Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Какви са предимствата на матраците Дормео?

Дормео ви предлага много повече от матрак: в продължение на 8 години Дормео е синоним за удобен сън, приятен и спокоен начин на живот. Нашата мисия е да подобряваме средата за спане на всеки индивид. Горди сме, че все повече хора спят на матраци Дормео!

Брандът Дормео е една от най-популярните марки матраци в Словения. Според проучване, проведено от компанията Valicon през месец февруари 2008 година, Дормео е най-разпознаваемата марка матраци на пазара в Словения: 99 % от участниците в проучването я споменават, а 43% от тях притежават такъв матрак.

Тази година читателите на списание Рийдърс Дайджест също изразяват своето доверие към марката ни и ни включиха в списъка с Брандовете, на които може да се доверите.

През 2009 година ни бе присъдена награда за Супербранд: решението за тази награда е взето от съвет от експерти и клиенти в интернет. Тази награда ни позиционира сред най-престижните марки в Словения.

Горди сме, че почти всеки трети словенец спи на матрак Дормео!

Според последните данни, 28% от словенските домакинства притежават матрак Дормео. Някои от причините да изберат нас включват:

  • за да следват модната тенденция
  • достъпност
  • иновативност
  • материалите, от които е произведен

Продуктите Дормео са създадени, за да задоволят индивидуалните нужди и предлагат максимална наслада – без значение къде сте и какво правите.

Позволете ни да ви представим множеството предимства на матраците Дормео

Ние в Дормео осъзнаваме колко важно е здравето. А нашето здраве до голяма степен се определя от качеството на съня ни. Матраците Дормео обединяват много положителни характеристики, които водят до облекчаване на болките и нежно ви приспиват в сладък сън. Всяка от изброените точки обяснява отделна характеристика на матраците Дормео, които ги отличават от останалите матраци.

1. Всички матраци Дормео са ортопедични и анатомични

Матраците Дормео са изключително удобни и отговарят на нуждите на всеки модерен човек. Сърцевината на матрака е от висококачествени материали, които напълно се адаптират към тялото ви. Вече не се налага да търпите твърди повърхности, които оказват натиск върху тялото ви по време на сън. Матраците Дормео подпомагат правилното разположение на тялото и предотвратяват болките в гърба, врата и бедрата.

Всички матраци Дормео носят етикет, посочващ анатомичен и ортопедичен рейтинг, за да могат хората да изберат най-подходящият за тях матрак според нуждите им.

2. Матраците са защитени от прахови акари, бактерии и гъбички

Матракът Дормео защитава здравето ви от прахови акари, бактерии и гъбички, защото всички покрития преминават обработване със САНИТАЙЗД. Това е световно призната процедура за защита на материите срещу прахови акари, бактерии и гъбички. Матраците Дормео се препоръчват на всички, които страдат от алергии.

3. Добавена защита срещу алергии

В повечето от матраците Дормео има слой хипоалергична силиконова вата, която осигурява допълнителна защита срещу прахови акари, бактерии и алергени.

4. Резистат защита за спокойни нощи без скърцащи звуци и искри

Често хората се движат по време на сън, наместват възглавницата си и завивките. Това движение, в контакт с текстилна материя, много често освобождава статично електричество, което оказва лошо влияние върху здравето ни. Статичното електричество се наблюдава под формата на искри, които понякога са болезнени и неприятни.

Повечето от покритията на матраците Дормео са обогатени с карбонови нишки (Резистат), които освобождават натрупаното електричество. Така няма да усещате неприятни изненади по време на сън.

Освен това Резистат защитава и срещу прах и прахови акари.

5. Дормео е във връзка с природата

При производството на нашите матраци ние използваме най-висококачествените и естествени материали, които са нежни за кожата и безвредни за здравето ви. За да получите идеалната среда за спане, в гамата от продукти на Дормео сме включили материали като памук, бамбук, соя, сребро, Алое Вера, естествен латекс и др. Те са комбинирани с внимателно подбрани изкуствени материали, които също се грижат за здравето ви.

6. Матраците Дормео „дишат”

Добрата проветривост е основата за добър и здрав сън, както и гаранция за дългия живот на матрака. Различните материали, използвани при производството на матраците Дормео, са изключително леки и имат способността да „дишат”. Екосел, Талалай, Ултралатекс и др., притежават уникална клетъчна структура, която позволява въздушният поток да минава лесно през повърхността им. Това спомага за освобождаване на натрупаната влага по време на сън. Така матракът ви остава сух и ви гарантира свежест всеки ден.

Подматрачната рамка допълва способността на матрака да диша, защото не затваря плътно основата, върху която е поставен. Това ви гарантира, че матракът ви е винаги добре проветрен и че влагата, която отделяте по време на сън, не се задържа от матрака ви.

7. Използваме материали, които са безвредни за околната среда

Матраците Дормео са създадени от технологично усъвършенствани материали, които не оказват пагубно въздействие върху околната среда и подлежат на рециклиране. Ние непрекъснато подобряваме нашите материали, така че продуктите ни и тяхното производство да осигурят по-чисто бъдеще за нашата планета.

8. Гаранция

Всички матраци Дормео имат дългогодишна гаранция, която се дава за ядрото, а не за покритието на матрака. Възможно е да получите 6, 12, или 15 години гаранция на ядрото на матрака, в зависимост от модела: гаранцията на покритието на матраците Дормео е 1 година.

Ако забележите нежелани промени в качествата на матрака си по време на гаранционния период, нашите консултанти ще ви помогнат да се справите с проблема или ще подменят матрака с нов, ако това се налага.

9. Доставяме матраците Дормео директно до дома ви

Монтирането на тежък и голям матрак на основата на леглото може да е доста трудна и уморителна задача. Матракът Дормео се доставя директно до вратата ви, той е във вакуумна опаковка и единственото, което трябва да направите, е да го отворите и сложите върху леглото си. След няколко часа може да постелете чаршафите и да спите спокойно на новия си матрак.

10. Възможност за безплатен тестов период от 30 дни

Изборът на правилния матрак не е лесна задача. Може да откриете дали един матрак наистина е подходящ за вас само, ако спите върху него в продължение на няколко седмици. Единствено тогава може да прецените влиянието на матрака върху здравето и цялостното ви състояние.

Затова Дормео ви предлага изключителната възможност да използвате матрака в продължение на 30 дни. Ако матракът Дормео не отговаря на очакванията ви, може да го върнете: ние ще ви възстановим всички пари, без да искаме никакви обяснения. (Връща се само заплатената цена за матрака, куриерската доставка не се възстановява.)

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56