ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Дормео Santa Матрак

Тайната на успеха на Дядо Коледа е добрият сън, а Дормео предлага единствения матрак, одобрен от Дядо Коледа, който е създаден да осигурява комфорт на хората с болки в гърба и врата. Изработен е с ергономично ядро, проектирано от Космодиск, което гарантира правилно позициониране на гръбначния стълб. С 2 слоя пяна Ecocell®, 3 зони на динамичен комфорт и възможност за персонализиране на твърдостта.

СЕГА С -30% И ЕКСТРА -5% В КЛУБ 5*!
Дормео Santa Матрак

Редовна цена: От 639,90 лв. Нагоре от


Специална цена: От 447,90 лв. Нагоре от

Club5*: 425,51 лв.
Безплатна Доставка
Избери опции за продукта, за да получиш информация за доставка.
Обади ни се на: 02/80 843 56
Бърз преглед

Тайната на успеха на Дядо Коледа е добрият сън, а Дормео предлага единствения матрак, одобрен от Дядо Коледа, който е създаден да осигурява комфорт на хората с болки в гърба и врата. Изработен е с ергономично ядро, проектирано от Космодиск, което гарантира правилно позициониране на гръбначния стълб. С 2 слоя пяна Ecocell®, 3 зони на динамичен комфорт и възможност за персонализиране на твърдостта.

Виж повече
Детайли за продукта

Както Дядо Коледа идва само веднъж годишно, така се случва и с този матрак

Одобреният от Дядо Коледа матрак е ограничено издание и се предлага за определен период от време около Коледа!

С наближаването на края на годината, мнозина се замислят как биха могли да подобрят ежедневието си. Едно от най-добрите решения е това, което ще ти осигури по-качествен сън в настоящия момент и за в бъдеще.

Започни новата година на чисто – приключи със старото, дай път на новото! С одобрения от Дядо Коледа матрак ще си осигуриш истински комфорт, ще се почувстваш като Дядо Коледа в навечерието на Коледа - готов да пропътуваш целия свят!

Dormeo S Approved Mattress

Специално създаден да осигурява по-голям комфорт и адаптивност

Събуждаш ли се сутрин скован и уморен, с болки в гърба и врата? Причината за това може да се крие в това, че спиш на неудобен или неподходящ матрак, може би твърде стар или предназначен за различна от твоята позиция за сьн. Затова Дядо Коледа дълго и внимателно е обмислял, как да ти осигури перфектната Коледа тази година и дори е направил списък с предимствата на новия матрак от Дормео:

 • Ергономичен матрак: осигурява перфектната опора и се адаптира към тялото, за да поддържа гръбначния стълб в изравнена позиция и да помогне за премахване на болките в гърба.
 • Допълнителен комфорт: Слоят от мемори пяна в ядрото на матрака гарантира адаптиране на повърхността към извивките и движенията на тялото, както и облекчаване на точките на натиск.
 • Среден слой - Ерго слой, вдъхновен от Космодиск, с формата на гръбначен стълб.
 • 3 зони за динамичен комфорт, осигуряващи оптимална опора за различните зони на тялото.
 • Реверсивно ядро, което позволява персонализиране на твърдостта на матрака.
 • Добра вентилация, благодарение на пяната Ecocell® и циркулационните канали.
 • Обработен с CleanEffect® за антибактериална, антиакарна и антимикробна защита.
 • Свалящ се и перящ се калъф, за да се поддържа здравословна и чиста среда без бактерии, прахови акари и миризми.
 • 60 дни пробен период и 15 години гаранция.
 • Произведен в Европа
Dormeo S Approved Mattress

Вътрешност на матрака:

височина20см

Dormeo S Approved Mattress

Задръж курсора на мишкатаTap on   за повече подробности

 1. Свалящ се и перящ се горен калъф с уникален дизайн

  Горният калъф се сваля и се пере, обработен е с технологията CleanEffect®, която осигурява защита срещу бактерии, микроби, акари и алергени. Калъфът е с красив, уникален дизайн, включващ снежинки и следи от шейни в снега.

 2. 2 см мемори пяна

  Тя следва извивките на тялото и се адаптира към него.

