Твоята количка е празна!

Опитай

Съвети в спалнята

1-10 of 116

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 12
 • Изборът на завивка трябва да е добре обмислено решение

  Изборът на завивка трябва да е добре обмислено решение

  Ако си от хората, които се държат като кралски особи, когато става въпрос за техния сън, тогава прочети следващите редове и разбери коя е най-добрата завивка за теб. Ако пък не си един от тези хора, значи трябва да започнеш да се грижиш по-добре за себе си и за съня си, като откриеш перфектната завивка за теб. Само така ще откриеш и перфектния сън.

  Научи повече 
 • Оставете ги да спят сами - какво да знаете за избора на матрак за децата

  Оставете ги да спят сами - какво да знаете за избора на матрак за децата

  В желанието си да балансираш между плачещото бебе и стремежа към успешен живот, не трябва да забравяш, че на първо място детето трябва да е щастливо. А за да бъде щастливо детето, определено трябва да заложиш на правилния избор на матрак за него. Прочети следващите няколко съвета и направи детето си щастливо.

  Научи повече 
 • Да спим заедно и да ни бъде удобно – това вече не е химера

  Да спим заедно и да ни бъде удобно – това вече не е химера

  Да спят заедно – това е едно от нещата, които са много важни за всяка двойка. Общоприето схващане е, че на два матрака е по-удобно да се спи, тъй като всеки има различни навици. Препоръчваме ви да потърсите отговор на въпроса „Какъв матрак да използваме?“ на следващите редове. 

  Научи повече 
 • Как да изберем правилната възглавница

  Как да изберем правилната възглавница

  Да не бъдем като принцесата и граховото зърно

  Едната е прекалено висока, другата пък прекалено ниска. Всички сме били в тази ситуация. Някои от нас понякога сигурно се чувстват като в приказката за Принцесата и граховото зърно – търсят комфорта, но не го намират. За да намериш твоя, трябва само да прочетеш тези няколко прости стъпки към намирането на правилната възглавница и да ги следваш, когато избираш такава.

  Научи повече 
 • Интериорен дизайн: Модата при килимите 2018-2019

  Интериорен дизайн: Модата при килимите 2018-2019

  Обновяваш жилището си или се местиш в ново? Ако е твое, имаш неограничена свобода – можеш да промениш мебелите, цвета на стените и дори плочките в банята. Ако обаче си на квартира, си по-ограничен откъм опции, но това не означава, че ги нямаш. Пак можеш да промениш някои дребни неща и да добавиш аксесоари в дома си, с които да промениш облика му изцяло по твой вкус. Пердета, кувертюри, декоративни възглавнички – тайната на уютния, бутиково изглеждащ дом се крие в детайлите. И понеже всяка промяна започва със стабилна основа – започни с килима. Виж какви са тенденциите при килимите сега.

  Научи повече 
 • Колко често трябва да переш чаршафите и калъфките и да почистваш матрака си?

  Колко често трябва да переш чаршафите и калъфките и да почистваш матрака си?

  Общоприетото схващане е, че спалното бельо трябва да се пере веднъж седмично с топла вода, за да се премахнат всички бактерии. Но достатъчно ли е това? По-честото пране уврежда ли тъканите? Как трябва да се почистват възглавниците и матрака? Ето какво съветват специалистите.

  Научи повече 
 • Какво е Октаспринг и защо е важно да знаем

  Какво е Октаспринг и защо е важно да знаем

  Искаш да имаш максимално приятен сън и да си свеж на сутринта, за да можеш пълноценно да водиш живота си? Със сигурност не стига просто да си купиш скъп матрак, ако не знаеш малко повече за съставките му и различните технологии, които са имплементирани в него.

  Научи повече 
 • 10 трика за вътрешен интериор на топ дизайнерите

  10 трика за вътрешен интериор на топ дизайнерите

  Влизал си в домове, които изглеждат страхотно? Приятел те кани в новия си хол и ти веднага изпитваш завист заради страхотния дизайн? Опитвал си се да промениш вътрешния интериор в дома си, но винаги се проваляш? Запитахме 10 дизайнера по вътрешен интериор за техните най-практични трика, които използват и те споделиха тайните си. Виж ги тук...

  Научи повече 
 • Как да тестваш ефективно матрак

  Как да тестваш ефективно матрак

  Повечето хора искат да тестват матрака, преди да го купят – звучи разумно, нали? Но точно тук е уловката: повечето хора не знаят какво и как да тестват, за да се уверят, че матракът наистина отговаря на онова, което търсят. Какво трябва да знаеш, за да бъде ефективен твоят тест? И не, не става дума да полежиш върху него за няколко секунди…

  Научи повече 
 • Проектирай стаята си за идеалния сън

  Проектирай стаята си за идеалния сън

  Искаш да спиш по-добре? Най-различни техники на отпускане могат да ти помогнат, но дори преди да ги опиташ, трябва да увеличиш шансовете за приятен и комфортен сън, създавайки идеалната среда. Време е спалнята ти да има най-подходящия дизайн за най-пълноценния сън!

  Научи повече 

1-10 of 116

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 12
Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56