ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Дормео Santa Матрак

Временно няма наличност
Photo
Video

Тайната на успеха на Дядо Коледа е добрият сън, а Дормео предлага единствения матрак, одобрен от Дядо Коледа, който е създаден да осигурява комфорт на хората с болки в гърба и врата. Изработен е с ергономично ядро, проектирано от Космодиск, което гарантира правилно позициониране на гръбначния стълб. С 2 слоя пяна Ecocell®, 3 зони на динамичен комфорт и възможност за персонализиране на твърдостта.

Дормео Santa Матрак
699,90 лв.
Club5*: 664,91 лв.
Безплатна Доставка
Продуктът не е наличен, свържете се с нас на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Тайната на успеха на Дядо Коледа е добрият сън, а Дормео предлага единствения матрак, одобрен от Дядо Коледа, който е създаден да осигурява комфорт на хората с болки в гърба и врата. Изработен е с ергономично ядро, проектирано от Космодиск, което гарантира правилно позициониране на гръбначния стълб. С 2 слоя пяна Ecocell®, 3 зони на динамичен комфорт и възможност за персонализиране на твърдостта.

Виж повече
Детайли за продукта

Както Дядо Коледа идва само веднъж годишно, така се случва и с този матрак

Одобреният от Дядо Коледа матрак е ограничено издание и се предлага за определен период от време около Коледа!

С наближаването на края на годината, мнозина се замислят как биха могли да подобрят ежедневието си. Едно от най-добрите решения е това, което ще ти осигури по-качествен сън в настоящия момент и за в бъдеще.

Започни новата година на чисто – приключи със старото, дай път на новото! С одобрения от Дядо Коледа матрак ще си осигуриш истински комфорт, ще се почувстваш като Дядо Коледа в навечерието на Коледа - готов да пропътуваш целия свят!

Dormeo S Approved Mattress

Специално създаден да осигурява по-голям комфорт и адаптивност

Събуждаш ли се сутрин скован и уморен, с болки в гърба и врата? Причината за това може да се крие в това, че спиш на неудобен или неподходящ матрак, може би твърде стар или предназначен за различна от твоята позиция за сьн. Затова Дядо Коледа дълго и внимателно е обмислял, как да ти осигури перфектната Коледа тази година и дори е направил списък с предимствата на новия матрак от Дормео:

 • Ергономичен матрак: осигурява перфектната опора и се адаптира към тялото, за да поддържа гръбначния стълб в изравнена позиция и да помогне за премахване на болките в гърба.
 • Допълнителен комфорт: Слоят от мемори пяна в ядрото на матрака гарантира адаптиране на повърхността към извивките и движенията на тялото, както и облекчаване на точките на натиск.
 • Среден слой - Ерго слой, вдъхновен от Космодиск, с формата на гръбначен стълб.
 • 3 зони за динамичен комфорт, осигуряващи оптимална опора за различните зони на тялото.
 • Реверсивно ядро, което позволява персонализиране на твърдостта на матрака.
 • Добра вентилация, благодарение на пяната Ecocell® и циркулационните канали.
 • Обработен с CleanEffect® за антибактериална, антиакарна и антимикробна защита.
 • Свалящ се и перящ се калъф, за да се поддържа здравословна и чиста среда без бактерии, прахови акари и миризми.
 • 60 дни пробен период и 15 години гаранция.
 • Произведен в Европа
Dormeo S Approved Mattress

Вътрешност на матрака:

височина20см

Dormeo S Approved Mattress

Задръж курсора на мишкатаTap on   за повече подробности

 1. Свалящ се и перящ се горен калъф с уникален дизайн

  Горният калъф се сваля и се пере, обработен е с технологията CleanEffect®, която осигурява защита срещу бактерии, микроби, акари и алергени. Калъфът е с красив, уникален дизайн, включващ снежинки и следи от шейни в снега.

 2. 2 см мемори пяна

  Тя следва извивките на тялото и се адаптира към него.

 3. 6 см по-мек оранжев слой от пяна Ecocell®, с канали

  Еластична, 3D клетъчна структура, която се адаптира към тялото. Оранжевият слой от Ecocell® с 3 отделни зони на комфорт има по-ниска плътност, което го прави по-мек и по-адаптивен. Специалните канали осигуряват допълнителна еластичност на пяната и позволяват по-добра циркулация на въздуха.

