ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Естествено анти-стрес решение от Дормео

Забързаното ежедневие става все по-стресиращо и няма никакви изгледи това да се промени скоро. Прибираш се у дома със стреса, който си натрупал през деня, не можеш да се успокоиш и да заспиш, притеснявайки се за утрешните си проблеми. Краткосрочните последствия на този порочен кръг от стрес и липса на сън бързо оказват своето влияние: намалена енергия и концентрация, по-слаби когнитивни умения, по-ниска продуктивност. Да не говорим за дългосрочните последствия, които могат да бъдат сериозна заплаха за здравето ни. За наша радост, съществува лесно и естествено решение. Анти-стрес одеялото от Дормео ще ти помогне да намалиш тревожността и стреса и да подобриш не само качеството си на сън, но и на живот.

Освободи се от стреса и напрежението!

Тежките одеяла са нова тенденция в здравната и спа сфера, която превзема Европа, благодарение на положителните си качества. Сега и ти можеш да се сдобиеш с анти-стрес Тежко одеяло от Дормео, експертната марка в решенията за дома и съня!

Дормео анти-стрес е тежко одеяло. Както предполага и името му, то намалява стреса благодарение на тежестта. Но как е възможно?

Одеялото, което те прави щастлив. Буквално.

Благодарение на тежестта си, одеялото те „притиска“, давайки ти усещане за дълбок натиск, като същевременно намалява стреса и те кара да се отпуснеш. Тъй като одеялото прилепва към формата на тялото ти, то създава усещане за силна прегръдка, също както се чувства бебето в обятията на майка си. Тази прегръдка засилва производството на „хормоните на щастието“, серотонин и мелатонин, които повишават настроението, спомагат за релаксацията на физическо и психическо ниво и подават сигнал към мозъка ти, че е време за почивка. Изидор Иванович, физиотерапевт, обяснява: „Натискът на тежкото одеяло имитира докосването на терапевта, когато с определени движения и натиск върху кожата, определени места от тялото се отпускат и като последствие напрежението в тъканите се освобождава, а мобилността се повишава.“ Тежестта на одеялото затруднява въртенето на тялото в леглото и по този начин осигурява по-спокоен сън. Следователно, тежкото одеяло има както физически, така и психологически предимства, действайки като ефективен, успокояващ механизъм - лекарство срещу стрес, безсъние и тревожност.

Тайната на Дормео Тежко одеялото е, че на първо място, то се отличава с изключително меко, плюшено покритие. Второ, вътре в калъфа има специални релаксиращи мъниста, които са хипоалергенни, без BPA, безшумни и без мирис. Тежестта на мънистата осигурява онова усещане за докосване и натиск, което привежда тялото и ума ти в състояние на покой.

Анти-стрес лекарство, което действа 24/7

Одеялото против стрес на Дормео, което се предлага с две различни тегла (4,5 кг или 5,4 кг), е проектирано да се използва както през нощта, така и през деня.

През нощта можеш да го използваш, ако не можеш да заспиш, защото си разтревожен или стресиран. Ако се будиш често през нощта. Ако имаш синдром на неспокойните крака или симптоми на менопауза. Ако страдаш от безсъние и искаш да имаш спокоен сън. През деня го използвай винаги, когато трябва да намалиш нивото на стрес, да се успокоиш или да релаксираш - след работа, докато четеш, за почивка по време на работа, докато се наслаждаваш на слънцето навън или когато просто се нуждаеш от любяща прегръдка.

Физиотерапевтът Изидор Иванович заключава, че би препоръчал тежкото одеяло: „… на хората, страдащи от стрес, проблеми със съня, безпокойство и на тези, които имат проблеми с намирането на удобна позиция и покой преди сън… и на всеки, който иска да подобри усещането си за спокоен сън. "

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56