Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Как да изберете защитно покритие за матрака ви?

Добре подбрания протектор ще спомогне за удължаване на живота на вашия матрак, ще предпази леглото свежо, а то ще ви осигурява комфорт и мекота. Дормео предлага 5 различни протектора, всяко от които има различно предназначение. Изготвихме тези насоки с цел да ви помогнем да изберете правилното покритие за вашите нужди и за възможните здравословни проблеми.

Добре подбрания протектор ще спомогне за удължаване на живота на вашия матрак, ще предпази леглото свежо, а то ще ви осигурява комфорт и мекота.

Дормео предлага 5 различни протектора, всяко от които има различно предназначение. Изготвихме тези насоки с цел да ви помогнем да изберете правилното покритие за вашите нужди и за възможните здравословни проблеми.

За млади и стари

Памучните протектори, които защитават срещу петна, влага и натрупването на прах се препоръчват за млади и стари, които не страдат от специфични здравословни проблеми. Особено се препоръчва да се използват през лятото, когато по-често се потим, но и когато се сме болни от грип и прекарваме голяма част от времето си в леглото.

Дормео препоръчва: Памучно защитно покритие Протект. Защитното покритие, направено от 85% памук ви осигурява мекота, защита и регулира потенето. Може да се пере при температура до 60°C и се поставя върху матрака с помощта на ластични ленти. Предлага се във всички размери.

За деца, хора с проблеми със задържането и по-възрастни

Когато съществува вероятност матракът да се намокри по време на сън, използването на водоустойчиво защитно покритие е изключително силно препоръчително. То осигурява 100% защита срещу влагата, петната и неприятните миризми.

Дормео препоръчва: Водоустойчиво защитно покритие Протект Защитното покритие, направено от 80% полиестер и 20% памук, е подходящо за защита на леглото на детето, маси за преобличане, канапета, легла, използвани от хора с проблеми със задържането и от по-възрастни хора. Горният слой на покритието е меко и приятно за кожата. То може да се пере при температура до 60°C и се поставя посредством ластични ленти. Предлага се във всякакви размери.

За всички, които страдат от алергии

Хората, страдащи от алергия към праховите акари или праха и онези, страдащи от астма, често изпитват проблеми по време на сън, предизвикани именно от алергията им. Това се случвай най-вече когато спят върху незащитени легла. За да се смекчи проблемът и да са предпази матракът чист, ние препоръчваме използването на антиалергично защитно покритие, което може да се пере при висока температура, за да унищожи алергените, включително праховите акари.

Дормео препоръчва: Антиалергично защитно покритие Протект Защитното покритие от 100% полиестер се препоръчва за защита на матраци, използвани от хора, страдащи от алергии или астма. Горният слой на покритието е мек и приятен на допир. Може да се пере при температура до 95°C и се поставя посредством ластични ленти. Предлага се във всички размери.

За всички, които обичат естествените материали, за тези, които се потят или има вероятност да им стане горещо по време на сън

Изберете покритие, което съдържа бамбукови нишки за леко усещане върху леглото. Ако имате склонност да се потите по време на сън, или имате чувствителна кожа и ви става горещо по време на сън, бамбуковите нишки са правилният избор за вас. Те регулират потенето, абсорбират излишната влага, защитават срещу бактерии и гъбички и ви пазят приятно хладно.

Дормео препоръчва: Защитно покритие Протект Бамбук Защитното покритие Протект Бамбук ще ви глези със 100% памучно покритие и 80% бамбукови нишки. Това меко покритие ще се адаптира към контурите на тялото ви благодарение на съдържанието на 20% пухкави нишки Уелслийп.

Покритието може да се пере при температура до 40 °C и се поставя върху матрака посредством ластични ленти.

За по-възрастните, любителите на вълна и за онези, на които често им е студено

Спането върху вълна ви осигурява специално удобство и топлина, които не могат да се сравняват със спането върху никакъв друг материал. Това вълнено защитно покритие регулира телесната температура, отвежда влагата далече от тялото и запазва приятна топлина. Това покритие се предпочита от по-възрастните хора и от хора, на които често им е студено.

Дормео препоръчва: Защитно покритие Протект Мерино Мека, издръжлива, висококачествена мериносова вълна защитава матрака от мръсотия, като същевременно регулира телесната температура. Тъй като гали кожата с мекотата си, ще можете да се наслаждавате на здрав и освежаващ сън. Покритието може да се пере и се поставя върху матрака посредством ластични ленти. Предлага се в размери 90 x 190 см и 140 x 190 см.

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56