ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Един клик и ммм…масаж!

Знаете ли, че  1/3 от хората имат проблем със заспиването? Да, и аз бях изумена. И тъй като обичам да се грижа за моя Принц и за мен е важно той да спи пълноценно, се поинтересувах малко повече и открих, че масажът влияе изключително благоприятно на цялото тяло и го предразполага за сън.  

При повечето хора въздейства както за намаляване на стреса, така и за подобряване на настроението. Вместо да си плащаме всеки път за масаж с Принца, сме пренесли цялото удоволствие вкъщи на леглото с невероятна релаксираща лежанка. Е, разбира се, често се случва да спорим кой да я използва повече, защото усещането, когато лежиш на нея, е приказно и сякаш времето спира...

Прочетохме повече за това, как точно масажът влияе на тялото и се оказа, че той разширява артериите, като намалява налягането в тях, това от своя страна, помага на сърцето да работи по-лесно. Целият този процес помага на ума да се отпусне, да намали стреса и да предразположи тялото за сън. Тайната на масажа се криела в това, че масажните движения стимулират отделянето на серотонин в тялото – хормонът на щастието, а хормонът на щастието пък играел съществена роля за производството на мелатонин в организма – хормонът на съня. Т.е. накратко - масажът ни прави щастливи, а щастливи спим по-добре J

Освен че подобрява съня, масажът има и редица други ползи, например влияе благоприятно на всички мускули в тялото. Ако имаш мускулна треска, масажът ще я отпусне и същевременно ще стимулира слабите мускули.

Препоръчителната продължителност на масажа до голяма степен зависи от специфичните нужди на всеки човек, но средното време, което е определено, е 30-40 мин. на ден. Масажираща лежанка е супер удобна за нас, тъй като Принцът често закъснява от работа и няма как да се ангажираме винаги с часове в масажно студио. Тя е и много практична, защото можем да я вземем навсякъде с нас и да я постелим директно на матрака в спалнята, на дивана или на фотьойла в дневната. Тук не аз, а Принцът е истински експерт. Знае всички удобства, които дава лежанката, като например различни нива на интензивност, 5 типа различен масаж, а най-хубавото е, че можеш да масажираш едновременно цялото тяло, защото има три отделни мотора за гърба, бедрата и прасците. А и какво по-хубаво от приятен масаж преди лягане?

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56