 3. 6 см по-мек оранжев слой от пяна Ecocell®, с канали

  Еластична, 3D клетъчна структура, която се адаптира към тялото. Оранжевият слой от Ecocell® с 3 отделни зони на комфорт има по-ниска плътност, което го прави по-мек и по-адаптивен. Специалните канали осигуряват допълнителна еластичност на пяната и позволяват по-добра циркулация на въздуха.

 4. 6 см ЕРГО слой

  Уникалният ЕРГО слой от 6 см пяна Ecocell®, разработен в сътрудничество с Космодиск - експерт по проблемите с гръбначния стълб - включва 3 отделни зони на комфорт, които динамично реагират и се адаптират към движенията на тялото, за да осигурят оптимално изравнена позиция на гръбначния стълб и да намалят болките в гърба.

  Dormeo S Approved Mattress
 5. 6 см по-твърд бял слой от пяна Ecocell®, с канали

  Еластична, 3D клетъчна структура, която се адаптира към тялото. Белият слой от Ecocell® с 3 отделни зони на комфорт има по-висока плътност, което го прави по-твърд и подходящ за онези, които не се нуждаят от висока степен на адаптивност. Специалните канали осигуряват допълнителна еластичност на пяната и позволяват по-добра циркулация на въздуха.

 6. Долен калъф – сваля се и се пере

  Долният калъф се сваля и се пере, обработен е с технологията CleanEffect®, която осигурява защита срещу бактерии, микроби, акари и алергени. Калъфът е в сив цвят с класически, зигзагообразен десен.

Обърни матрака, за да избереш твърдостта, която пасва на твоите нужди

Дормео Santa Матрак се предлага с реверсивно ядро, което позволява персонализиране на твърдостта на матрака.

 • Dormeo S Approved Mattress

  Едната страна на ядрото е изработена от оранжев слой пяна Ecocell®, с по-ниска плътност, което го прави по-мек и по-адаптивен.

 • Dormeo S Approved Mattress

  Другата страна на ядрото е изработена от бял слой пяна Ecocell®, с по-висока плътност, което го прави по-твърд и подходящ за онези, които не се нуждаят от висока степен на адаптивност.

Адаптивност и комфорт, отговарящи на всякакви нужди

Дормео Santa Матрак се отличава с уникална структура, състояща се от мемори пяна във вътрешността на ядрото на матрака, два слоя от пяна Ecocell® и специален слой EРГО. Тази комбинация спомага за максимално отпускане на тялото и осигурява опора на оптимално ниво - с други думи, гарантира точната степен на адаптивност и комфорт, пасващи на всеки тип тяло.

Dormeo S Approved Mattress

Дизайн на калъфа в ограничено издание

Дормео Santa Матрак е първият матрак с уникален дизайн, излизащ на пазара в ограничена серия, която ще бъде достъпна само за кратък период от време през зимния сезон.

Матракът се предлага с красив, зимен дизайн на горния калъф, който представлява снежинки и следи от шейни в снега и долен, тематичен калъф с десен, напомнящ за коледните одеяла.

Двете части са свързани с червен цип, за да направят този матрак още по-красив и специален.

Dormeo S Approved Mattress

По-чиста, здравословна среда за сън

Отличната проветривост на матрака помага да се поддържа неговата свежест и чистота. Калъфът се сваля и се пере, с естествена обработка CleanEffect®, осигуряваща ефективна защита срещу акари, микроби, бактерии и миризми, особено подходяща за хора с алергии и чувствителна кожа.

Dormeo S Approved Mattress

Лесно и бързо разопаковане

Новият ти матрак ще пристигне под формата на компресирано и вакуумирано руло, в транспортен кашон – опакован с ДВА слоя найлон. Всички наши матраци са опаковани по този екологичен и обезопасен начин на транспортиране.

 • 1
  Unpacking Mattress - Step 1

  Внимателно срежи външната опаковка с ножици, като внимаваш да не срежеш вътрешната полиетиленова опаковка на матрака. Не използвай нож.

 • 2
  Unpacking Mattress - Step 2

  Развий вакуумирания матрак върху леглото. Внимателно отрежи найлоновата торба по краищата и я отстрани.

 • 3
  Unpacking Mattress - Step 3

  Ще са необходими около 6 часа, докато новият матрак се разгъне напълно.

Техническа информация
Линия Dormeo Виталити
Програма Dormeo спане

Клиентско мнение (0 Ревю(та))

Все още няма мнения за този продукт...

Как ще оцениш този продукт? *

1 1 звезда
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56