали това е правилният матрак за вас. Ако решите, че не е Дормео ще ви върне парите.

4. Обърнете внимание на производствените стандарти, които гарантират качество, чистота и защита

Обикновено използваме един матрак в продължение на много години. Върху него спим, а понякога и ядем, гледаме телевизия, четем ... и така матракът може да се превърне в развъдник на бактерии и прахови акари, причинявайки появата на алергени и развиването на алергии и астма. Следователно, когато избирате матрак, е необходимо да обърнете внимание на защитата на матрака срещу различните видове микроорганизми.

В Дормео, ние поставяме грижата за здравословния сън на първо място, поради което всички наши матраци са защитени от процеса САНИТАЙЗД . Това е световно признат символ, обозначаващ, че материята е обработвана срещу прахови акари. Материалите обработвани съгласно този процес гарантират надеждна и дълготрайна защита срещу прахови акари и срещу развиването на бактерии и гъбички. Марката САНИТАЙЗД ви позволява да разграничавате между различните материали, матраци и видове спално бельо и ви гарантира възможност за избор на продукти с по-добро качество.

5. Вземете под внимание цената на продукта

Много хора са убедени, че скъпоструващите продукти са най-добрите. Въпреки това, в резултат на тенденцията към глобализация и широкото разнообразие от продукти на пазара, придържането към този принцип при избора на матрак изглежда необмислено.

Цената не трябва да е единственият критерий при избора на матрак! Днес е възможно да закупите висококачествен матрак за по-малко пари! С тези достъпни и по-важното висококачествени матраци, Дормео демонстрира, че добрата цена и високото качество не са взаимно изключващи се характеристики в един продукт.

Изберете матрак, който е „идеален” за вас

В Дормео можете да избирате измежду различни видове матраци, всеки от които, освен че съответства на всички необходими стандарти, може и да отговори на всички индивидуални вкусове и нужди.

  • Твърдият Матрак Комфорт произведен от Екосел, е отличен избор, ако страдате от болки в гръбначната област, ставите или бедрата. Той поддържа тялото стабилно, като ви позволява да се наспите добре. Матракът Дормео Комфорт ще ви гарантира, че няма да се будите повече нощем от болки, а че ще се будите сутрин като преродени и пълни с енергия! Цена от 329.90 лв.
  • Матракът Мемори 2+12 е луксозен матрак, произведен от комбинация от модерни материали, които работят заедно, за да осигурят успокояващ ефект върху съня и здравето ви. Комбинацията от твърд Екосел и по-мека мемори пяна осигурява идеална опора за тялото ви, докато му позволява да отпочине и да се възстанови. Без повече безсъние, въртене или мятане, и без болки в гърба: с матрака Мемори 2 +12 най-после ще се наспите добре! Цена от 419.90 лв.
  • Матракът 2+12 Силвър Плюс разполага със сърцевина с три обособени зони, затова е изключително благоприятен за хора, страдащи от болки в гърба, врата и краката. Покритието на матрака съдържа сребърни нишки, които предпазват срещу бактерии и неприятни миризми, поради което матракът се препоръчва за по-възрастни хора, които се потят обилно по време на сън. Очаквайте скоро!
  • Матракът Дормео Соя
  • Матракът Мемори 6+14 е висококачествен, луксозен матрак, който предлага изключително удобство и невероятен сън. Спането върху престижния 20 см висок матрак, произведен от плътни слоеве мемори пяна и Екосел, значително подобрява качеството на съня и ви гарантира, че сутрин ще се будите свежи и преродени. Изключително мек и удобен матрак: той действа и терапевтично, за да освободи и облекчи болката в гърба, мускулите и гръбнака. Очаквайте скоро!
  • Матракът Дормео Талалай е изключителен матрак, произведен от естествен латекс Талалай, който експертите определят като предлагащ най-качествен и здрав сън. Този престижен, удобен и изключително въздушен и лек материал, се избира от повечето клиенти, за които добрият сън е приоритет. Цена от 819.90 лв.

В допълнение към конвенционалните матраци, ние предлагаме и две решения за старите матраци, канапета и неудобни сгъваеми легла, защото взехме под внимание удобството на вашите гости и вашето удобство, когато трябва да нощувате далеч от дома си.

  • Дормео Рол-ъп е тънък, висококачествен матрак, който може да бъде използван практически навсякъде. В идеалния случай, той е подходящ за покриване и вдъхване на нов живот на стари и износени канапета, защото просто се поставя върху тях. Удобен е като допълнителен матрак за гости, за игра на децата ви, а когато е навит в удобната си чанта, може лесно да се пренася на къмпинги и пътувания с каравана или във вилата за ваканцията ви ... Произведен от твърд Екосел, който осигурява правилна опора на гръбнака независимо от мястото, на което спите. Цена от 144.90 лв.
  • Дормео Риню е най-евтиният начин за освежаване на матрака ви, който вече не е мек и удобен. Риню е с дебелина от 3.5 см мемори пяна, която значително подобрява начина, по който се чувствате върху стария си матрак. Меката мемори пяна отстранява болката в раменете и петите, защото те вече не усещат натиска на твърда повърхност. Поставете го върху твърд матрак, неудобно канапе, сгъваем матрак ... Подходящ е и за изравняване на пространството между два единични матрака, когато се съединени в една обща повърхност за спане. Цена от 139.90 лв.

'

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56