Твоята количка е празна!

Опитай

Сравни Матраци Дормео и избери най-подходящия за теб!

Завъртете телефона си за по-добро преживяване!
 
Тестови периодВъзползвай се от тестови период от 30 до 60 дни
ГаранцияПредлагаме ви дългосрочна гаранция. До 15 години, за да сте напълно доволни. С такава гаранция, можете напълно спокойно да направите поръчката си.
ТвърдостСпящите ПО ГРЪБ предпочитат средномеки до твърди матраци. Те не харесват мек матрак, защото върху него натискът е по-равномерно разпределен, както е случаят със спящите по корем (и особено спящите настрани). Спящите НАСТРАНИ предпочитат средномек до мек матрак. Това се дължи на факта, че натискът се фокусира върху раменете и бедрата, доста малка повърхност за сън. Спящите ПО КОРЕМ предпочитат средно твърд матрак. Ако матракът е прекалено твърд, това може да причини натиск в коленете и предната част на бедрата. Прекалено мекият може да накара тялото да потъне твърде много, нарушавайки правилната позиция на врата и главата.
ВисочинаОт 14 до 27 см
ЯдроЕкосел© е пяна, специално разработена, за да осигурява подходяща поддръжка и остава постоянно еластична. Екогрийн е обогатена с рициново масло, което има антибактериални свойства и благоприятен ефект върху човешкото здраве. Пружините от пяна са оформени в иновативна форма (на пчелна пита): направени са от пяна Екосел© и мемори пяна -осигуряват несравним комфорт.
Двойно ядро2 отделни ядра и 1 калъф за матрак. Матраци с размери от 140 см нагоре ви дават възможност да изберете твърдостта на матрака според собствените си предпочитания, независимо от партньора ви.
Смяна на посоката на ядроНякои предпочитат по-мек, а някои по-твърд матрак. Матраците имат 2 нива на твърдост. Ако не сте сигурни кое ще ви е по-удобно, опитайте - пробвайте матрака и от двете страни, за да изберете.
Миещ се капакЛесно отстранявате калъфа с цип, за да го изпирате и поддържате чист, осигурявайки отлична хигиена.
Мемори ПянаМемори пяната се оформя по тялото: тя се адаптира към теглото и температурата му и ги запомня. Приспособява се към индивидуалните позиция и форма на тялото. Когато натискът бъде премахнат, тя възвръща оригиналната си форма.
Антибактериално покритиеТретирането с CleanEffect® има антибактериални свойства и отблъсква акарите, за да бъде матракът ви чист, да не задържа неприятни миризми, осигурява здравословни условия за сън.
Специална оферта
Цена от
Цена с отстъпка
COMFORT
Основна линия комфортни матраци от Екосел® пяна със стандартна обработка; хипоалергенни и с Клийн Ефект® технология
30 Дни
10 години
твърд
18 см
Ecocell® Пяна
 
 
 
 
От 399,90 лв. Нагоре от
От 399,90 лв. Нагоре от
30 Дни
10 години
твърд
16 см
Ecocell® Пяна
 
 
 
 
От 359,90 лв. Нагоре от
От 359,90 лв. Нагоре от
VITALITY
Обновена серия комфортни матраци, които създават чувство на безтегловност. Матраци с двойно и обръщащо се ядро за персонализиран комфорт и сменяемо покритие за допълнителна хигиена. Матрак айМем
30 Дни
15 години
регулируем, мек, умерено твърд, средно, умерено мек
18 см
Екосел пяна и Мемори пяна
От 539,90 лв. Нагоре от
От 539,90 лв. Нагоре от
HARMONY
Матраци с иновативна и съвременна Октаспринг® технология, която осигурява пълен комфорт и е с луксозен дизайн. Матракът е 6 пъти по-дишащ от всеки друг с пяна и има 3D адаптивност.
60 Дни
15 години
средно
18 см
Пружини от Пяна - Октаспринг® и Ecocell® Пяна
 
 
От 499,90 лв. Нагоре от
От 499,90 лв. Нагоре от
100 нощи
15 години
регулируем, умерено твърд, средно
23 см
Екосел® пяна: 3 cм; Октаспринг® пружини: 3 см; Екосел ® пяна: 2 см; Джоб пружини: 10 см;
От 1 599,90 лв. Нагоре от
От 1 599,90 лв. Нагоре от