 4. 6 см ЕРГО слой

  Уникалният ЕРГО слой от 6 см пяна Ecocell®, разработен в сътрудничество с Космодиск - експерт по проблемите с гръбначния стълб - включва 3 отделни зони на комфорт, които динамично реагират и се адаптират към движенията на тялото, за да осигурят оптимално изравнена позиция на гръбначния стълб и да намалят болките в гърба.

  Dormeo S Approved Mattress
 5. 6 см по-твърд бял слой от пяна Ecocell®, с канали

  Еластична, 3D клетъчна структура, която се адаптира към тялото. Белият слой от Ecocell® с 3 отделни зони на комфорт има по-висока плътност, което го прави по-твърд и подходящ за онези, които не се нуждаят от висока степен на адаптивност. Специалните канали осигуряват допълнителна еластичност на пяната и позволяват по-добра циркулация на въздуха.

 6. Долен калъф – сваля се и се пере

  Долният калъф се сваля и се пере, обработен е с технологията CleanEffect®, която осигурява защита срещу бактерии, микроби, акари и алергени. Калъфът е в сив цвят с класически, зигзагообразен десен.

Обърни матрака, за да избереш твърдостта, която пасва на твоите нужди

Дормео Santa Матрак се предлага с реверсивно ядро, което позволява персонализиране на твърдостта на матрака.

 • Dormeo S Approved Mattress

  Едната страна на ядрото е изработена от оранжев слой пяна Ecocell®, с по-ниска плътност, което го прави по-мек и по-адаптивен.

 • Dormeo S Approved Mattress

  Другата страна на ядрото е изработена от бял слой пяна Ecocell®, с по-висока плътност, което го прави по-твърд и подходящ за онези, които не се нуждаят от висока степен на адаптивност.

Адаптивност и комфорт, отговарящи на всякакви нужди

Дормео Santa Матрак се отличава с уникална структура, състояща се от мемори пяна във вътрешността на ядрото на матрака, два слоя от пяна Ecocell® и специален слой EРГО. Тази комбинация спомага за максимално отпускане на тялото и осигурява опора на оптимално ниво - с други думи, гарантира точната степен на адаптивност и комфорт, пасващи на всеки тип тяло.

Dormeo S Approved Mattress

Дизайн на калъфа в ограничено издание

Дормео Santa Матрак е първият матрак с уникален дизайн, излизащ на пазара в ограничена серия, която ще бъде достъпна само за кратък период от време през зимния сезон.

Матракът се предлага с красив, зимен дизайн на горния калъф, който представлява снежинки и следи от шейни в снега и долен, тематичен калъф с десен, напомнящ за коледните одеяла.

Двете части са свързани с червен цип, за да направят този матрак още по-красив и специален.

Dormeo S Approved Mattress

По-чиста, здравословна среда за сън

Отличната проветривост на матрака помага да се поддържа неговата свежест и чистота. Калъфът се сваля и се пере, с естествена обработка CleanEffect®, осигуряваща ефективна защита срещу акари, микроби, бактерии и миризми, особено подходяща за хора с алергии и чувствителна кожа.

Dormeo S Approved Mattress

Лесно и бързо разопаковане

Новият ти матрак ще пристигне под формата на компресирано и вакуумирано руло, в транспортен кашон – опакован с ДВА слоя найлон. Всички наши матраци са опаковани по този екологичен и обезопасен начин на транспортиране.

 • 1
  Unpacking Mattress - Step 1

  Внимателно срежи външната опаковка с ножици, като внимаваш да не срежеш вътрешната полиетиленова опаковка на матрака. Не използвай нож.

 • 2
  Unpacking Mattress - Step 2

  Развий вакуумирания матрак върху леглото. Внимателно отрежи найлоновата торба по краищата и я отстрани.

 • 3
  Unpacking Mattress - Step 3

  Ще са необходими около 6 часа, докато новият матрак се разгъне напълно.

Техническа информация
Гаранция 15 години
Линия Dormeo Виталити
Програма Dormeo спане
Твърдост умерено твърд

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56