Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Технологиите напредват

Технологиите напредват: модерни материали заместват старомодните пружинни матраци

Технологиите напредват: модерни материали заместват старомодните пружинни матраци

При традиционните матраци, при които пружините оказват опора само в определени точки, тялото ви не може да отпочине по начина, по който би могло върху матрак, направен от обработена пяна или латекс. Противно на пружинните матраци, тези технологично усъвършенствани материали са в състояние да се адаптират спрямо всяка отделна част на тялото ви. Затова ви позволяват да спите по-дълго и по-дълбоко, без да се въртите, обръщате или сменяте позата си на спане.

Важно е да се защитавате от прахови акари

Традиционният матрак е изкючително гостоприемен за цели колонии от прахови акари, които се хранят с мъртви кожни клетки и са основната причина за проявата на алергии и дихателни проблеми.

Изследванията сочат, че средностатистическият двугодишен традиционен матрак съдържа около два милиона мъртви и живи прахови акари, които образуват невидим облак, винаги когато се обръщате. За разлика от традиционните матраци, праховите акари не могат да се развъждат в матраци, произведени от пяна или латекс.

'

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56