ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!
 • Как да имаш достатъчно място и функционални мебели?

  Здравейте приятели,

  Нямах търпение да дойде тази седмица, за да ви споделя за най-новия продукт на Dormeo®. Аз честно казано за първи път виждам такъв продукт в България. Представете си един продукт, който едновременно е матрак, табуретка и масичка. Интересно, нали? Новият сгъваем матрак от Dormeo® - Футон, е всичко това. Ползвам го вече от седмица и е време да споделя с вас предимствата му и колко е практичен.

 • Сън от А до Я

  Наближава един от най-светлите български празници, а именно 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост. На този ден в България честваме създаването на глаголицата от Кирил и Методий, известни още и като Солунските братя.

 • Какво не знаеш за Великден

  Заедно с все по-топлите дни идва и един от най-светлите християнски празници, а именно Великден. Първото нещо, за което си мисля аз когато чуя Великден, е боядисването на яйца. Почти съм сигурна, че повечето от вас се сещат за същото, но нека ви разкажа малко повече за тази традиция.

 • Съвети при избора на спално бельо

  Искаш да обновиш спалнята с нови десени на спалните комплекти, но не ти се лута по магазините? Разбираме те! Виж съветите от Спящата Красaвица. Като една опитна домакиня и експерт в съня, тя има чудесни препоръки за лесни решения.

  Има няколко основни неща, по които трябва да се ръководиш, когато избираш спално бельо, а именно: размер, материя, съответствие цена/качество и не на последно място, разбира се – дизайн на десена.

 • Международен ден за бой с възглавници

  Международният ден за бой с възглавници може да се определи като един от най-интересните празници. Целта е чиста форма забавление и тук притеснението няма място. Няма точен ден, в който се отбелязва, но винаги е първата събота на месец април. Идеята се заражда през 2001, когато флаш мобовете са във възход. Започва в Ню Йорк и постепенно се разраства в целия свят. В България се празнува за 5-ти пореден път. 

 • След 100 години сън

  Спящата красавица съветва:

  "Kато Спяща красавица мога да ти дам един личен и изпитан съвет – за повече красота и здраве – наспивай се добре!"

 • Спящата красавица за пролетта

  Всички очакваме с нетърпение пролетта. Нищо че знаем, че тя носи и умора. Като експерт в съня, те съветвам: Наспивай се добре и ще се наслаждаваш на всеки топъл лъч през така желаната пролет!

 • Един клик и ммм…масаж!

  Знаете ли, че  1/3 от хората имат проблем със заспиването? Да, и аз бях изумена. И тъй като обичам да се грижа за моя Принц и за мен е важно той да спи пълноценно, се поинтересувах малко повече и открих, че масажът влияе изключително благоприятно на цялото тяло и го предразполага за сън.  

 • Кои са Спящата Красавица и Принца?

  Стани експерт в съня заедно със Спящата красавица и Принца! Разбери как да си осигуриш сън като в приказка.

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56