Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Усещате ли липса на достатъчно енергия сутрин

Решението на този проблем се крие в качествения и пълноценен сън! Спането е част от живота ни, като дишането и храненето. То е съществен фактор при поддържане на здравето ни. Обикновено целият ни ден се проваля, ако не сме се наспали добре, всичките ни задължения ни се струват непосилни, чувстваме се тежки и често си го изкарваме на хората около нас.

Физическото и психическото ни благосъстояние зависят от ежедневното количество стрес, което понасяме, както и от качеството и количеството на времето ни за почивка. За да сме в добра кондиция, трябва да позволим на телата си да се възстановяват сами.

Защо точно сънят е толкова важен?
  • по време на сън се отделя хормон на растежа, който е важен за нормалното функциониране на имунната ни система
  • сънят спомага за възстановяването на мускулната ни тъкан
  • за поддържане на нормалното функциониране на нервната система
  • мозъкът също си почива по време на сън: той използва това време за складирането, редактирането и архивирането на спомените, по време на сън мозъкът натрупва енергия.

Добрият сън е съществен, за да може да работим пълноценно, за да сме здрави и да се чувстваме добре. Липсата на сън често води до спад на имунната система и последващо боледуване.

Поради липсата на сън, може непрекъснато да сме уморени и раздразнителни.

Безсънието и проблемите със съня засягат представянето ни в работата, както и физическите и умствените ни способности. Всички знаем какви са последствията от безсънните нощи: умора, раздразнителност, неспособност за концентрация, а понякога и изострена агресивност. Те са съпътствани и от физически признаци: болки в главата, врата, гръбнака и навсякъде другаде. Често външният вид на някои хора страда именно поради липсата на достатъчно сън, появяват се проблеми с кожата, сенки под очите, бръчки и т.н.

Всичко това оказва въздействие върху ежедневните ни действия и качеството на живота ни. Ако искате да имате положителна енергия в живота си и здрав външен вид, трябва да се уверите, че спите достатъчно.

Как се зареждате с положителна енергия с помощта на матрак Дормео?

Нашите матраци са създадени, за да облекчат мускулите, правилно да позиционират гръбнака ви и да ви осигурят максимално удобство. Върху удобен матрак, който се регулира според нуждите ви, вие заспивате лесно и бързо, а сънят ви е дълбок и продължителен.

Всичко това е гарантирано от високото качество на матраците Дормео, които имат множество положителни характеристики:

1. Всички матраци Дормео са анатомични и ортопедични

Матраците Дормео са изключително удобни и отговарят на нуждите на модерния човек. Ядрото на матраците е произведено от най-добрите материали, които напълно се адаптират към тялото ви по време на сън, за да не изпитвате никакво напрежение. Матраците стимулират заемането на правилна позиция на тялото по време на сън, като спомагат за предотвратяване на болките в гърба, врата и бедрата.

Всички матраци Дормео имат ортопедична и анатомична оценка, за да ви е по-лесно да изберете онзи, който ще е най-подходящ за нуждите ви.

2. Матраците са защитени срещу прахови акари, бактерии и гъбички

Матраците Дормео защитават здравето ви от прахови акари, бактерии и гъбички, защото всички покрития на матраците са преминали през системата САНИТАЙЗД. Тази световно призната технологична обработка защитава материята от прахови акари, бактерии и гъбички. За допълнителна защита срещу прахови акари, бактерии и гъбички, в повечето от нашите матраци сме добавили хипоалергичен слой от силиконова вата, непосредствено под горното покритие.

Матраците Дормео се препоръчват за хора страдащи от астма и алергии.

3. Обработката с Резистат предотвратява натрупването на статично електричество

Често хората се движат по време на сън, наместват възглавницата и завивките си. Това движение, в контакт с текстилна материя, много често освобождава статично електричество, което има вредно влияние върху здравето ни. Статичното електричество се наблюдава под формата на искри, които понякога са болезнени и неприятни.

Повечето от покритията на матраците Дормео са обогатени с карбонови нишки (Резистат), които освобождават натрупаното електричество. Вече няма да усещате неприятни изненади по време на сън.

Резистат защитава и срещу прах и прахови акари.

4. Матраците Дормео „дишат”

Добрата проветривост е основата за добър и здрав сън, както и за дългия живот на матрака. Различните материали, използвани при производството на матраците Дормео, са изключително леки и имат способността да дишат добре. Екосел, Талалай, Ултралатекс и т.н., притежават уникална клетъчна структура, която позволява въздушният поток да преминава лесно през повърхността. Това спомага за освобождаване на натрупаната влага по време на сън. Така матракът ви остава сух и ви гарантира свежест всеки ден.

Използването на подматрачна рамка е необходимо, за да се подсигури способността на матрака да диша. Това гарантира, че матракът е добре проветрен и че влагата, която отделяме по време на сън, не се задържа между матрака и основата, на която е поставен.

5. Усъвършенствани технологии и материали

Нашите матраци са произведени от технологично усъвършенствани и безвредни за околната среда материали, които могат да бъдат рециклирани.

Живейте живот, пълен с енергия и страст

Добрият сън е предпоставка за положителна енергия в живота ви. Не може да контролирате фактори като работа, стрес и други ежедневни проблеми, но може да си осигурите изключително приятна среда за сън, която е спокойна, отпускаща и успокояваща. Изберете нивото на комфорт, от което имате нужда, погрижете се за чувствата, здравето и енергията си – натиснете тук, за да изберете своя матрак Дормео!

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56