ПАЗАРУВАЙ ПО КАТЕГОРИИ
Нашите магазини
Клуб 5
0
0,00 лв.
Losd fsdf sd
Твоята количка е празна!

Как да имаш достатъчно място и функционални мебели?

Здравейте приятели,

Нямах търпение да дойде тази седмица, за да ви споделя за най-новия продукт на Dormeo®. Аз честно казано за първи път виждам такъв продукт в България. Представете си един продукт, който едновременно е матрак, табуретка и масичка. Интересно, нали? Новият сгъваем матрак от Dormeo® - Футон, е всичко това. Ползвам го вече от седмица и е време да споделя с вас предимствата му и колко е практичен.

Идеален за гости с преспиване

С Принца често се случва да ни изненадват неочаквани гости. Тези изненади, разбира се, винаги са изключително приятни, но всеки път се срещам с проблема: къде ще спят гостите? Апартаментът, в който живеем, не е много голям, затова гледам мебелите, които използвам, да бъдат максимално практични. Този сгъваем матрак е изключително удобен за нас. Когато не го използваме за сън, само за секунди се превръща в удобна табуретка и пасва идеално на интериора вкъщи. Получих го с универсален калъф в сив цвят, който е с удобни джобове отстрани, в които могат да се съхраняват вещи. Аз например си оставям книжки. Знаете, че четенето ми е хоби :) Повярвайте ми, когато Принцът го видя, му се зарадва като малко дете и го пробва във всякакви варианти – на пода като матрак, като табуретка в хола пред телевизора и като масичка.

Преди време търсихме сгъваеми матраци, но повечето, които откривахме, бяха едва 7-8 см, трудно се сгъваха, бяха крайно непрактични или твърде скъпи. Може би затова съм толкова възхитена от този продукт. Височината му е 12 см, когато го използваме като матрак, а в сгънато състояние е с височина 36 см. Този продукт е идеален, ако сте фенове на практичните мебели. Вече го препоръчах на моя приятелка. При детето ѝ често идват приятели, които гостуват с преспиване. Сгъваемият матрак е идеално решение, защото не заема място и позволява гостите да спят комфортно. Най-хубавото е, че може да разнообразявате с различни калъфи – в син и оранжев цвят, така че да пасват на всякакъв интериор.

Сигурна съм, че събудих любопитството ви, затова разгледайте подробно всички функции и предимства на вълшебния Футон, тук.

Консултация по телефон
x
Имаш нужда от помощ?

Нашите консултанти са готови да отговорят на въпросите ти за всички продукти, към които имаш интерес. Може да се свържеш с нас на тел.:

02/80 843 56